Wkano

Hvordan å vokse ut pannelugg uten at det er irriterende og i veien

Frynser og dunker kan være svært fasjonable. Men de kan også være vanskelig å opprettholde, som du må kontinuerlig rette, føn og få dem trimmet og stylet. Plus, dekket ansiktet ser bare passer visse folk-på andre, det rett og slett ikke er verdt innsatsen. Imidlertid kan vente på frynser og liker å vokse seg være irriterende og få all over the place. Hvis du trenger råd om hvordan du enkelt vokse ut fringe / smell, så denne artikkelen er for deg.

Trinn

Hvordan å vokse ut pannelugg uten at det er irriterende og i veien. Gjør det til en quiff.
Hvordan å vokse ut pannelugg uten at det er irriterende og i veien. Gjør det til en quiff.
 1. 1
  Hold håret glatt og krusfritt. Frynser og dunker kan bli enda mer irriterende hvis de er poofy og frizzy. Hindre at dette skjer med deg ved å vaske håret med en anti-frizz shampo og balsam og bruke en anti-frizz balsam eller serum. Du kan også gni i olivenolje eller hår oljer for å legge til fuktighet og glans, forebygge tørr, kjedelig frizzy hår. Hvis du tørke håret, alltid la det litt fuktig for å stoppe det tørker helt ut. Hvis du vil, kan du blåse tørr eller rette håret, men sørg for å bruke en beskyttende serum først.
 2. 2
  Pin den tilbake. Dette er den mest enkle forslag om å få en frynse ut av veien. Bare glatt den tilbake over hodet og pin tilbake med et klipp. Hvis du vil, kan du også legge til et hodebånd å glatte det enda mer. Vann, hårspray og gel vil alle bidra til å holde den låste frynser på plass.
 3. 3
  Gjør det til en quiff. Hvis låsing ditt utkant tilbake gir deg flat utseende, gjøre det motsatte. Slå pannelugg i et fasjonabelt quiff. Børst pannelugg grundig og dempe med vann og hårspray. Trekker den bakover og bøyer endene av frynse hår omtrent tre ganger. Skyv deretter pannelugg slik at den spruter ut, og klipp endene tilbake med en hårspenne eller bobby pin. Med forsiktige styling kan quiff gi deg et stilig utseende. Pass på å ikke gjøre quiff for stor eller liten.
 4. 4
  Feste den til side. Dette vil la fringe ramme inn ansiktet, og skaper en mer feminin look. Ta din frynser og børste den ut grundig. Hvis du har en lang pannelugg eller side smell, bare legg den bak øret og pin med en stilig klipp for å holde på plass. Hvis du har en kortere pannelugg, feie det til side av hodet i stedet for bak øret, og pin den tilbake på den måten.
 5. 5
  Gjør en fransk flette. En annen enkel og attraktiv forslag er å gjøre en fransk flette og inkludere frynser i frisyre. Dette fungerer på lange smell eller frynser. Det kan være litt mer utfordrende å gjøre med kortere frynser.
 6. 6
  Gjør en middels avskjed. Prøv å dele opp fringe / smell i to og deretter feie dem til begge sider av ansiktet for å skape en middels avskjed. Du kan holde den på plass med klare Bobby pinner, eller la noen få tråder løs å ramme inn ansiktet.
 7. 7
  Flette og pin. Hvis du har en lengre frynser eller smell, prøve å lage en tynn flette ut av dem, så låsing fletten til siden. Deretter kan du la håret løst eller sette det i en hestehale. Dette gir et stilig touch til alle typer hår.
 8. 8
  Skjule det. Hvis alt annet mislykkes, fullstendig blokkere ut fringe / smell. Hatter, luer, luer, bandannas og tykke pannebånd vil bidra til å dekke håret og trekke oppmerksomheten bort fra irriterende frynser / smell.

Tips

 • Vann, gel og hårspray vil alle hjelpe deg glatte ryggen frynser og holde det skjult.
 • Bruk oppmerksomhet tiltrekker klipp og band for å feste din frynser tilbake, så dette vil ta søkelyset bort fra den voksende hår.
 • Sørge for at det frisyre du gjøre for å holde pannelugg borte er enkelt og holder sammen i løpet av dagen. Å ha biter av håret falle over ansiktet som dagen går på er ikke hyggelig.
 • For noen typer hår, ikke alle typer, kan hvis du prøver å glatte ut fringe vann og / eller gel føre til at håret til å krølle seg i stedet for glatt.
 • Pass på at du virkelig ønsker å vokse ut fringe / smell. Noen ganger er alt du trenger er å endre stilen på håret ditt, i stedet for å bli kvitt noe helt.
 • Spør håret stylist for tips.

Advarsler

 • Vær tålmodig. Frynser og dunker ta litt tid å vokse tilbake.