Wkano

Hvordan bli den mest elegante jenta på skolen

Videregående skole er en tid i livet ditt du aldri vil glemme. Du går gjennom mange opplevelser og bli introdusert til "voksen" verden. Alle vet utdanning (intellektuelt og relasjonelt) er en nøkkelfaktor til suksess i livet. Men dette betyr ikke at videregående skole må være en kjedelig opplevelse. Vi vet alle at å bli en tenåring og går på videregående skole betyr at du vil bli mer bevisst på hvordan du ser ut. Du kan gjøre livet interessant og moro ved å sette sammen attraktive antrekk, etablere et fasjonabelt rykte, og tenke på hvordan å gjenspeile din personlighet gjennom stilen din.

Trinn

Hvordan bli den mest elegante jenta på skolen. Finne ut og definere stilen din.
Hvordan bli den mest elegante jenta på skolen. Finne ut og definere stilen din.
 1. 1
  Rense ut skapet. Ta alle klærne ut og plassere dem et sted at du kan se dem alle på samme tid (f.eks seng, gulv). Skille klærne i to seksjoner; de klærne du liker og de du ikke gjør det. Bli kvitt de tingene som er ute av stil, ikke passer, er skadet, eller at du ikke liker lenger. Donere disse tingene til veldedighet, eller hvis du ønsker å tjene ekstra penger, selge dem til en lokal parti butikk eller et sted som betaler on-the-spot, som Platons Closet, eller Uptown Cheapskate.
 2. 2
  Finne ut og definere stilen din. Alle har en annen stil, og det er trolig gjort opp med mange forskjellige smaker og moter. Gjør den til din egen og sørge for at det er noe du føler deg komfortabel med. Les magasiner som InStyle, Lucky, Seventeen og Teen Vogue / Vogue for litt mote inspirasjon. Undersøke annonser og artikler, og ta hensyn til hva du liker og misliker. Når du går inn i klesbutikker, kjøpe ting du liker best og vil ikke angre kjøper. Prøv på og føler stoffer for å se hvilke du ønsker best å bære. Prøv å etterligne den tidligere og unngå sistnevnte.
 3. 3
  Har god hår. Mote er ikke bare om klær. Hvor mange ganger har du sett en søt antrekk ødelagt av dårlig hår? Finn en stil som fungerer for håret ditt - det kan være bølgete, krøllete, rett, brun, blond, rød -. Uansett, så det ser naturlig, pen og smigrende Finn en talentfull hår stylist og få tips fra henne / ham.
 4. 4
  Ikke begrens deg til merkenavn. Ved å gjøre dette, vil du bare ende opp som ser ut som alle andre. Som gjør at du ser ut som du ønsker å blande inn når du faktisk ønsker å skille seg ut. Stilig jentenes klær får alltid øynene ved å se forskjellig fra de andre. Det er greit å handle på Abercrombie,, Hollister European Eagle, etc., men sørg for at svært få av klærne si "A & F" over brystet (spesielt hvis du er i midten / high school / college). Prøv å bruke noe annet som vil gjøre deg skiller seg ut, men i et fasjonabelt, fornuftig måte. Skuring bruktbutikker, Forever 21, Urban Outfitters, lokale butikker og garasje salg for unike plagg og tilbehør.

Tips

 • Lag din egen stil. Kombiner klær som ingen har før. Din egen stil sier hvem du er.
 • Vise tillit når du bærer klærne, ikke skamme seg over utseendet ditt.
 • Være åpent sinn om å prøve nye ting.
 • Være original krever holdning. Hvis du ikke har selvtillit til å stå opp til dine mote valg, vil du begynne å vanne det ned til du ser ut som alle andre.
 • Mote er en ond sirkel. Hva er i bruktbutikk i dag vil være på rullebanen i morgen, så tenk to ganger hvis du har klær du liker og er kun vurderer å gi bort fordi de ikke er "moteriktig". Stil er privat og svinger ikke på samme måte som moten gjør.
 • Hvis noen har noe du liker ikke kopiere det akkurat, finne noe du liker som ligner slik at de ikke vil tro du er en stil-stealer.
 • Kjøpe små tilbehør som vil matche din nye antrekk.

Advarsler

 • Se opp for skolens kleskode hvis de har en.
 • Ikke kopier andres stiler direkte eller helt. Være inspirert av andre, men gjøre sine ideer til din egen.