Wkano

Hvordan ta vare på en muntlig piercing

Tunge, og andre orale piercinger vokser mer og mer populært... Men de kan også forårsake alvorlige komplikasjoner dersom de ikke blir holdt skikkelig rengjort og lov til å helbrede. I dette Google, utforsker vi hvordan å gi gode ettervern til slike piercinger.

Trinn

Hvordan ta vare på en muntlig piercing. Gå til en pålitelig og sertifisert piercing studio.
Hvordan ta vare på en muntlig piercing. Gå til en pålitelig og sertifisert piercing studio.
 1. 1
  Gå til en pålitelig og sertifisert piercing studio. Det kan virke som en god idé å pierce selv, men hvis du pierce tungen på feil sted kan det føre til tungen (og huden) misdannelser. Nåler og smykker må steriliseres riktig før det går noe i nærheten av munnen!
 2. 2
  Selv om de vil fortelle deg hvordan du skal ta vare på piercing, er det viktig å huske at piercinger kan ofte utvikle infeksjoner, og føre til alvorlige problemer, så vær flittig!
 3. 3
  Etter å ha fått gjennomboret det tungen vil hovne opp til ca dobbel størrelse. Ikke bekymre deg, dette er normalt. Hevelse vil begynne å redusere på tre eller fem dager, og forsvinne helt i syv-åtte.
 4. 4
  Tungen kommer til å bli fullstendig helbredet etter ca seks til åtte uker. Skyll tungen og munnen jevnlig med saltvann for å hindre smitte. I løpet av denne tiden ikke leke med eller berøre tungen, og alltid skylle tungen hvis dette skjer ved et uhell eller etter å ha spist mat.
 5. 5
  Du bør prøve å spise most mat, supper etc. For de første 3 til 5 dager, bør Etter dette spiser fast føde være noe problem, men sørg for å skylle etter å ha spist noe.
 6. 6
  Etter at hevelsen går ned kan du kutte ned på munnen skylling, men på grunn av det faktum at mat kan sette seg fast i piercing skylling etter å ha spist mat som kan få fast (brød, trevlet kjøtt, osv.) er en god idé. Når den er helt grodd normal munnhygiene (pusse tenner og munnvann) er tilstrekkelig.
 7. 7
  Det vil være en skorpe eller hard flekk rundt hullet hvor du har vært hull, men dette bør forsvinne i to til tre måneder.
 8. 8
  Sørg for at hvert smykke er ren før du setter den i piercing. Hvis det fortsatt er innenfor de første 6 måneder, er sterilisering av smykker en god idé.

Tips

 • Prøv å unngå varme (varme er ok) mat mens din piercing er healing fordi det kan føre til ekstra hevelse.
 • Piercer vil ofte pierce tungen med en lengre stang av smykker enn det som kreves for å tillate noen hevelse. Etter at hevelsen har gått ned kan det være lurt å få en kortere bar. Kortere barer og plast baller er tryggere for tennene.
 • Bære en liten flaske med salt vann med deg i lommen eller vesken, slik at du kan skylle munnen omgående, hvis du trenger å mens du er ute og farter.
 • Fordi det er vanskelig og utilrådelig å spise normalt etter å få en piercing, prøve å drikke kosttilskudd drikke (Slim-rask, sikre, etc.) som de inneholder mye protein, etc. Husk at du har fortsatt å spise din supper og potetmos matvarer med dette!
 • Spise kald mat, som iskrem, kald drikke, etc. kan bidra til å redusere hevelse.
 • Kjøpe en liten flaske Chloroseptic eller lignende lammende sår hals spray. Fjern ca 3/4 av væsken og fylles helt med munnen vask. Hvis du er ute og kan ikke skylle med munnen vask, spray dette på toppen og bunnen av piercing, det har også den bivirkning av lammende den nye piercing som du kommer til å sette pris på.
 • Røyking er potensielt skadelig for din nye oral piercing, spesielt i den innledende healing fase. Avstå fra røyking under hele helbredelsesprosessen.

Advarsler

 • Rengjør aldri piercinger med rensevæske eller hydrogen peroxide som det er veldig farlig å gjøre det!
 • Vær forsiktig når du velger et munnvann å bruke, antiseptisk munnskyllevann som ikke inneholder alkohol er det beste, hvis du ikke kan finne en alkohol fri antiseptisk munnvann, fortynne munnvann med vann. Munnvann som inneholder alkohol vil ikke drepe deg selv om det bare kan gjøre den helbredende prosessen litt lenger. Alkohol munnvann dreper flere bakterier skjønt.
 • Det er svært viktig å sørge for at piercing ikke kommer i kontakt med kroppsvæsker av andre mens det er healing-være forsiktig med å avstå fra oral sex eller åpen munn kyssing som kan spre farlige bakterier.
 • En tunge piercing, i motsetning til andre piercinger, er gjennom tverrstripet muskel. Dette har en høyere evne til å helbrede fullstendig. På grunn av dette selv etter et par år, kan fjerne piercing for en lengre tidsperiode resultere i din piercing healing stengt. Etter tre år eller mer er dette vanligvis ikke tilfelle, og du kan la den ut for lengre perioder av ganger uten bekymringer.
 • Ikke spis popcorn i flere uker etter å få piercing (mens det normalt tar, men noen dager å gro nok til å spise faste stoffer uten problem popcorn må unngås for mye lenger). Popcorn inneholder små harde biter av kjernen skallet, kan disse bli avleiret rundt baren innsiden av piercing og er svært vanskelig å fjerne.
 • Ikke drikk brus når du først får en muntlig piercing! Den fizziness kan være irriterende.