Wkano

Hvordan få håret til å være langt og sunt

Ønsker du langt og sunt hår? Her er hvordan du får det. Følg disse enkle trinnene og håret vil være langt og sunt på kort tid.

Trinn

Hvordan få håret til å være langt og sunt. Drikk mye vann og spise sunt.
Hvordan få håret til å være langt og sunt. Drikk mye vann og spise sunt.
 1. 1
  Drikk mye vann og spise sunt. Noen gang lurt på hvorfor folk som gris ut på junk food har dårlig hår? Årsaken er din hud og hår begge trenger vitaminer for å vokse og være sunn, akkurat som resten av dere.
 2. 2
  Komme kuttet vil holde endene selv og sunn. Hvis du ikke har flisete tupper eller brudd, bare klippe hvis du føler du behovet for å enda opp lengden.
 3. 3
  Når du grer håret, ikke rippe gjennom det! Dette vil gjøre en forferdelig rot av håret ditt. Bruke et bredt-kam og forsiktig jobbe deg fra bunnen til toppen (det vil si detangle de siste par inches, deretter gre noen få inches høyere, jobbe deg opp). Hvis du ønsker å bruke en børste finne en med myk bust ikke korte eller metall seg. Bli kvitt noen kam eller børste som bryter håret ditt!
 4. 4
  Når du vasker håret, bruker sjampo og balsam for din hårtype. Hvis du ikke liker resultatene, kan du prøve et annet produkt. Vask den helt ut. Konsentrer deg om sjamponering hodebunnen, siden det er den delen som blir fet. Ikke hoper håret på hodet ditt når du shampoo det, siden dette kan oppmuntre den til å floke.
 5. 5
  Massere hodebunnen mens shampoo / balsam er på håret.
 6. 6
  Bruk en skyll ut balsam! Mange synes at endene av langt hår får tørr, selv om de har fet hodebunn. Hvis håret blir tørt, bør du bruke balsam, konsentrere den på lengden og endene av håret ditt. Du ønsker kanskje å holde den av hodebunnen. Hvis det er nødvendig, sette håret opp slik at anlegget ikke vil skylle ut umiddelbart i dusjen.
  • Du kan etter hvert få opphoping hvis du bruker produkter eller balsam, spesielt med produkter med ingredienser som slutter på "-ikonet" eller "-Oxane." Bruk en avklarende shampoo hvis håret blir tørt eller uhåndterlig, og skum det hele veien til endene. Du trenger bare å gjøre dette av og til - kanskje en gang hver uke eller to.
 7. 7
  Minimer bruken av varme styling. Også minimere bruken av kjemiske behandlinger på håret, inkludert avslappende, permanent, farging (spesielt med ammoniakk eller peroxide) og lyn håret. Spesielt, ikke re-blekemiddel, re-slapp, eller re-perm hår som allerede er blitt behandlet, da dette kan drastisk svekke håret.
 8. 8
  Vær tålmodig, det kan ta lang tid å vokse håret, men det vil være vel verdt det. Også skadet hår kan ikke fikses.
 9. 9
  Late som om din del av håret er et smykke eller kjole som er veldig eksklusivt.

Tips

 • Prøv å ikke vaske håret hver eneste dag, det er bra for deg fordi håret har naturlige oljer som du ikke bør kvitte seg med. Vask hver tredje dag, eller andre dagen hvis du trenger å (avhengig av din hårtype). Husk, er mindre beste!
 • For en flott nærende hår behandling, bruke olivenolje til hele lengden på håret ditt, og deretter sprenge den med litt varm luft (blow tørketrommel på lav innstilling) så det fester seg til håret. Skyll ut etter ca. 15 minutter for blankere, mykere hår!
 • Bruk en permisjon i conditioner for å unngå flisete tupper.
 • Hvis håret ditt er tørt sette conditioner på før dusjen og etter du vasker håret.
 • Hvis du klør, kan det være hodelus infeksjon, eller gjær eller flass.
 • Bruk en sjampo og balsam med biotin og aminosyrer.

Advarsler

 • Fett gratis dietter eller dietter som inneholder nesten all frukt og grønnsaker er ikke veien å gå hvis du ønsker sunt, skinnende hår. De høres sunt og har sine fordeler, men håret trenger proteiner og essensielle fettsyrer for å se bra ut.
 • Hvis du har fint hår, bruker for mye balsam, eller for rik en conditioner vil føre til at den mister volum. Plukk en balsam for din hårtype for de beste resultatene.
 • Ikke bruk for mye sjampo-det vil tørke håret ut.