Wkano

Hvordan bli en punk rocker

Dette er en enkel guide på hvordan å være en Rocker. Å være en Punk, selvfølgelig, handler om individualitet, så bruke disse som bare grunnleggende retningslinjer og gjerne bort noen poeng hvis du ønsker det.

Trinn

Hvordan bli en punk rocker. Lytt til punk musikk!
Hvordan bli en punk rocker. Lytt til punk musikk!
 1. 1
  Lytt til punk musikk! Det er mange forskjellige sub-sjangere av punk, og det er best ikke å begrense deg til bare bare én. Lytt til så mye som mulig, og hvis du liker noe, gå for det! Enhver punk som hevder du er en poser kan kalles en selv, for å være en Punk handler om frihet til å gjøre hva du vil! Hvis du ønsker å høre på et band, lytte til dem! Prøv å gå til din lokale platebutikker og skumme gjennom noen av de andre hånden album å finne noen nye eller ukjente band. (Husk at du ikke trenger å lytte til utelukkende punk musikk, og det er faktisk ansett som kult av mange å lytte til en rekke sjangre)
 2. 2
  Gå til din lokale platebutikk. Lytt til punk og proto-punk band som The Germs, Iggy og Stooges, Buzzcocks, The Misfits, Minor Threat, Black Flag, The Dead Kennedys osv.
 3. 3
  Slitasje skjorter med punk-bandet logoer på dem. De er svært fasjonable i Punk scene. Prøv å tilpasse klærne. Kjøpe bukser med patcher sydd inn i dem er mye mindre "punk" enn å sy på egne patcher - en med meldinger eller symboler som betyr noe for deg, eller navnene på band du liker. Du vil sannsynligvis finne noen gode ting i sparsommelighet butikker, samt spesialist punk / goth / emo butikker.
 4. 4
  Delta på konserter og show satt på av dine favorittband. Du vil møte andre mennesker som liker samme musikk som deg, og har mye moro.
 5. 5
  Husk at det handler om å være deg selv! Bruk hva du vil. Punk handler om identitet og individualitet. Som John Lydon sa, "de punkere ødela den. De utviklet et helhetlig bilde og holdning." Hvis du ønsker å være en punk, være en punk. Du trenger ikke å forandre deg selv.
 6. 6
  Glem alt om mote alene og bryr seg om noe. Apati er konformitet, ta tilbake ditt ønske om å forandre verden. Få pladask inn veganisme, fôring hjemløse, og alt annet. Food Not Bombs er stor fordi det er ansett som en "terrorist organisasjon" av regjeringen. eller feire "Buy Nothing Day". Bare få en lidenskap. Ikke kjeft om det heller.
 7. 7
  Gjør dine egne ting. Grow matplanter på branntrapp. Tomater er bra fordi du kan befrukte dem med brukte kaffegrut. Sjekk ut bøker som mat ikke Plener. Lær å strikke og få gratis mønstre fra nettsteder som Knitty. Slutte å kjøpe mye, og være en konsumerende sau. Tror du virkelig engang trenger alle som søppel? Du ville ikke være en lønns-slave dersom du ikke var opp til dine øyeepler i kredittkort gjeld for ting du bare ønsker fordi TV sa at du burde. Ikke bli hjernevasket av media. Husk punk er en sinnstilstand!

Tips

 • Sitat: Ikke bry deg om hva andre mener, fordi de sjelden gjør.
 • Selv om alle punkere er vanligvis annerledes, har de én ting til felles - en holdning! Du bør alltid stå opp for deg selv og hva du tror på, og stemmen din mening til alle som er villige til å høre det.
 • Diskriminerer ikke. Den punk scenen er sterkt imot å homofobi, rasisme, sexisme og andre irrasjonelle hat.
 • Hvis du ønsker å være en punk, trenger du ikke å være all "anarki!!" Bare være den du er.
 • Prøver ikke å være en klisjé.
 • Husk punk er all holdning, ikke bare om utseendet.
 • Sminke sparsomt, kake den på, hva du vil gjøre. Husk at det handler om DEG.
 • Gjør noe kult med håret ditt for at du skal skille seg ut, som å dø, det en skandaløs farge. Eller, hvis du ønsker å spille det trygt, gjør bare striper. Hanekammer er en ofte brukt frisyre, samt frihet toppene.
 • Prøv hæren / militære overskudd butikker for kjempeflott boots / jakker, husker, ble disse ment for kampsituasjoner, og du vil ha noe som kan stå fast på en punk-program eller i en mosh pit.
 • Ikke la noen kalle dere en poser, og sørg for å gi dem en ond titt hvis de gjør.
 • Starte ditt eget band. (Valgfritt)
 • Husk punk handler ikke om å være mot alle autoritet.
 • Forsiktig for ikke å krysse "metall"-linjen. Bare fordi den har flammer på det gjør ikke det rockabilly eller punk.
 • Starte fra begynnelsen og lytte til, UK SUBS (viktig) Cheap Sex, Alice Cooper, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, The Buzzcocks, circle jerks, The Clash, The Cramps, Crass, Dead Kennedys, The Descendents, Die Toten Hosen, Discharge, Iggy Pop og The Stooges, lavere klasse Brats, Minor Threat, The Misfits, Green Day, NOFX, Filippinsk Violators, The Ramones, Red Union, The Ruts, Siouxsie and the Banshees, Talking Heads, The Sex Pistols, Stiff Little Fingers, The Wuds, ungdom, Subhumans, DOA, Yano.. osv.
 • Ikke la noen fortelle deg hva som er eller ikke punk. Punk er en forståelse for punk kultur som stammer på 70-tallet, hovedsakelig i England og New York, men i tonnevis av andre steder også. Hvis du lytter til det meste moderne punk band som Green Day og MCR, som er perfekt også.

Advarsler

 • Ikke ta søppel fra folk som tror punks freaks!
 • Husk at forskjellen mellom en punk og en poser er hjertet, hvis du ikke er å være deg selv... Det er ikke punk.
 • Disse trinnene er ikke en regel bok, er det ikke noe slikt som punk regler.
 • Husk noen ganger den beste måten å være punk er ved å ikke kle punk, ta litt punk mote, noen emo, goth, eller rockabilly eller hva, og bare flette det sammen for å være deg selv
 • Du trenger faktisk ikke trenger å kle på noen bestemt måte å være punk. (Se på Henry Rollins eller Ian MacKaye for eksempel, har de vedtatt en anti-fashion)