Wkano

Hvordan du ser din beste for en fyr eller flørte

Trenger du å se bra ut for en gutt hver gang han ser deg? Sammen eller ikke, er han den personen du trenger for å fange hans øye for. På en fest, eller på kjøpesenteret, eller hvor som helst du går, bare være kledd, egnet og oppstartet fordi du kanskje ikke vet hvem som kommer til å være der eller hva du kommer til å gjøre nettopp sørge for at når du ser din beste han merknader deg og sier noe og dont svare på noen av hans tekster eller noe bare gå og slutte å snakke til ham fordi han er den i den enden som må lide ikke du??

Trinn

Hvordan du ser din beste for en fyr eller flørte. Sørg for at håret er skinnende og håndterbare.
Hvordan du ser din beste for en fyr eller flørte. Sørg for at håret er skinnende og håndterbare.
 1. 1
  Sørg for at håret er skinnende og håndterbare. Bruk sjampo og balsam ofte (ikke hver dag, da dette vil gjøre håret fet hvis du hopper over en vask, kanskje hver 3-4 dager), samt en volumizer hvis nødvendig. En gang i måneden, bland en spiseskje med natron på med sjampo for å komme seg ut å bygge opp.
 2. 2
  Hold øyenbrynene ryddig. Innmat bortkommen hår og forme hvis du har buskete øyenbrynene.
 3. 3
  Clear porene ved damping eller ved hjelp av pore strimler. Til damp, varme kaldt vann i en bolle og hold ansiktet over det med et håndkle over hodet i 5 minutter. Skyll med kaldt vann. Kaldt vann er forfriskende og vil gi deg en rask boost.
 4. 4
  Bleke tennene ved børsting med hydrogen peroxide hver dag i en uke da, to ganger i uken for å vedlikeholde. Bruk tyggegummi etter pusten.. Husk å bruke tanntråd!
 5. 5
  Sett på akkurat nok parfyme, slik at du lukter godt, og du kan fortsatt lukte på parfyme 5-10 sekunder etter at du går bort, men ikke så mye at folk holder nesen på deg. Vit at parfyme er ikke en erstatning for hygiene og deodorant.
 6. 6
  Le, gjøre naturlige vitser og har alltid et smil festet til ansiktet ditt.
 7. 7
  Aldri, noensinne handle nervøs eller besatt da med fyren. Han tror kanskje du er rar og unngå deg.
 8. 8
  Send ham en søt kort på Valentinsdag. Gjør det anonymt, eller hvis du liker sette din første innledende eller til og med hele navnet hvis din klar til å avsløre den.

Tips

 • Bruk sminke for å fremheve dine funksjoner, men pass på å ikke gå over. For mye bare gjør du ser ut som en landstryker.
 • Vær trygg!

Advarsler

 • Vær deg selv og ikke vise frem.
 • Ikke forandre deg selv til å gjøre ham like deg bedre, du vet det er falske og det fører til en falsk forhold.
 • Ser bra garanterer ikke at fyren vil like deg, men det kan ikke skade.
 • Husk - hvis han slår deg ned - han er den som taper, ikke du!

Ting du trenger

 • Drikk nok vann slik at urinen er klar. Dette vil hjelpe deg med generelle helse, samt bedre klarhet i huden din. Åtte kopper om dagen bør gjøre det. Det vil også gjøre deg ikke å tisse senere.