Wkano

Hvordan du bruker sminke i ungdomsskolen

Mange jenter begynner å bruke sminke i ungdomsskolen. Du ønsker å bruke riktig type makeup som gjør at du ser naturlig, pen og sofistikert. Du ønsker også foreldrene dine slik at du kan bruke sminke. Her er how.I håper disse tipsene hjelpe deg.

Trinn

Hvordan du bruker sminke i ungdomsskolen. Bestem deg for din beste egenskap.
Hvordan du bruker sminke i ungdomsskolen. Bestem deg for din beste egenskap.
 1. 1
  Overbevise foreldrene dine til å la deg bruke sminke. Du trenger ikke å gjøre det bak ryggen. Fortell dem at du bare ønsker å fremheve dine beste trekk. Ikke si: "Jeg vil ha sminke for å se penere," eller "Hver andre jenta har på seg sminke!" Det er ikke måten å gjøre det. Du må love dem at du ikke vil gå over. Du må kanskje bli enige om konkrete retningslinjer eller farge restriksjoner, eller besøke en profesjonell for å lære å bruke den. Du kan også bla gjennom makeup videoer på YouTube og deretter øve bruke det.
 2. 2
  Bestem din hudtype. Vet ikke om det er,, kombinasjon, eller hud. Så får riktig hudpleie behandling.
  • Hvis du har akne, bør du se etter spesielle produkter for å fjerne huden, som medisinert ansikts vasker og produkter som inneholder benzyl peroxide, som er sterk, men det fungerer, selv om mange er allergisk mot det.
  • Husk å bare bruke produkter ment for din hudtype.
  • Start en og følge den hver dag, være konsekvent!.
  • Hvis det er nødvendig, se en hudlege.
 3. 3
  Bestem deg for din beste egenskap. Plukke riktige farger som passer deg godt (du kan gå til makeup tellere og ansatte kan hjelpe deg velge riktige farger) og lære å bruke sminke for å fremheve den funksjonen.
  • Ikke gå fet på lepper, øyne og kinn. Du vil vises over-gjort.
 4. 4
  Prøv å begrense farger til nøytrale eller nude nyanser som blander godt og gi deg en naturlig look.
 5. 5
  Dra på shopping for makeup. Se etter hva som passer for din hud og hårfarge. Ikke bare kjøpe de samme merker og farger vennene dine kjøper.
 6. 6
  Prøv shopping på et kjøpesenter makeup teller hvor du kan få faglige råd for din hudtype og farge. Den innledende investeringen kan være mer, men du vil være mindre sannsynlig å kjøpe elementer som er upassende. Narkotika butikker vil ikke tillate deg å prøve og prøve forskjellige farger, og de ansatte har ikke opplevd å hjelpe. Sørg for at du ber de fortelle deg hvordan du gjør en naturlig rutine, og før du kjøper produktene, sørg for at det er riktig, og du liker det.
 7. 7
  Se etter en foundation som matcher, en (en nyanse lysere enn huden din), en concealer for urenheter, leppepomade eller gloss, og mascara. Noen tenåringer foretrekker en ren, all-over farge, og fordi det renser huden samtidig. Du ønsker ikke å gå over. Ta av all sminke daglig og re-gjøre det hver dag. Aldri holde den på når du sover som det kan blokkere porene og forårsake hudormer.
 8. 8
  Finn din stil og holde notater å huske søknadsprosessen.
 9. 9
  Skriv ned søknadsprosessen og se tilbake på det til du kan huske det. Prøv nye farger og utseende, men vær sikker på at det ser naturlig ut. Som du finner gode bør du også skrive dem ned. Du vil etter hvert utvikle makeup ser for ulike antrekk, hendelser og årstider.
 10. 10
  Prøv ut tips fra blader og prøve å se om de kan fungere for deg. Prøv disse ut hjemme før du slite dem ut. Husk magasiner push-produkter til sine annonsører. Det kan se bra ut på modellen, men fargene eller formel kanskje ikke ser bra ut på deg.
 11. 11
  Prøv å koordinere gjøre opp slik at fargene utfyller hverandre. Ikke ha myke nøytrale toner overalt, og prøv å unngå blodrøde lepper, vil det ikke fungere.
 12. 12
  Bo med nøytrale farger som samsvarer med din hudtone.
 13. 13
  Lær hvordan du bruker rødme riktig så den ikke vises overdrevet eller fremhever feil. Dette er noen vanlige utgangspunkt for å vurdere, men alle ansikter er forskjellige.
  • Hvis du har blek eller lys hud, prøv lys rosa blush eller nøytral rose blush.
  • Hvis du har middels eller oliven hud, prøv korall blush.
  • Hvis du har mørk hud, prøv dristigere-farget blush.
  • Siden hvert ansikt er forskjellig, bør du forsikre deg om hva fargene du velger er riktig for din hudtype, hudfarge, hårfarge og øyenfarge.
 14. 14
  Påfør en lett pudder i ansiktet etter bruk av fuktighetskrem eller foundation.
 15. 15
  Når du bare starte å bruke sminke, er det best å begynne med blush, men ikke for mye, og kanskje litt mascara og eyeliner.
  • Husk å ta av mascara etter en dag. Hvis du glemmer og ikke bruke sminke neste dag, vil det se fryktelig. Også, gå lett på eyeliner før du er mer erfaren med sminke, fordi det er lett for eyeliner å se dårlig.
  • En enkel måte (i stedet for å bruke mascara) er å lett vinge eyeliner og sette den, langsomt å bli tykkere i vingen, på lokket rett over øyevippene dine for å gjøre dem ser lengre og fyldigere.
 16. 16
  Hold deg til naturlige farger for (ingen blues, smaragder, rosa) eyeliner og mascara, og hold deg til veldig lyse farger på øyenskygge.
 17. 17
  Det er best å ikke bruke leppestift. Bare noen tonet gloss eller balsam. Du ønsker ikke å se opplagt!

