Wkano

Hvordan å være vert for en sleepover

Er du vert en sleepover? Vil du gjøre det så gøy at neste gang vennene dine vil invitere deg til sine overnattinger? Så les videre!

Trinn

Hvordan å være vert for en sleepover. Spør foreldrene dine.
Hvordan å være vert for en sleepover. Spør foreldrene dine.
 1. 1
  Spør foreldrene dine. Hvis du spør dine foreldre godt på forhånd, vil de være mer sannsynlig å si ja, fordi du ga dem tid. Hvis de sier nei, ikke tigge. Bare være veldig bra og deretter be dem igjen senere.
 2. 2
  Tenk på et tema for festen eller venn. Dette er ikke akkurat nødvendig, men det bidrar til å gjøre partiet mer moro! Folk kan komme i alle slags sprø kostymer, og du kan dra nytte av muligheten til å vise frem din nye western-stil kjole eller 60-tallet skjørt. Noen morsomme tema eksempler kan være:
  • En annen tidsperiode
  • Ferie
  • Crazy Hair, Backwards dag, Pretend dag (når gjester og deg selv kjole som noen du ønsker å være og overraske alle når de kommer)
  • Western
  • Hawaiian
  • Pop-stjerne
  • Harry Potter
  • (Basert på en bok)
  • Sjokolade eller en vanilje parti basert på hva du liker
  • En teselskap
  • Celebrity (Alle kommer utkledd som sin favoritt kjendis)
  • Påske, Valentines dag eller jul (hvis partiet vil være i nærheten av en av dem)
 3. 3
  Bestem på gjestelisten. Snakk med foreldrene dine om det maksimale antall personer som de vil la deg invitere og om de ønsker din venninne å være co-ed eller ikke (husk, jo mer jo bedre). Vurdere å invitere et likt antall personer (inkludert deg selv) å lage spill enklere.
 4. 4
  Handle for noen spesielle ting du måtte trenge. Ikke glem mat, middag, snacks, filmer, brus, dekorasjoner, eller noe annet du måtte ønske. Pass på å sjekke inn med eventuelle matallergier dine gjester kan have.If du har et dyr sørge gjestene ikke har allergi mot noen.
 5. 5
  Skrive og sende ut invitasjoner. Du kan sende dine gjester, e dem, kalle dem, tekst dem, Facebook dem, eller fortelle dem i person. Også, prøv å se etter invitasjoner som passer din fest tema, slik at folk får en generell følelse av hva partiet handler om. Husk å inkludere noen spesiell informasjon, som hva gjestene kan være lurt å ta med. Fortell vennene dine i privat, så andre mennesker ikke føler seg utelatt.
 6. 6
  Vær høflig når gjestene ankommer. Fortell dem hvor du skal henge sine strøk, hvor de skal plassere sine sko og hvor du skal sette sine sovende ting. Spør om de ønsker noe mat eller drikke. Gi dem en omvisning i huset også, hvis de er ukjente. Sørg for å nevne de stedene de kan og ikke kan komme inn. Vis dem der badet er, også!
 7. 7
  Tilberede mat. Bestem hva du skal spise. Sørg for at du spør alle hva de liker, og hvis de er allergisk mot noe, og sørge for at vegetarianere er fornøyd med det matvalg. Pizza er alltid en favoritt, men du kan også gjerne frites, chips, eller kanskje noen fall.
  • For søtsaker kan du lage cookies, brownies, cupcakes, gå til butikken og kjøpe masse godteri og popcorn fordi folk alltid blir sulten.
  • Tilby en rekke brus er stor også du kan trenge litt vann hvis folk blir syke av brus. Husk å få koffein gratis hvis du ikke ønsker å være oppe hele natten.
