Wkano

Hvordan bli populær på en ny skole

Så du er den nye gutten / jenta på skolen. Alles øyne vil være på deg, og alle ønsker å vite mer om deg. Har du lyst til å starte på nytt og være populær, men likevel være hyggelig? Vel, dette er for deg!

Trinn

Hvordan bli populær på en ny skole. Møte en person å vise deg rundt og introdusere deg til folk.
Hvordan bli populær på en ny skole. Møte en person å vise deg rundt og introdusere deg til folk.
 1. 1
  Møte en person å vise deg rundt og introdusere deg til folk.
 2. 2
  Bruk klær som beskriver deg selv, men ikke bryter skolens kleskode. Ingen ønsker å se en gutt med en skjorte som er støtende.
 3. 3
  Se på dette som en mulighet. Såvidt disse menneskene vet, du var den mest populære personen på den gamle skolen (men ikke skryte om dette, eller du vil høres usikker. Vær hyggelig mot alle, og ikke prøve å bli venn med noen bare fordi de ser populært. Et skikkelig populært er venner med mange mennesker, ikke bare "de populars '. Gå ut av komfortsonen, og gå innlede en samtale med noen som ikke ser ut som din type person. De kunne bli din nye bestevenn! Ikke bruk folk på noen måte, og ikke gi noen en grunn til å hate deg.
 4. 4
  Sosialisere, men ikke snakke for mye. Gjør din punkt og stoppe, ellers vil folk se deg som den irriterende jente i engelsk klassen. Legg merke til hvordan personen du snakker med svarer. Hvis de nikker, smiler, og legge til sine egne kommentarer, kan du fortsette å snakke, men hvis de ser bort eller tekste sine venner under bordet, avkjøle den.
 5. 5
  Ikke avgir en desperat stemning. Hvis du følger folk rundt, snakke med dem non-stop, og sitte ved siden av dem i hver klasse, vil du bli kjent som en wannabe. Men hvis du chatte med dem positivt, si hei til barna som du har møtt i hallen, og handle som om du er helt sikker på deg selv, vil du bli populær.
 6. 6
  Bli involvert! Bli med klubber, men bli med de riktige. Dette betyr ikke at du bør være en forfalskning, men hvis korets teit på den nye skolen, men alle elsker skolen spiller, prøve ut for en musikal. Når du er i tvil, kan du starte din egen klubb. Det kan være alt fra en kampanje for Darfur til en kino klubb, så lenge det er gøy. Dette vil få deg merke.
 7. 7
  Spis frukt og grønnsaker, og holde seg i form. Ikke diett besatt, men prøv å holde seg frisk ved å gjøre noen cardio og toning øvelser hver dagene.
 8. 8
  Ikke snakk besatt om dine gamle venner, men nevner dem. For eksempel kan du følge opp andres morsom historie med "Det minner meg om hva min venn Christine gang gjorde på denne festen (etterfulgt av en historie)..." men du kan ikke si "Alle her er så teit! jeg savner mine gamle venner så mye."
 9. 9
  Legg barna at du har snakket med på skolen på facebook, og studere deres profiler litt. Overhale din egen profil: Gjør din profil bilde et bilde av deg henger ut med en haug med venner, og kommentere på dine gamle venners vegger slik at de vil legge igjen en haug med kommentarer på siden din. Også lære hvem de populære menneskene er og prøver å passe inn med dem!
 10. 10
  Hvis du vet om noen parter eller klubber skjer denne helgen eller natt spørre dem om de har hørt om det og at det vil være legit ta dem og vise dem en god tid!
 11. 11
  Le av deg selv! Hvis du gjør noe pinlig si noe sånt som "Oh, crap. jeg kan ikke tro at jeg gjorde det." Ikke vær flau! Le av deg selv i stedet for følelsen forferdelig. Alle søl opp, men folk som gjør narr av seg selv er trygg og mer moro å være rundt.
 12. 12
  Vær aktiv! Bli med i en sport som du er god på. Ikke bli noe sånt som cheerleading bare fordi det er en "populær jente 'sport, fordi hvis du ikke er veldig bra at du ikke ønsker å gjøre narr av deg selv. Bli venner med lagets medlemmer! Selv om du ikke er veldig atletisk, det er alltid individuelle idretter. Du kan fortsatt få venner på den måten uten å måtte prøve ut for et lag.
 13. 13
  Vær trygg, er tillit nøkkelen! Gå høyt og stolt hvis du går bøyd over folk vil tro du er usikker og sjenert. Sørg også for å smile. Ingen liker noen som er uvennlig. Folk vil være mer tilbøyelige til å komme opp til deg hvis du ser vennlig.
 14. 14
  Personlighet! Vis hvem du egentlig er, ikke vær redd for å være deg selv. Selv om du er for sære folk kanskje tror du er rar og og spre rykter om deg. Bare ikke gå over.
 15. 15
  Prøv å forholde seg til de menneskene du møter og tilpasse seg deres akseptert atferd

