Wkano

Hvordan du velger en piercing eller tatovering studio

Kroppskunst som tatovering og piercing har blitt stadig mer populært de siste årene. Les videre for å få råd om hvordan du velger en piercer eller tatoverer.

Trinn

Hvordan du velger en piercing eller tatovering studio. Se i telefonkatalogen for en liste over lokale kunstnere.
Hvordan du velger en piercing eller tatovering studio. Se i telefonkatalogen for en liste over lokale kunstnere.
 1. 1
  Se i telefonkatalogen for en liste over lokale kunstnere. Mange tatovører tilbyr både piercing og tatovering arbeid under ett tak.
 2. 2
  Spør rundt etter anbefalinger fra venner, lage en shortlist av steder som er anbefalt og unngå steder med et dårlig rykte.
 3. 3
  Besøk flere studioer, og ta en titt rundt. Du bør se etter et rent miljø, sikrer nåler endres for hver klient blir sittegrupper rengjøres ofte, og at kunstneren bærer medisinske hansker. Be om å få se deres autoklav og spore testen.
 4. 4
  Be om å se porteføljer. Se etter nye og helbredet arbeid. Spør hvor mye erfaring kunstneren har hatt, og om eventuelle sertifiseringer.
 5. 5
  Når du har bestemt hvilken studio å bruke, kan du prøve å ta en prat med de ansatte, og hvis du føler deg komfortabel med å la dem arbeide på you-så gå videre!

Tips

 • Hvis du ser noen med en stor tatovering eller piercing, ikke vær redd for å spørre hvem som gjorde det. Folk er som regel glade for å anbefale deres favoritt artist, og jungeltelegrafen er vanligvis pålitelig på kroppen kunstscenen.
 • Det første du bør stille er hvordan de sterilisere utstyret sitt. Spør om de bruker autoklavering å sterilisere sine ting. Hvis de ikke ønsker å snakke om det med deg... løpe. Virkelig, bør enhver god tatovering butikk tilby eller i det minste være villig til å vise deg hvordan de sterilisere utstyret hvis du ber om å se det. Dette bør være ditt første bekymring ettersom alle slags ting kan overføres gjennom blod / nåler.
 • Spis minst to timer før din tatovering eller piercing.
 • Informer artist om eventuelle sykdommer du har som er overførbare, og eventuelle betingelser som hemofili.
 • Aldri velge et studio som styrter sine kunder. Noen bedrifter la kundene gå ut når de er svake eller føler seg dårlig, som blir sett på som svært dårlig praksis.
 • Vask området som skal bearbeides.
 • De fleste studioene krever foreldrenes tillatelse for piercinger på noen under 18 år.
 • I Storbritannia er det ingen anerkjent sertifisering for piercing.

Advarsler

 • Billigere er nesten aldri bedre.
 • Unngå enhver studio som bruker våpen for piercing, som piercing våpen ikke kan steriliseres. Videre kan piercinger våpen forårsake stump kraft traume, kompliserende healing-Selv om mange amerikanske distributører av piercing våpen som STUDEX tilby engangsbruk pre-sterilisert patroner for tunge piercing der det eneste elementet som kommer i kontakt med kunden er barbabell som har sterilisering mye info merket på emballasjen.
 • Du må være 18 for å få tatovert i Storbritannia. FORELDRE TILLATELSE FOR DE UNDER 18 i Storbritannia er ** IKKE ** JURIDISK. Selv om noen studioer kan likevel la deg få en tatovering hvis du er 16 og har foreldrenes tillatelse.
 • Her er et godt motto i forhold til å koste: "Billige tatoveringer er ikke bra, og gode tatoveringer er ikke billig."
 • Det er ulovlig for alle under en viss alder, vanligvis 18, for å få en tatovering i mange amerikanske delstater, men ikke alle. For eksempel - Ohio har ingen minstealder hvis det er foreldrenes samtykke, men de fleste Ohio studioer vil ikke tatovering klienter under 16 år. I California er det 18 år uavhengig av foreldrenes samtykke, og i Illinois minste alder for å få en tatovering er 21 uansett foreldrenes tillatelse. Sjekk din statens lover før du går.