Wkano

Hvordan få foreldrene dine til å like kjæresten din

Kanskje han er ny og foreldrene dine er overbeskyttende, skeptiske, eller bekymret over et dårlig førsteinntrykk. Kanskje de er bare opptatt av hvor turbulent forholdet har vært i det siste. Uansett årsak, hjelper støtte fra foreldre i et forhold at det går jevnere og bli sunnere.

Trinn

Hvordan få foreldrene dine til å like kjæresten din. Snakk med kjæresten din.
Hvordan få foreldrene dine til å like kjæresten din. Snakk med kjæresten din.
 1. 1
  Snakk med kjæresten din. La ham vite hva du planlegger å gjøre. Introdusere ham til foreldrene dine når han er klar, er det han som er å møte foreldrene. Kommunikasjon er nøkkelen til alle relasjoner, enten mellom dere begge eller mellom deg og dine foreldre.
 2. 2
  Introdusere ham til dine søsken først. Noen ganger hvis dine søsken komme overens med ham, vil de legge inn et godt ord for deg. Hvis du har en eldre bror, snakke med ham om det. Han er en fyr, og vil mest sannsynlig ha innsikt i dette, spesielt hvis han måtte gå gjennom "møte foreldrenes fase med sin kjæreste foreldrene.
 3. 3
  Snakk med foreldrene dine. Prøv å starte med moren din, ville hun være mer sympatisk fordi hun må ha gått gjennom det samme da hun var yngre.
 4. 4
  Foreslå til mamma at hun møte ham før din far møter ham. Hun kan ende opp med å like ham. Denne måten har du noen på din side.
 5. 5
  Planlegger å ha møtet mellom kjæresten din og foreldrene et sted han er mest sannsynlig å være komfortabel med. En restaurant dere begge liker best, med mindre han skal gå over til ditt sted. Hvis han fikk sammen med dine søsken, sørg for at han / hun / de er der.
 6. 6
  Forbered din kjæreste for når han oppfyller begge foreldrene dine. La ham vite foreldrene dine liker og misliker. La ham kle opp litt, men pass på at det ikke er for mye av en endring fra sin vanlige stil. Foreldre har en tendens til å være i stand til å plukke opp på ting som dette. Dessuten, hvis han kommer til å være klistret rundt, vil foreldrene dine merke til hans endring av stil.
 7. 7
  Forbered deg selv og din kjæreste for 20 spørsmål rutine. Det er uunngåelig, spesielt hvis foreldrene dine er overbeskyttende. La ham vite hva han planlegger på å si før hånd. Emner som hvordan dere begge møtt, hva han gjør nå, karakterer, planer for fremtiden hans (spesielt hvis du er high school seniorer), ting om foreldrene hans, og hans intensjoner mot deg vil mest sannsynlig være fokus på spørsmålene.
 8. 8
  Alltid direkte så mye av skylden på deg selv når det kommer ned til noe mellom deg og ham.
 9. 9
  Få på god fot med sine foreldre. Foreldre kommunisere.
 10. 10
  Spør foreldrene dine om å vurdere dine følelser og stoler på dine beslutninger. Gi dem tid, å være moden viser dem at du er ansvarlig.

Tips

 • Være så ærlig og åpen som mulig. Jo mer du skjuler jo vanskeligere vil det være å holde hemmelig.
 • Å være kul og avslappet når møte dine venners familie.

Advarsler

 • Lyver ikke: det vil komme tilbake å bite deg.
 • Ikke snakk for fort eller bruke upassende språk. Noen foreldre er mer konservativ, og vil ikke sette pris på dette.
 • Ikke ha upassende klær for å møte sine foreldre (ting som svært avslørende eller svært korte topper og / eller skjørt): det vil gi feil inntrykk og kan blåse sjansene for dem å like deg med sin sønn.