Tips

 • Bruk god belysning når du søker din makeup. Hvis du legger på for mye sminke, vil det gi deg mer kviser. For mye mascara og øyenskygge vil se overdrevet. Du vil ikke se bra ut hvis du legger på massevis av blush på grunn av dårlig belysning.
 • Bruk den selv, når du prøver å dekke opp akne eller kviser, men går over bord vil føre til mer i stedet for å dekke det!
  • Du trenger ikke å matche makeup til alle antrekk. Mange mennesker velger noen nøytrale farger og bruke dem hver dag.
 • Husk å ikke skrape opp huden. Det vil oppmuntre pre-modne rynker, og selv om du ønsker å se eldre ut, trenger du ikke ønsker å se at gamle.
 • Mange kosmetikk er laget med naturlige oljer og kan faktisk utløpe som mat! Sjekk etikettene, jenter! Med mindre du har planer om å få en øyeinfeksjon eller en ekkel avslapnings.
 • Mer sminke er ikke alltid bedre for spesielle arrangementer.
 • Dine foreldre kan ikke la deg kjøpe og bruke sminke på skolen. Du bør likevel spørre om leppe-ordbøker og egnede hudpleieprodukter (ansiktsvask, peeling, etc.) for din hudtype.
 • Fargede kremer er ofte en god innsats for normal, kombinasjon eller tørr hud. Du må kanskje unngå makeup med tunge kremer hvis du har kviser eller er utsatt for kviser.
 • Eyeliner på vannlinjen (nedre kant) er en dårlig idé med mindre du har veldig store øyne, fordi det gjør at øynene ser mindre. Vitenskapelige studier viser at personer med store øyne er ubevisst mer attraktiv enn mennesker uten, så hvis øynene dine er egentlig ikke veldig stor, holde eyeliner på øvre vippekanten bare
 • For øyenskygge, bør sjette klassinger bruke de med en svak shimmer, mange syvende og åttende klasse jenter derimot, som sparkly øyeskygger.
  • Sørg for at din makeup er alder og stil som passer.
 • Leppestift er for mye for din alder så sette chapstick eller glans på. Det vil se mer pen og naturlig, og gi deg en nyanse av fargen i stedet for mye! Du trenger heller ikke lipliner. Men hvis du vil ha leppestift, gjør svært lite i lys rosa eller nude farge og deretter litt klar lipgloss. Dette kan ikke virke som mye, men vil gi det lille ekstra hvis du får en farge som ser fin og fortsatt naturlig!
 • Få en nære venner mening, husk å gå lett på fundamentet.
 • hvis du er i sjette klasse, prøv lette, naturlige øyenskygger og lett bruke. For sjuende og åttende klasse, prøve lilla, mørk brunt, skog greener, selv lavendel eller lys blå. Pass på at du ikke bruker neons eller over på grunn av det.
 • Spør en kvinne om hjelp som har erfaring med makeup søknaden. Ikke alle kvinner har funnet det ut, heller.
 • Hvis du ønsker sparkly øynene, deretter holde lesing. Først må du ha svart eller mørk brun mascara og sparkly mascara. (Dette kan ikke bli funnet overalt) Påfør mørk mascara til bare den øvre vippene. Deretter sette en liten bit av den sparkly mascara på deg nedre vippene. Da gjelder noen av de sparkly mascara til selve tipsene dine øvre vippene. Hvis du gjør dette riktig, vil du ha sparkly øynene!!
  • Lykke til!
 • Pass på at du faktisk lov til å bruke sminke på skolen din, hvis du har tenkt å gjøre det.
 • Hvis du er under tolv år gammel, er det ikke anbefalt at du bruker noe annet enn mascara og en nøytral farget øyenskygge som rosa med et hint av shimmer til det. Du trenger ikke engang mascara! Kanskje bare en øyenvippe curler og litt vaselin som mascara.If du har faktiske acne,
 • For bare en Whitehead her og der, kan du bruke en lett flytende dekke opp. Få skyggen en nyanse lysere enn du naturlig farge.
 • som for foundation, bruk kun i 8. klasse og ikke for mye!

