Wkano

Hvordan definerer krøllete hår

Noen gang blitt frustrert av krusete, flyktig krøller? Les videre for å lære tips og metoder for å få perfekt definerte krøller.

Trinn

Hvordan definerer krøllete hår. Samle materialene beskrevet i de tingene du trenger delen.
Hvordan definerer krøllete hår. Samle materialene beskrevet i de tingene du trenger delen.
 1. 1
  Samle materialene beskrevet i de tingene du trenger delen.
 2. 2
  Vask og krøllete hår. Det er viktig å bruke en mild shampoo og en fuktighetsgivende balsam i dusjen. Disse produktene vil klargjøre og å holde på fuktigheten i håret.
 3. 3
  Detangle håret, forsiktig, i dusjen med et bredt-tannet kam. Sørg for å gjøre det når håret ditt har en god mengde balsam i det. For litt ekstra fuktighet prøve å legge honning til conditioner din, men sørg for å skylle det meste av det ut.
 4. 4
  Skyll håret den siste tiden med kjølig eller kaldt vann for å forsegle skjellaget. Dette gir glans og hindrer frizz. For litt ekstra rot volum prøve å skylle opp ned.
 5. 5
  Påfør en permisjon i conditioner eller krem ved å jevne det på håret ditt. På dette punktet, sørg for at håret har ingen floker igjen. Hvis det ikke gre forsiktig med fingrene og deretter gi håret en annen skyll i vasken, og pass på å på nytt din conditioner. Selv om du kan hoppe over en permisjon i, er det best å bruke en slik at håret holder seg fuktig, og frizz gratis hele dagen.
 6. 6
  Glatt på en lett, flytende gel eller serum. Pass på at dette er godt fordelt på hele håret. Produkter som dette er viktig for å forebygge frizz i høy luftfuktighet.
 7. 7
  Påfør et holdingselskap produkt som gel eller mousse. Glatt produktet på med hendene, og husk å jevnt strøk hver seksjon. Eksperimenter med produkter og mengder av produkter til du får den rette kombinasjonen for håret ditt.
 8. 8
  Forme håret med hendene. Her er to metoder, så se hvilken som fungerer best for deg.
  • Scrunching: Cup håret ditt i hendene og knuse i en oppadgående bevegelse. Jo mer du knuse, den curlier håret ditt vil bli.
  • Drilling: Tvinn en del rundt fingeren din, og pass på å gå med naturlige krøller av seksjonen. Denne metoden vil lage perfekte lokker, og en detaljert forklaring er inkludert i videoen nedenfor.
 9. 9
  Fjerne vann fra håret ved scrunching med tørkepapir eller bomull klut (aka t-skjorter). Generiske håndklær er laget av frotté, og de små løkker som utgjør klut tendens til å ta på krøllete hår og forårsake frizz. Når du har fjernet så mye vann som mulig, vil du kanskje mens du bruker sminke eller ta på deg klærne.
 10. 10
  Tørke håret. Lufttørking fører til minst mulig frizz, men hvis du ikke har tid sørge for å blåse tørr med en diffuser vedlegg.
 11. 11
  Unngå å berøre håret til det er helt tørt. Når tørr, scrunch ut noen crunch fra dine produkter, og nyte dine krusfritt spiraler!

Tips

 • Håret kommer utover og frizzes når det er på jakt etter fuktighet, så det er fornuftig at jo mer fuktighet du putter i håret ditt, jo mindre vil det frizz.
 • Noen dager nå uansett hvor religiøst du følger din styling diett, vil du fortsatt få frizz. I stedet for å sette håret opp selv, omfavne frizz og la håret være litt mer vill den dagen.

Advarsler

 • Ikke ta på håret til det er helt tørt! Spille med våte naturlig hår vil forårsake mye frizz. Hvis du merker en curl som må fikses imidlertid bare bruke litt vann og tilbakestille det.

Ting du trenger

 • Leave in conditioner eller krem
 • Mousse eller gel
 • Papirhåndklær eller bomull klut
 • Blow tørketrommel og diffusor (valgfritt)