 8. 8
  Fortell dine søsken på forhånd at etter en viss tid (1-2 timer før festen starter) bør de holde seg ute av sleepover rom. Hvis de ikke gjør dette, spør din mor eller far for å holde dem ute av veien, eller du kan gi dem en aktivitet, som et puslespill å gå og gjøre i et annet rom. Husk at de kan være sjalu på deg å ha en kjempeflott sleepover!
 9. 9
  Gjøre festen morsom! Skru opp musikken, dansen rundt, spille brettspill, ta tak i popcorn, og stemme på hvilken film dine venner vil se. Sett opp dine soveposer og komme inn i pyjamas.
 10. 10
  Stil av sleepover. Hvis du liker å ha det gøy, se en actionfilm, har en putekrig deretter få festen i gang! Hvis du liker å slappe av, prøve ansiktsmasker, spiker maleri og en jentefilm! Eller du kan gjøre opp ideer til din egen eller rulle alt inn i ett!
 11. 11
  Se filmer. Komedier er best for overnatting.
 12. 12
  For wiis: Be gjestene ta med Wii Remote, på den måten kan du spille Wii. Det er alltid gøy! Spill som Just Dance serien, Wii Party, Mario Party og Mario Kart er stor for overnattinger.
 13. 13
  Ta bilder. Du ønsker å huske på natten! Du kan selv ha en mini foto-shoot.
 14. 14
  Respekterer folk som ønsker å endre i forskjellige rom eller folk som ønsker å gå i dvale tidligere. Ingen liker eller ønsker en uhøflig vert.
 15. 15
  Spille noen morsomme natt-time spill, som sannhet eller tør, eller pop går partiet. Spill er en veldig morsom måte å nyte en sleepover. Eller, forteller skumle historier, eller noe annet du kan tenke på. Hvis noen er for redd, være hyggelig og gi et annet spill du vil alle liker å spille.
 16. 16
  Når du våkner opp, sørg for å være hyggelig, men rolig våkne opp alle dine gjester.
 17. 17
  Hvis du skal arrangere og noen begynner å krangle eller oppskakende andre mennesker, ta ansvar. Hvis folk blir støyende og holde andre våken vennlig fortelle dem at hvis de ønsker å snakke, må de snakke i et annet rom.
 18. 18
  Hvis du har en liten søster, kle henne opp! Hente ut sminke og neglelakk og gå på det, men husk å sjekke med moren din først!
 19. 19
  Spør hvis gjestene er klare for frokost. Hvis folk flest er sulten, fortelle dine gjester alle sine frokost valg. Hvis foreldrene dine er våken, spør dem om de kunne lage frokost til dere alle. Prøv å få noe de fleste normalt ikke har all tid, for eksempel hjemmelagde belgiske vafler, men husk at enkle cornflakes eller en annen ren kornblanding som et alternativ også.
 20. 20
  Gå til døren når noen foreldre kommer og sørg for å takke dem for å komme til sleepover. Tilby deg å hjelpe bære sine ting til bilen.
 21. 21
  Rydde opp. Kast ut popcorn og plast kopper fra gulvet og inn i papirkurven. Det var festen, så du må rydde opp i rotet, ikke foreldrene dine. Deretter vil de være mer sannsynlig å la deg ha en overnatting.
 22. 22
  Inviter dem. Hvis du tror at de hadde en veldig morsom tid, og du gjorde også, kan du invitere en av dem eller alle av dem til en annen venninne, eller invitere dem til å komme på ferie med deg. Sørg for å sørge for at det er i orden med dem, dine foreldre og deres. Ikke bekymre deg hvis de ikke vil selv, det er alltid en neste gang!