Advarsler

 • Ikke bruk for mye eyeliner. Mange jenter gjør dette feil, og de ender opp med vaskebjørn-øyne. Dette gjelder spesielt i vinter, regnfulle dager, og da roughhousing med venner. Bare sette en tynn linje med eyeliner på nedre vippekanten eller øvre vippekanten.
 • Hold deg unna glitter rødmer, kan de potensielt gjøre deg bryte ut, og de ser tacky. Lagre dem for spesielle anledninger.
 • Ikke legg mer sminke på før gymtimen, vil guttene ikke bryr seg. Hvis du må, etter gym klassen er en god idé, men gjør det raskt!
 • Ikke overdriv. Husk at til tross for hvor kult du ønsker å se, du er bare i sjette til åttende klasse. Mange magasiner bruke et mer kunstnerisk utseende ved visning av de nyeste stiler. De er vanligvis foto-handlet også, for å gjøre dem ser perfekt.
 • Mascara gjør øynene dine pop, så bære et lag med mascara for fabelaktig vippene, men ta den av hver kveld, og på nytt hver dag, eller du kan bryte ut.
 • Hold deg til bare noen få merker, slik at hvis du har en allergisk reaksjon du vil vite hvilket merke du bør slutte å bruke. Du bør bare prøve noe nytt i helgene eller pauser, når du har fri fra skolen. Da kan du få andres meninger, og hvis du får en reaksjon, vil du ikke å gå på skolen med lav selvfølelse.
 • Ikke gå over med leppestift i denne alderen. Shiny lip-gloss er bedre. Leppestift gjør at du ser ut som du prøver for hardt å se moden. For mindre lepper, prøv å bruke en lysere leppe skygge. Hvis du har mørkere hud, prøv å bruke en mørkere leppestift, slik som medium rød eller en rødlig nyanse av oransje.
 • Øyenskygge kan være en velsignelse eller en katastrofe, bruk nyanser som fremhever dine gode egenskaper. Hold deg til lyse farger, som for eksempel gull, lys rosa, eller brunt.
 • Hvis du har bra hud ikke ødelegge det ved å gjøre et rengjøringsmiddel, en moisterizer og en peeling, vil dette bare føre til kviser. Bare vaske ansiktet om morgenen og kvelden med litt rengjøringsmiddel vil holde huden ren.
 • Ikke satt på make-up bak foreldrene dine tilbake hvis de sa du ikke var lov. Du vil bli fanget, og når du gjør det, vil de sørge for at du ikke gjør det igjen. Vær tålmodig!
 • Husk, du er den eneste som kan bedømme hvordan du ser ut. Ikke forandre deg selv bare fordi noen andre sa at du burde. Når det er sagt, hvis noen som du stoler på sier "Hei, jeg mener ikke å være frekk, men du kommer litt over bord på øyenskygge..." eller noe lignende, bør du vurdere det, men til slutt, ta dine egne beslutninger. ALDRI forandre deg selv for noen andre. ALLTID si tro mot deg selv.

Ting du trenger

 • Øyenskygge. Ikke gå for mørkt, feste med mer nøytrale nyanser. Min personlige favoritt er lys gull med en lys shimmer, men prøv ut noen forskjellige nyanser, slik at du kan matche det med din egen personlige utseende. Golds er perfekt for enhver øyenfarge. Prøv peachy farger for blå øyne, kul-tonet lilla og rosa for brune øyne, og varme-tonet lilla eller rosa for grønn / hassel. Ikke ha øyenskygge opp til øyenbrynene, med mindre det er en naturlig farge nær huden din tone.
 • Lipgloss. Få en fin en. For eksempel, gjør Benefit gode leppe-ordbøker. Selv LipSmackers ™ er ikke nødvendigvis de fineste, de ordbøker er gøy, og du kan ta ett eller to til skolen, for å ta opp under lunsjen eller etter PE, og fordi de er så billig, er det slags greit hvis de blir borte eller stjålet.
 • Dekke opp. Også har et dekke opp tryllestaven i ryggsekken for rask oppfriskning. Sett dekselet opp på dine kviser og bland det i.
 • ALDRI pop kviser. Det kan føre til arr og enda flere urenheter.
 • Rødme, slik at du har roser i kinnene. Du trenger bare en liten bit på ditt kinn, nese og panne. Ikke legg for mye på, eller du vil se ut som en klovn eller se ut som du ble solbrent.
 • Ikke kom til skolen med for mye sminke, du er for ung, og du kan se "trampy". Gå for mer naturlig utseende.
 • Farget fuktighetskrem med solfaktor (fordi selv om vinteren, kan sola skade huden din og at det ser eldre raskere, og det kan også føre til hudkreft. Bruk SPF for vakker hud)
 • Øyenbryn kam og pinsett (Du må kanskje hjelpe å gjøre øyenbrynene. Spør din mor eller eldre søster, eller går du få dem vokset på en salong, de fleste salonger har denne funksjonen. Deretter, etter, kan du bare nappe innkommende hår.)
 • Husk, jo mer naturlig du ser, jo bedre.
 • Sparkly mascara