Wkano

Hvordan du starter en naturlig hudpleie regime


Forbereder dine egne økologiske hudpleieprodukter behandlinger ved hjelp av vanlige elementer funnet rett i ditt eget kjøkken eller hage kan være like eller mer effektive som de du kan kjøpe og representerer ganske kostnadsbesparelser.

Trinn

Hvordan du starter en naturlig hudpleie regime. Begynn med å ta en opptelling av mulige naturlige hudpleie ingredienser tilgjengelig i skap og kjøleskap.
Hvordan du starter en naturlig hudpleie regime. Begynn med å ta en opptelling av mulige naturlige hudpleie ingredienser tilgjengelig i skap og kjøleskap.
 1. 1
  Begynn med å ta en opptelling av mulige naturlige hudpleie ingredienser tilgjengelig i skap og kjøleskap. De vanligste elementene er sitrusfrukter, meieri elementer, sukker, salt, eddik, aspirin, egg, honning, havregryn, olivenolje og teposer.
 2. 2
  Bestem deg for de naturlige hudpleie ingredienser som best dekker din hudtype og hudpleie problemer. Olje hudtyper vil ønske å fokusere på mer snerpende ingredienser som sitrus og eksfolierende salt eller sukker scrubs mens sensitive hudtyper vil ønske å inkludere mer beroligende elementer som olivenolje, melkeprodukter og honning.
 3. 3
  Utvikle en naturlig hudpleie rutine som inkorporerer en rensende, skrubb, toning og fuktighetsgivende oppskrift ved hjelp av naturlige ingredienser som passer best for din hudtype. En normal hudtype kan bruke et hav salt scrub oppskrift etterfulgt av en sitron juice toner og olivenolje basert fuktighetskrem.
 4. 4
  Begynne å samle naturlig hudpleie oppskrifter og eksperimentere med ingredienser for å finne ut hvilke som er best egnet til å løse dine hudpleie behov.
 5. 5
  De fleste hudtyper dra nytte av vanlige ansikts damper og en ukentlig ansikts behandling. Prøv å piske opp en 10 minutters berikende fuktighetsgivende ansiktsmaske fra et egg, en pakke av unflavored gelatin, en klemme av sitron, og en duskregn av olivenolje.

Tips

 • Mange naturlig hudpleie oppskrifter kan lages på forhånd og vil holde i flere dager når nedkjølt.
 • En kjempeflott deodorant består av bare eterisk olje fortynnet i vann.
 • Det en bokstavelig talt tusenvis av naturlig hudpleie oppskrifter som kan ta et bredt spekter av hudpleie problemer fra bekjempelse av akne utbrudd til helbredelse hudirritasjoner. Jo mer du utforsker oppskrifter jo større suksess vil du ha å blande opp din egen naturlige hudpleie behandlinger!
 • Det er gøy! Liker å eksprimentere med de ulike elementene slik at du kan oppdage ingredienser og oppskrifter som fungerer best for deg.

Advarsler

 • Hvis du er allergisk mot enkelte matvarer, ikke bruk dem på en naturlig hudpleie oppskrift heller!