Tips

 • Alltid sørge for at alle gjestene er komfortable og koser seg.
 • Spille sannheten eller tør, eller andre morsomme gruppe spill. Men pass på at ingen får sine følelser virkelig vondt-og ikke spør noe altfor personlig og sørge for at det ikke kommer ut av hånden eller vennene dine vil ikke ønsker å komme igjen.
 • Sjekk alltid at alle har en flott tid! Pass på at du ikke bare gi oppmerksomhet til bare én person. Inkludere alle.
 • Sørg for at alle vet hvor badet nærmest stedet der du sover er. Plus, la noen bøker eller spill rundt i tilfelle noen ikke får sove. Ikke glem å sende ut noen lommelykter slik at ingen vil bli skremt.
 • Sørg for at du planlegger alt du skal gjøre i din slummer part, og sørg for at du har tenkt det ut med din venn (er) fordi hvis du ikke da alle tingene på listen, kan du ikke engang være i stand til å gjøre noe!
 • Bestem hvor alle vil sove. Luftmadrasser, som er som blåse opp madrasser, er komfortable. Be vennene dine om å ta med sovepose og puter og tepper til å sove på luftmadrasser eller madrasser på gulvet.
 • Hvis du liker å gå til sengs tidlig da noen dager før praksis, være oppe sent. Men kvelden før sleepover gå til sengs tidlig slik at du ikke blir sliten på kvelden.
 • Ikke bekymre deg for mye om hva folk tenker på partiet, bare nyte deg selv. Hvis gjestene ikke liker det, vil de gi deg hint. De vil ikke fortelle deg om de ikke liker det så må du se opp for noen små hint eller se om de ikke blir med på med noe.
 • Ha en! Men ikke bli for aggressiv eller ødelegge noe.
 • Hvis noen er vegetarianer eller veganer, sørg for at du har rikelig med frukt, grønnsaker og gode smaker mat som vil fylle dem opp slik at de ikke er sulten, bare sørg for at det er mat for alle å nyte!
 • Pass på at du gjør et godt inntrykk, og rydde opp i hjemmet før har folk over! Spesielt badet og området der du skal sove.
 • Gjøre makeovers! Ikke alvorlige, men de du ikke vil ha i det offentlige.
 • Få gjestene til å ta med blader, CDer og en god liste over våger. Hvis alle bringer noe, vil det være mer å velge mellom!
 • Har en interessant kombinasjon til frokost og la gjestene velge hva de ønsker å spise fordi alle liker forskjellige ting.
 • Sørg for at alle er komfortable med hvem de sover over med. Det er bedre å ikke ta med alle dine beste venner fra forskjellige steder sammen-da de synes å dele inn i grupper og ikke ha noe gøy. Likevel, hvis du er innstilt på å ha alle dine venner over, sørge for at de blir alle introdusert og kanskje spille et spill for alle til å bli kjent med hverandre bedre.
 • Når du velger inviterer, velg med omhu. Noen ganger folk fokusere på å invitere alle de kule barna, og slik at de ikke velger sine venner til å komme.
 • Ikke få filmer over aldersgrense hvis ikke foreldrene dine og dine venners foreldre er alt i orden med den. Du kan komme i trøbbel på annen måte. Også prøve å holde filmene lys - en tearjerker eller trist, kunne opprivende film virkelig få ned stemningen. Komedier er fantastisk for overnattinger.
 • Ta bilder! Det er lurt å huske denne kvelden. Etter festen, email bildene ut til dine gjester. Du kan selv lage søte utklippsbok sider eller rammer under sleepover som en morsom aktivitet eller enda bedre sette bildet i takkekort.
 • Sørg for å ha god musikk! Hold volumet ned, fordi du ikke vil naboene klager. Det vil ødelegge hele natten.
 • Ikke bo inne i huset hele tiden! Gå ut og spille spill der ute også.
 • Gjør et håndverk et minnesmerke! Lage enkle bilderammer av Popsicle pinner og plassere et bilde av sleepover i den. Dette vil være en påminnelse om alle de flotte moro dine gjester hadde.
 • Hvis du planlegger å trekke noen sprell i løpet av natten, ville en god ide være å spørre om det er greit med alle hvis noen ugagn skjer. Hvis noen sier nei, så bare ikke gjøre noe for ham eller henne! Det kan ødelegge overraskelsen, men de vet ikke hvem det kommer til å skje med, og kanskje vil de bare være litt mindre sannsynlighet for å gå tidlig til sengs!
 • Hvis du forteller skumle historier på sleepover din, sørg for å fortelle dem når det er mørkt ute.
 • Likeledes må ikke invitere noen over hos en venn hvis du ikke kjenner dem godt. De trenger ikke å være din aller beste venn, men du bør i det minste være ganske gode venner. En god tommelfingerregel er: Hvis du aldri har vært på denne personens huset og de har aldri vært på ditt, trenger du ikke kjenner dem godt nok til å invitere dem til en venn.
 • Hvis du eier et kjæledyr, la alle spille med den.

