Wkano

Hvordan få glødende hud på bare en uke

Hvis du har kviser i ansiktet ditt og trenger å bli kvitt dem raskt dette er hva som fungerte for meg, og forhåpentligvis vil det hjelpe deg også.

Trinn

Hvordan få glødende hud på bare en uke. Ta av all din makeup med en makeup remover (dammer kuldekrem fungerer bra).
Hvordan få glødende hud på bare en uke. Ta av all din makeup med en makeup remover (dammer kuldekrem fungerer bra).
 1. 1
  Ta av all din makeup med en makeup remover (dammer kuldekrem fungerer bra). bare fukte ansiktet og gni det inn tørk forsiktig av med en våt vaskeklut.
 2. 2
  Ved hjelp av en mild ansiktsrens som formål skånsom rensing vask eller Johnsons baby vask. Gni den over hele ansiktet og tørk deretter av med en våt vaskeklut. Etter det, splash ansiktet med varmt vann for å sørge for at alle av produktet er slått av.
 3. 3
  Få en ansiktsbehandling buff (som du kan få på noen stoffet butikken). Legg noen av dine ansiktsrens og våt det deretter eksfoliere ansiktet med den. Vær forsiktig med å gni for hardt. Når du er ferdig, splash ansiktet med varmt vann igjen så klapp ansiktet tørt med et håndkle.
 4. 4
  Få et stykke is og gni den over hele ansiktet og under øynene så klapp ansiktet tørt med et håndkle. Dette vil lukke opp alle dine porer og bli kvitt noen poser du måtte ha.
 5. 5
  Trollhassel er en stor snerpende. Ved hjelp av en bomullsdott eller et stykke toalettpapir legge litt på den og dra den over hele ansiktet ditt. Dette vil bli kvitt eventuelle gjenværende smuss som kan være på ansiktet ditt og bidra til å oppklare eventuelle kviser du har. Hvis du ikke har trollhassel du kan bruke noen mild snerpende.
 6. 6
  Fukte. Moisturizing er nøkkelen til å fjerne hud uansett hvilken type hud du har inkludert fet. Prøv å finne en som ikke har har mye tilsatt duft i den. Noe mild vil gjøre utslaget. En vitamin c lotion ville være best hvis du har noen merker eller arr i ansiktet ditt, fordi det vil bidra til å visne dem.
 7. 7
  Hvis du har mørke sirkler, fine linjer, poser under øynene, eller hvis du bare ønsker å forebygge rynker, kan det være lurt å bruke en øyekrem.

Tips

 • Aldri berøre ansiktet med skitne hender, alltid vaske dem først.
 • Drikk rikelig med vann
 • Spis mer frukt og grønnsaker
 • Alltid vaske makeup av om natten. Hvis du sover i makeup din over natten, det vil tette porene dine.
 • Cardio trening vil gjøre huden din glød raskere som det vil stimulere blodsirkulasjonen.
 • Få en riktig mengde søvn og prøv å ikke stresse for mye.
 • Ikke plukk noen kviser du har, vil dette føre til at de arr. Hvis du kommer til pop dem få en vask klut og legge litt varmt vann på den og holde den over lyte i noen sekunder og deretter prøve å stikke det, hvis det ikke vil dukke aldri tvinge den til, bare vent til det kommer til overflaten.
 • Folsyre og B-kompleks vitaminer er bra for huden din.
 • Hvis du finner deg avslapnings på ryggen eller brystet kan det være din sjampo / balsam prøve å bytte til en mildere en eller en høyere slutten merkevare. Også due hvit såpe er hva de fleste hudleger anbefaler hvis du har dette problemet.
 • Og hvis alt annet mislykkes, kan du alltid fake det ved å sette noen concealer på kviser, sette litt foundation på, sette den med en lett pudder, og legge litt bronzer til kinnene med en lett shimmer i den. Aldri kake på din foundation eller concealer, fordi hvis du at du ikke kan dekke dine blemishes du kan bare være å legge mer oppmerksomhet til dem.
 • Bare eksfoliere ansiktet en gang eller to ganger i uken! Over peeling kan forårsake irritasjon.
 • Hvis en skavank dukker opp kan du bruke alle typer spot behandling, bare DAB litt på og la det stå. Ren og klar fordel acne spot behandling fungerer godt eller noe med salisylsyre i det.
 • Påfør olivenolje en gang i uken og gir en mild massasje.
 • Hvis du nå bruker noe på ansiktet ditt med en rekke sterke kjemikalier, kan det være å bryte deg ut. Bare fordi noe sier "acne slåss" betyr ikke alltid det kommer til å forhindre akne. Det kan faktisk være tørking huden din ut forårsaker at huden til å produsere mer olje som deretter fører til tette porer.
 • Finne ut hva som kan være årsaken huden din til å bryte ut, kan du bruke et nytt produkt som kan være irriterende huden din.

Advarsler

 • Hvis du bruker noe produkt på ansiktet ditt, og det etterlater et utslett eller irriterer huden slutte å bruke det med en gang.
 • Bare ta vitamintilskudd hvis det er greit med legen din.