Wkano

Hvordan du kan nyte en ungdomsskole forelsket

Er du i 6., 7. eller klasse? Gjør en spesiell person ditt hjerte slå fortere og håndflatene presse opp? Vet ikke hvordan de skal håndtere det? Les videre...

Trinn

Hvordan du kan nyte en ungdomsskole forelsket. Innse at i ungdomsskolen, hvis du begynner å gå ut, vil det trolig ha svært lite innhold.
Hvordan du kan nyte en ungdomsskole forelsket. Innse at i ungdomsskolen, hvis du begynner å gå ut, vil det trolig ha svært lite innhold.
 1. 1
  Innse at i ungdomsskolen, hvis du begynner å gå ut, vil det trolig ha svært lite innhold. "Going out" i ungdomsskolen betyr henger ut og snakker i skoletiden og kall, IM-ing, eller tekste hverandre etterpå. Ikke forvent for mye.
 2. 2
  Finne ut hvorfor du liker den personen. Er det deres killer smile? Kan det være hans / hennes Smarts? Kanskje det er sine ferdigheter på fotballbanen som gjør at du besvimer? Uansett hva det er, finne ut av det slik at du kan ha mer av en sjanse knyttet til ham / henne.
 3. 3
  Tenk på ham eller henne mye, men ikke besette. Du kan sigh drømmende hver gang du bildet hans / hennes ansikt, men pass på at den ikke tar over hva som er virkelig viktig, dvs. skolearbeid, venner, aktiviteter, etc.
 4. 4
  Kle deg for å imponere. Bruk klær som du liker og at du har fått komplimenter på før. sørg for at du ikke bruke klær som gjør at du føler deg malplassert i, fordi din forelsket vil se deg som en nervøs person.
 5. 5
  Ha det gøy med det! Fortell din beste venn, slik at de kan dele på lykke hvis han eller hun ser din vei i matte klassen eller plukker opp falne bærbare i gangen. Hold en journal, slik at du kan nyte hvert hjerte-bankende øyeblikk.
 6. 6
  Husk at noen ganger bare forelskelsen er den beste delen. Halve moroa med å få en fyr / jente er utfordringen før fangsten!
 7. 7
  Hvis mulig, prøv å få en date med dem. Planlegg ut en måte å få dem til å akseptere. Søke på internett for kule måter å spørre daten din ut og spør vennene dine hvor de ba sine kjærester / kjærester ut. Hvis de spør hvorfor du ønsker å vite akkurat si at du liker å høre historier som dette. For eksempel kan du lage en T-skjorte som sier "vil du gå ut med meg?" Så på baksiden skrive en gjeng med gutter "(eller jenter ') navnene i vaskbart blekk. Deretter skrive navnet ditt i midten av alle de andre navnene i permanent markør så når hun (eller han) vasker det navnet ditt vil dukke opp.

Tips

 • If (e) han bestemmer seg for å snakke med deg eller noe, komme ut som vennlig, litt flørtende, men pass på å komme på for sterk.
 • Ikke vær redd for å gi ham hint om at du liker ham (eller henne) eller bare være modig og spør dem ut. Hvis det er vanskelig først bli kjent med dem, eller bli venner så gjør ditt trekk.
 • Snakke med venner om ham / henne. Det gjør "knuse" mer moro når du har noen å snakke om det med!
 • Eksperimentere med sminke hvis du liker, men ikke overdriv. Igjen, gobbed for mye kosmetikk på kan sette deg rett tilbake til den enkle kategorien. Spør din mor eller eldre søster for noen tips.

Advarsler

 • Noen ganger er det en dårlig idé å fortelle alle vennene dine at du liker ham / henne. De beste venner kan gå videre og fortelle ham / henne.
 • Hvis han / hun er din venn ikke fortelle ham / henne hvis du ikke er alene.
 • Hvis de ikke ser ut til å like deg tilbake, ikke bli skuffet. Hvis de sier nei, så kanskje det ikke var ment å være. Du kan prøve på nytt bare ikke komme på som en stalker.
 • Hold hodet ut av skyene. Ikke bli for fanget opp i Crush Wonderland eller annet du ikke kan være i stand til å finne veien ut igjen.