Wkano

Hvordan å være stolte, ikke cocky og innbilsk

Stolthet er en mile forskjellig fra cockiness eller innbilskhet. Føler stolthet i deg selv gjør en positiv sving på helsen din, fordi det kan øke selvbildet ditt og gjøre deg lykkeligere. Men hvordan å trekke en linje mellom de to?

Trinn

Hvordan å være stolte, ikke cocky og innbilsk. Definere "stolt" og "innbilsk.".
Hvordan å være stolte, ikke cocky og innbilsk. Definere "stolt" og "innbilsk.".
 1. 1
  Definere "stolt" og "innbilsk." Har spankulerer rundt skolen / kontor teller for cockiness? Eller er det bare din vanlige måte å gå? Pass på at du tegner en veldig klar linje hva "stolt" er.
 2. 2
  Kle seg riktig godt. Ikke gå ut i din tøfler og pjs til kjøpesenteret, og ikke være noe som du ikke er. Dress og klær spiller en stor rolle i hvordan andre ser på deg, og til slutt den måten du ser deg selv. Hvis du er imponert over din eget utseende, kan du være trygg eller "stolt" "når du går nedover fortauet.
 3. 3
  Chat som en normal person, ikke hele tiden blåse ditt eget horn. Å være selvsikker og trygg betyr ikke at du ikke kan snakke med andre mennesker, eller at du begynner å behandle vennene dine liker undersåtter! Og de ikke ønsker å høre alle dine historier om "wonderfulness av dere." Å være ydmyk betyr ikke handler skamme, betyr det innser at du ikke er bedre enn noen andre - akkurat som de er ikke bedre enn deg. Behandle andre slik du vil at de skal behandle deg. Prøv komplimenter dem for en gangs skyld. Tror ikke de er "lavere" 'og du er "bedre" når du får den ego-boost.
 4. 4
  Hold hodet opp og gå høyt. Gå ut som du er en modell. Men ikke overdriv. Jeg kan ikke understreke nok hvor irriterende det er for kvinner å parade ned gatene i hælene, blokkerer alle andre. Bare gå med ryggen rett, et blendende smil på ansiktet ditt, og flytte med formålet, som du kommer til et sted viktig. Dette skaper et inntrykk av at du er "booket" og du er i en hast for din neste avtale (om dette er sant eller ikke, er det verdt et forsøk!), Og også at du "glir" uanstrengt gjennom reisen.
 5. 5
  Hjelpe andre. En omsorgsfull hjerte og en hjelpende hånd gå langt mot å hjelpe du gjøre noe for å imponere deg selv, og som vil gjøre mer for å øke selvbildet ditt enn noe annet. Å være stolt av deg selv er vanskelig hvis du har gjort noe du er stolt av! Fysiske utseende er viktig, men hva som er inni er enda mer betydelig. Du vil aldri stå høyere enn når lutende å hjelpe noen andre - være medfølende og frivillig til å hjelpe andre.
 6. 6
  Gled deg selv, ikke det arbeidet dere har gjort. Man kan fortsette å nyte sin egen verdi og takke for å være hvem han / hun er. Det er ikke det samme som å være glad for ens egen prestasjon.
 7. 7
  Vær stolt av hvem du er, ikke hva du ikke definerer deg selv ved et enkelt merke eller stereotypi. Vær stolt av din individualitet til andre, men ikke overdriv det og gå hele hipster. Også, være stolt av hva du har gjort, og alle de positive tingene du har laget, og ikke bare "bra" - "feel good om hvem du er", dvs.. ikke bare føles bra bare fordi din favoritt TV-show er på, føles bra at du har fullført alle dine handlinger som gjorde deg til å belønne deg selv ved å gjøre noe du liker (ser på din favoritt TV-show)

Tips

 • Hold et godt hjerte og en sjenerøs smil. Folk bør se forskjellen mellom å være innbilsk og cocky versus å være stolt.
 • Å være litt ydmyk er alltid bedre enn å være altfor innbilsk.
 • Penger og utseende ikke helt utgjør en person. Lommepenger er bedre enn ingen endring i det hele tatt. Vær takknemlig for alle de gode tingene du har - du kan jobbe og tjene mer penger, men du kan ikke erstatte gode venner, kjærlig familie, og fantastiske muligheter livet vil bringe til deg.
 • Du kan føle deg like stolt av å ha en pålitelig eldre bil som noen andre mener om deres skinnende ny - og du kan se frem til å ha en fin skinnende ny bil senere.

Advarsler

 • Tillit er attraktive. Arroganse er ytterst ubehagelig. Det er en fin linje mellom de to - pass på at du ikke sletter det