Wkano

Hvordan har en jentete sleepover

Skal du ha en sleepover og vil at den skal ha en jentete tema? Så, følg denne guiden for den perfekte girly sleepover.

Trinn

Hvordan har en jentete sleepover. Lag en gjesteliste (hvis du bare har en gjest kommer du kan fortsatt ha det litt gøy med disse virkelig nyttige tips).
Hvordan har en jentete sleepover. Lag en gjesteliste (hvis du bare har en gjest kommer du kan fortsatt ha det litt gøy med disse virkelig nyttige tips).
 1. 1
  Lag en gjesteliste (hvis du bare har en gjest kommer du kan fortsatt ha det litt gøy med disse virkelig nyttige tips)
 2. 2
  Send inviterer ut! Ikke passere dem ut på skolen. Sende dem i posten.
 3. 3
  Hvis det ikke er mulig, gjøre det når folk ikke vil merke for mye. Pass på at du fører opp noe de er nødt til å ta, som soveposer, puter, CDer, etc.
 4. 4
  Tenk på et tema! For eksempel, hvis du gjør en pris show tema foreta små utmerkelser og prøve og finne en rød løper! Eller fortelle alle dine gjester til å komme i sine stiligste klærne!
 5. 5
  Et par timer før gjestene ankommer, dekorere! Sett puter overalt, ta ut lys sunn snack mat. Hvis du ønsker, lys noen fine smelling lys, spesielt for spa-delen.
 6. 6
  Når jentene kommer, fortelle dem hvor du skal plassere sine klær og slikt. Hvis de er nye til huset ditt, vise dem rundt. Angi noen grunnregler og hold deg til dem. Si hvis moren din ikke vil at dere skal gå inn på kontoret hennes, ikke!
 7. 7
  Begynn med bare noen morsomme ting for dagtid. Spille en sport, eller hvis du bor i nærheten av en strand eller et basseng, bade! Forlate saftig sladder og spill for natta.
 8. 8
  Når solen begynner å stille, gå tilbake og hodet til den, på soverommet, eller hvor du måtte ønske. La sladre begynne! Gutter gjør et godt emne til å begynne med.
 9. 9
  Etter at du slutter angiveri fra søt gutt sladder, få noen cder og dans! Utgjør en dans rutine og praktisere det!
 10. 10
  Lag en kule, morsomme videoer og dans eller noe og legge det ut på youtube
 11. 11
  Etter at du har alt bare ikke kan danse lenger, er det tid for spa-behandling! Lage små "stasjoner" for jentene å bla gjennom. Hvis en jente er awesome på manikyr / pedikyr, gjøre henne til manikyr / pedikyr person. Hvis en annen jente er virkelig store på make-up, gjøre henne make-over personen, og deretter slå. Du vil alle se (og føle) svært glamorøse!
 12. 12
  Spille sannheten eller tør, ville du heller, eller lignende spill. Bare ha det gøy med det! For et morsomt spill av Truth or Dare, gi hver jente et stykke papir og skrive henne har ned så mange sannheter og våger hun kan tenke på. Legg alle sannheter i en boks eller lue, og tør i en annen. Deretter har den personen opp plukke en ut av den ønskede container.
 13. 13
  Putekrig! Det er alltid gøy!
 14. 14
  Prank ringe folk. Ikke gjør noe for skummelt skjønt, som hele puster veldig tungt og si "jeg skal drepe deg" ting eller noe sånt. Gjør det morsomt!
 15. 15
  Se filmer og spise masse sunn popcorn! (Ja de har sunne popcorn!)
 16. 16
  Prank folk på sleepover din! Hvis vennene dine ikke vil bli sint, og vil synes det er morsomt, prank dem! Før festen kan du fortelle en eller to venner om prank, og så når den tid kommer, gjør prank! Sørg for at personen eller personene du pranking ikke vil bli sint og la din venn. Du vil at dette skal være en morsom venn. Hvis du bare invitert en person, sørge for at hun ikke vil bli sint, og prank henne! I slutten av dine skøyerstreker, bør det være fniser og sier, "husker når". stedet for å gråte og ringe foreldrene for å plukke gjesten opp. Det bør være en morsom kveld!
 17. 17
  Gi hverandre makeovers og ny do '. Men pass på at de ikke er for vilt!
 18. 18
  Ta mange vennskap bilder - Du vil at dette skal være en kveld som aldri blir glemt fordi det er så fantastisk!

Tips

 • Gir en varm sovested for hver jente, så de vil føle seg hjemme.
 • Pass på at ingen er allergisk mot noen av ingrediensene i sminke eller noe sånt.
 • Føl deg fri til å gjøre disse i en annen rekkefølge eller sette din egen vri på ting.
 • Beholde atmosfæren lys og glad.
 • Hvis du tror du kommer til å gjøre et rot (som med en haug av jenter du sannsynligvis er), sette en papirkurv kan på soverommet, men sørg for at den har en ny søppelsekk, ingen liker stinkende søppel!
 • Prøv å trykke på kjøpesenter! Gå gale! Prøv på sprø antrekk som du aldri ville drømme om å bruke. Hvem vet, kanskje noen vil synes det ser søt inkludert Tutus og minging tilbehør!

Advarsler

 • Sørg for at alle du har invitert til sleepover er venner med hverandre og vil ikke krangle.
 • Hold gjestelisten kort. For mange mennesker kan komme ut av kontroll!
 • Ikke gjør et rot (Hvis du tilbyr å rydde opp!)
 • Ikke vær så alvorlig!
 • Ikke fortell noen skumle historier fordi det er bare ikke jentete og du vil ikke være i stand til å sove etter det.

Ting du trenger

 • Sminke
 • Neglelakk
 • Et rom for alle å sove i
 • Filmer
 • popcorn
 • tepper
 • puter for alle
 • fingermat