Advarsler

 • Ikke se på TV hele tiden, alle vil gå lei.
 • Sørg for at du har mat som alle kan spise, for eksempel hvis du har en venn som er vegetarianer, har ikke hamburgere.
 • Sørg for å ha popcorn. Det er en klassisk godbit for en film som alle er sikker på å elske. Men hvis du er klar over at dine gjester har tannregulering, kan det være lurt å tenke på at når du velger snacks.
 • Avhengig av din alder, kanskje noen gjester får litt hjemlengsel. Prøv å unngå dette ved å holde ting travelt og moro, og hvis noen ikke ønsker å dra hjem, sørg for å fortelle foreldrene dine og de vil håndtere situasjonen, eller la dem ringe sine foreldre, slik at de føler seg bedre.
 • Sørg for at alle vet hvor de kan gå og hvor de ikke kan i huset ditt. Hvis de skulle gå på et forbudt rom, ville ikke bare de kommer i trøbbel, men du ville også!
 • Det er greit å ta bilder, og det er greit å legge dem ut på Facebook, men ikke post: pinlige bilder, seksuelt ladede bilder, bilder som viser en ulovlig aktivitet (for eksempel mindreårige drikker), eller på annen måte noe som kan få deg i trøbbel, og / eller gjort narr av. Også, hvis noen har bedt deg om ikke å tagge dem i et bilde, må du ikke merke dem. Hvis du allerede merket noen, og de ​​har bedt deg om å untag dem, untag dem umiddelbart.
 • Hvis noen er redd for ditt kjæledyr, (hvis du har en) må du sette dem på et annet sted, slik at gjestene føler seg trygge.
 • Ikke begynn å plukke på en annen venn bare fordi en av dine andre venner ikke liker dem.
 • Sørg for at ditt parti ikke blir for ut av kontroll. Hvis du noen gang føler deg ukomfortabel, gjør eller sier noe så snakk med foreldrene dine umiddelbart.
 • Unngå å forstyrre eller vekke foreldrene dine hvis de sover.
 • Sørg for å ikke gjøre det altfor over toppen. Det er bare en sleepover så sørg for å holde det rimelig enkelt og ikke invitere for mange mennesker, spesielt folk som har problemer med hverandre. Det siste du ønsker er en kamp.
 • Sørg for at noen irriterende søsken er okkupert under festen.
 • Hvis foreldrene dine forteller deg å gå i dvale så gjør det, trenger du ikke ønsker å holde dem oppe hele natten lang slik at de er gretten og lei i morgen, også hvis du har en liten bror eller søster se om de ønsker å bli med på moroa!

Ting du trenger

 • Puter, soveposer, etc.
 • Snacks (kjeks, chips, poptarts, etc.)
 • Stereo
 • TV
 • Spill
 • DVD eller blu-ray-spiller
 • Filmer
 • Videospill
 • Et lite bord (for mat eller brettspill)
 • Sminke og hårpleieprodukter prøver (eller fortelle alle om å ta sine egne)
 • Neglelakk
 • Oppskrifter på hjemmelagde ansiktsmasker, kroppsskrubb, etc.
 • Morsom musikk-prøve å blande den opp med all slags musikk fra klassisk rock, til pop, til 80-tallet, og så videre og så videre! Det vil få alle opp og dans!
 • En samtale emne boks
 • En telefon
 • Kamera
 • Be vennen bringe en kontroller for spillet systemet du fikk!
 • En datamaskin for å vise bilder
 • Masse brus (Coca Cola ®, 7UP ®, Snapple, etc.) og vann
 • Lommelykter å forbedre spøkelseshistorie å fortelle erfaringer
 • Grunnleggende og hage (Klær, PJ, tannbørste, etc.)
 • Du kan også være lurt å få eller gjøre noen dekorasjoner hvis du planlegger et tema.