Wkano

Hvordan du får en 13 år gammel gutt til å kysse deg

Denne artikkelen vil hjelpe deg å få en 13 år gammel gutt til å kysse deg.

Trinn

Hvordan du får en 13 år gammel gutt til å kysse deg. Sørg for at han liker deg!
Hvordan du får en 13 år gammel gutt til å kysse deg. Sørg for at han liker deg!
 1. 1
  Sørg for at han liker deg! Hvis han ikke liker deg, så det er hans tap, men hvis du virkelig liker ham, gi ham tid. Forhåpentligvis vil han komme rundt!
 2. 2
  Gjør deg klar. Du ønsker å se satt sammen. Men pass på at du ser ut som deg selv! Hvis han ikke liker den virkelige deg, er det ikke ment å være. Prøv for en søt glødende utseende som vil forbedre din naturlige skjønnhet i stedet for å skjule ansiktet. Også, for mye base eller fundament kunne smøre på ansiktet hans mens du kysser. Til slutt, sette på noe lys på leppene, som noen kirsebær eller jordbær lipgloss.
 3. 3
  Få ham alene. Snakke, gå et sted sammen, noe ikke rundt andre mennesker er en flott innstilling til å gjøre trekk!
 4. 4
  Flørte! Når du snakker, berører armen eller noe! Få øyekontakt. Dette forsikrer ham om du er komfortabel rundt ham. Erte ham lett og slappe av. Ikke gå for over selv! Du kunne skremme ham!
 5. 5
  Kontroller at du har noe å snakke om. Det kan være veldig vanskelig når du er helt alene med gutten du liker. Det er viktig å lytte, men hvis han ikke si noe, begynne å snakke om noe morsomt en av dine venner gjorde tidligere på dagen eller uken. Forhåpentligvis vil han bidrar med mer etter at du viser du er komfortabel nok til å holde en samtale med ham.
 6. 6
  Gjør ditt trekk. Finn en fin rolig område hvor du er alene. Pass på at du ikke er i et område med lite plass til å bevege seg. Gå til en fin rolig område med masse pusterom. Hvis du ikke kan få ham alene, sier: "Jeg må få litt frisk luft. Wanna komme?"
 7. 7
  Kysse ham! Så du er helt alene, og du sannsynligvis bare hadde en hyggelig samtale. Hvis ikke, later til å se på stjernene eller skyer for et sekund, ta et dypt pust, vende tilbake til ham, og smil. Hvis han smiler tilbake, bra. Hvis ikke, prøv å lette stemningen ytterligere. Deretter sitte ved siden av ham eller stå rett foran ham. Vis ham at du er åpen for ham. Deretter ser i øynene et øyeblikk og smiler, ser på leppene, så se opp igjen. Dette er den universelle tegnet for "Hei, dude, jeg virkelig ønsker å kysse deg." Hvis han begynner å sakte kommer mot deg, har du sjansen nå! Hvis han begynner å kysse deg, ikke fryse! Han vil synes du er nølende om kysset ham, så slappe av, lene seg inn og kysse bort!

Tips

 • Kontroller at du har minty tyggegummi eller pust mints med deg hele tiden! Du vet aldri når øyeblikket kommer!
 • Gå lett på sminke! Ingen ønsker en jente med vaskebjørn øyne og en klumpete ser ansikt!
 • Sørg for at dine lepper, ansikt og til og med håret er fuktig og myk! Kyssing sprukne lepper er lite appellerende! Ansiktet skal være så myk og glatt som du kan administrere og håret skal være myk uten for mye produkt slik at han kan la hendene drift på ansiktet og i håret.
 • Alltid kle tilsvarende! Hvis dens 90 grader ut og din favoritt skjorte er lange ermer, finne noe annet. Du kommer til å se enda verre svette som en hund.
 • Vær deg selv! Han liker du sannsynligvis for deg! Aldri forandre deg selv for en fyr!
 • Tenk på gode fagene på forhånd slik at når den tid kommer at du har noe å snakke om. Forbereder ikke skader noen!
 • Ikke fortsette å prøve etter at han sier nei det vil bare gjøre ham si stygge ting til deg eller om deg.
 • Hvis du ikke får kyss, er det OK! Det er mange andre gutter der ute, og hvis du ønsker et kyss fra en 13 år gammel, er sjansen stor for at du ikke trenger å bekymre deg for å gifte seg snart.

Advarsler

 • Alt dette avhenger av hva denne fyren er, så, igjen, ikke bare gå etter boken! Legg til ditt personlige preg på denne situasjonen.