Wkano

Hvordan bli tatt opp til regis videregående skole i new york

Regis Høy har en av de mest konkurransedyktige innleggelser prosesser i New York akseptere en sjokkerende 14% av søkerne. Det er derfor ikke overraskende å vite at Regians vil gå videre til høgskoler med lignende priser, topp 25. Det er Alma Mater av slike folk som Patrick Fitzgerald (US Attorney og CIA Leak Investigation Special Aktor), Greg Giraldo (komiker og TV-personlighet), Edward Conlon (New York Times bestselgende forfatter av Blue Blood og deltid skribent for The New Yorker ) og andre ganske kjente mennesker (se liste på Regis High School New York Wikipedia oppføring). Regis nesten garanterer opptak til topp høyskoler grunn av verdien av å ha den på et college program. Superior studenter ved Regis konsekvent matriculate til Harvard, Princeton og Yale. Bare den fra tri-state area er akseptert etter en streng søknadsprosess.

Trinn

Hvordan bli tatt opp til regis videregående skole i new york. Vurdere å søke bare hvis du er en gutt.
Hvordan bli tatt opp til regis videregående skole i new york. Vurdere å søke bare hvis du er en gutt.
 1. 1
  Vurdere å søke bare hvis du er en gutt. Regis er en alle gutter high school.
 2. 2
  Vurdere å søke bare hvis du er en romersk-katolsk. For at søknaden skal bli godkjent for gjennomgang en kopi av søkerne dåpsattest må inkluderes.
 3. 3
  Vurdere å søke kun hvis du er på topp 90% av klassen i sjette, syvende og åttende karakterer. Kun studenter med høye standardisert test score får lov til å søke. CO-OP (eller nå de TACHS) er ikke nødvendig for et program og Regis er ikke å bli oppført som en av de tre valgene satt ned på testen.
 4. 4
  Merk av noen i regis: Sørg for at du viser at du virkelig ønsker å være der. Du vil ikke bare få fra skolen, men gi til studentmiljøet der. Også uttrykke interesse i offentlig tjeneste og tjene andre. De vil at du skal være noen som vil bli involvert der. Forresten, bør du kjøpe en test prep bok for HSPT. Jeg anbefaler den fra Kaplan. Lykke til
 5. 5
  Ta regis test (HSPT). Regis High School utsteder HSPT, eller High School Placement Test. Denne testen skjer alltid på den første lørdagen i november. Det ligner på Specialized High School Opptak Test for skoler som Bronx Science and Brooklyn Tech. Det er vanligvis rundt 1000 søkere som tar testen for 230 intervju flekker. Kun studenter som skårer i øvre kvartil og høyere bes om å returnere til intervju. Testen er svært tett tidsbestemt og krever raske og presise avgjørelser.
 6. 6
  Forbered deg på. Det siste trinnet (forutsatt at du kommer så langt) er intervjuet. Disse er vanligvis utført på den første helgen i januar. Hver av de 230 informantene har et 20 minutters intervju med en Regis ansatt og umiddelbart etter blir intervjuet for en annen 20 minutter av en Regis Alumnus eller styremedlem. Tips: Fra en person som ble akseptert-Egentlig prøver ikke å være nervøs. De egentlig bare ønsker å se hvem du er og at du er komfortabel ansikt til ansikt med sjansene dine for å oppnå dette ærefulle mål. Bare prøv å ikke være rare og prøve å ha en vanlig samtale. Aldri la det ikke være noen snakker. Aldri fortell dårlig.
 7. 7
  Vent på søknaden din beslutning. Resultatene er sendt ut rundt samme tid som de andre katolske videregående skoler. The freshmen klasse er vanligvis ca 135 studenter, men etter senior året kan det være så få som 90.

Tips

 • Bare fordi du er rik betyr ikke at du vil bli slått ned på grunn av det. Regis understreker mangfold og aksept som en del av jesuittenes katolske tradisjonen.
 • Det hjelper virkelig å være en åndelig person. Doing Christian Tjenesten er avgjørende for Regis levemåte. Det er nødvendig både i junior og senior år, men gjort mer omfattende i det siste. Du vil bli pålagt å ta en teologisk kurs alle fire år så sørg for at religion er en ganske viktig del av livet ditt.
 • Som høyskoler, mener Regis mange ting (basert på anvendelse og essays) for innleggelser, viktigst: hva gjorde denne studenten gjøre med de mulighetene som er gitt til ham?
 • Siden Regis er alt stipend (helt gratis), er evnen til å betale for en annen videregående skole en faktor, men på ingen måte avgjørende.

Advarsler

 • Faktor i reisetid og kostnader. Studenter med en lang pendle til skolen kan ikke være i stand til å ta del i så mange utenomfaglige aktiviteter som de ønsker, men de vil lære hvordan du gjør lekser på toget / bussen.
 • Regis tolererer ikke fiasko. Sviktende et fag i løpet av året vil plassere deg på akademisk prøvetid. Dersom det etter den neste trimester du ikke er trygt med i forbifarten rekkevidde, vil du bli bedt om å fratre stipendet ditt. Det samme gjelder for å få en utilfredsstillende i tre fag eller mer.

Ting du trenger

 • Tid ledelse.
 • Veltalenhet ferdigheter.
 • Papir skriveferdigheter.
 • En balansert blanding av koffein og besluttsomhet.