Tips

 • Ignorer betyr bemerkninger. Hvis folk sier bety ting, er sjansen stor for de er bare sjalu. Du bør være smigret over at de misunner deg. Green-eyed monster alert!
 • Selv om du kanskje ønsker å være populært IKKE glemme skolearbeidet, du er der for å lære, ikke bare sosialisere. Din fremtid er foran deg.
 • Være høflig! Husk å si unnskyld, takk, du og du er velkommen eller ikke noe problem. Hvis noen dråper sin penn, plukke den opp! Vær høflig til lærerne også. Ikke disrespect dem, det er bare ren mener! Husk alltid å sitte rett opp også.
 • Hvis du er utsatt for dårlig hud, ikke bekymre deg! Alle får en og annen flekk eller blackhead. Men hvis du er en av de uheldige jentene som har virkelig dårlig hud, bør du oppsøke lege, han / hun kan være i stand til å gi deg medisiner som kan lette din dårlig hud. Og ikke gi opp! Det vil gå bort etter hvert. Det tar bare hardt arbeid!
 • Hvis ting er forferdelig, husk at livet vil gå på etter at du oppgraderer. Hele poenget med skolen er å lære. Så bruk denne muligheten, og husk at dette er en så liten del av livet ditt. Bare fordi du ikke skinne i skolen betyr ikke at du ikke vil skinne i livet.
 • Rette håret, eller skille krøller slik at håret ser sunt, men ikke for "ferdig".
 • Være i god form. Oftere enn ikke, de populære jentene er de som tar vare på deres form. Ikke sulte deg selv eller gå kosthold gal, bare få kroppen i bevegelse.
 • Bare husk å være populær er ikke om å gjøre det alle andre gjør, det er hva du gjør hva du liker eller hva du synes er bra.
 • Dusj, vaske ansiktet, floss, pusser tennene, og bruke deodorant daglig. Gjelder akne medisiner hvis du trenger det. Ikke ha for mye parfyme. Pass på å barbere leggene og armhulene.

Advarsler

 • Ikke prøv for hardt! Populære barna er uanstrengt kul.
 • Har din egen stil og ikke kopiere noen! Folk vil kalle deg en poser.
 • Vær deg selv! Ikke prøv å være noen du ikke er, eller vil folk tro at du er falsk.
 • Ikke lyv! Du kan og vil bli fanget. Men, trenger de ikke å vite alt. Hvis du var en taper på den gamle skolen, trenger de ikke å vite. Bare ikke si noe latterlig.
 • Samsvarer ikke for mye! Klærne bør koordinere heller enn kamp. Igjen, uanstrengt kule. Du er ikke fem og moren din er ikke å plukke ut antrekk.
 • Ikke irritere dine venner.

Ting du trenger

 • Ambition
 • Tillit
 • Grace
 • A Smile
 • Manners