Wkano

Hvordan få henne interessert

Dette er en kort guide til hvordan du får en jente eller kvinne er interessert i deg. Det er ikke ment å være slutten alt være alle, og det er ikke ment å gjøre alt for deg. Men ved å følge disse retningslinjene, kan du være mye mer vellykket enn ellers når det gjelder å tiltrekke kvinner.

Trinn

Hvordan få henne interessert. Først må du forstå deg selv.
Hvordan få henne interessert. Først må du forstå deg selv.
 1. 1
  Først må du forstå deg selv. Du er hvem du er, og du vil være attraktivt for noen kvinner, og lite attraktivt for andre, uansett hva du gjør, hvem du kjenner eller hvordan du handler. Det er et faktum. Så du må forstå hva du skal se etter basert på hva og hvem du er. Geek folkens, for eksempel, vanligvis plasserer en høy verdi på intelligens i en kvinne, mens sportsidioter er mer sannsynlig å verdsette hennes bryst størrelse enn hennes IQ Vet hva det er du er genuint tiltrukket i en kvinne.
 2. 2
  Når du forstår hva du er tiltrukket av, må du begynne å lære å forstå og forholde seg til de kvinnene du er tiltrukket av. Bruk det du vet om hva du er tiltrukket for å begrense dette ned til så få bestemte grupper eller typer av kvinner som mulig. Jo mindre du har å jobbe med, jo lettere vil det være.
 3. 3
  Lær å forstå og trene deg opp til å være oppmerksom på kroppsspråk - Hennes og din egen. Kvinner "snakke" gjennom kroppsspråk ganske klart, og de "hører du" på denne måten veldig tydelig, også. Få noen bøker om emnet, og bruke litt tid på folk, også. Når du forstår hvordan en kvinne "snakker" ved hjelp av kroppsspråk, har du bare avansert 50% av veien videre. Virkelig, det er så viktig. Dette punktet alene er grunnen til at menn og kvinner ofte har en hard tid på å kommunisere. Lær å forstå hennes kroppsspråk, og du vil spare deg selv (og hennes) mye tid og problemer før du noen gang gjøre et trekk i det hele tatt.
 4. 4
  Lær å lese ansikter. Lese ansikter er noe som svært få mennesker har hørt om, never mind å vite hvordan du gjør. Dette er en mer bestemt type kroppsspråk, men dette fungerer for menn og kvinner like godt. Når du lærer å lese ansikter, vet du umiddelbart mange ting om en kvinne, uten noen gang å gjøre noe, men skotter på henne. Dette er uvurderlig recon for nærmer målet kvinnelige på en måte at hun vil finne akseptabelt. Dette kan gjøres med folk-ser og leser bilder av ansikter, også.
 5. 5
  Nå må du finne kvinner til å samhandle med, helst de som passer dine interesser. Oppsøke dem, og sosialisere. Bruk kroppsspråket lesing, ansikt lesing, og astrologi til å forstå henne og hvordan å nærme seg henne. Men også, bruke dem til å bryte isen og underholde henne! Om hun tar dem på alvor eller ikke er ikke noen grunn til bekymring, bare la henne tenke på hva hun liker, og ha det gøy med henne. De gjør fantastiske isbrytere og samtale emner.
 6. 6
  Bruk dine nyvunne ferdigheter for å måle hvordan du går frem. Noen kvinner kan kreve en stille, langsom tilnærming, mens andre kanskje foretrekker en mann som går rett opp og snakker hans sinn. Målet ditt er å finne kvinner til å samhandle med, som passer din naturlige personlighet. Hvis du ikke kan gjøre det med de kvinnene du er tiltrukket av, så du må gjøre endringer i deg selv til å bli den type mann de finner attraktive.

Tips

 • ALDRI skryte til kompisene dine om noen intime tid du tilbringer med henne, sant eller ikke. Det er ingen av deres virksomhet, og det vil skade hennes tillit til deg.
 • Det er ingen "ligaer". Generelt, kan enhver mann få enhver kvinne, hvis han kan få henne til å tro at han er like viktig (verdifulle) som, eller viktigere enn, det er hun. At "Perfect 10" er fortsatt bare en kvinne. Gå for det.
 • Hold kjeft om hennes personlige forhold! Alt du vet om henne, IKKE dele private ting med mindre hun okays det. Det betyr:
 • Det spiller egentlig ingen rolle hvordan du ser ut, så mye, til en kvinne verdt dating. Du trenger ikke engang å være rik eller kjøre en fancy bil. Det er viktig for henne at du er ren, trygg, morsom, og hvis ikke økonomisk stabil - har en plan og stasjonen til å bli det. * Stabil sysselsetting og inntekt er veldig viktig hvis du vil at hun skal holde seg i nærheten, og kritisk hvis du ønsker å være mer enn bare kjæresten hennes en dag.
 • Kvinner er veldig sensuell og erotisk skapninger, men de må gis frihet og under hvilke omstendigheter de kan uttrykke det. Gjøre det for henne, og du trenger aldri å spørre om et kyss (eller noe annet langs disse linjer) igjen.
 • En av de største feilene som gutta gjør er at de gir bort komplimenter til kvinner for lett, raskt og ofte. Gutter, er du skyte deg selv i foten på denne måten. Jo mer hun hører at hun er vakker, varm, ønskelig osv. jo mer hun tror hun er verdt. Og på samme tid, folkens fossende denne ting på henne ser ut til å være mindre verdt. Så ved å fortelle henne hvor varmt hun er før du "ha henne", er du faktisk presser henne ut av rekkevidde! Inntil du har henne, aldri noe som ikke er genuint fortjent, og ALDRI sprut. "Du ser fin i kveld," går langt så lenge det er ekte og ikke gjentatt en million ganger.
 • Alltid sørge for at hun føler seg trygg hos dere. Omstendighetene kan manipuleres, men hvis hun føler seg truet genuint av deg, er du ute. Aldri truffet henne, verbalt misbruk henne, behandler henne dårlig, eller være respektløst av henne, hennes familie, venner, eller eiendom. Hvis hun er kinky og liker noen av disse tingene, de er best igjen for senere, når hun har kommet til å stole på deg.
 • Ikke vær pick-up artist. Det vil si, ikke satse på sex så snart som mulig. Faktisk er det beste du kunne gjøre få henne all varme og plaget uten å berøre henne, og deretter fortelle henne sex må vente. IKKE sove med henne den første datoen.
 • Ikke bevege seg raskere enn hun er komfortabel med. Ikke presse henne til noe hun ikke vil gjøre med milde prodding. Være svært følsom for hva hun er komfortabel med. Sørg for at hun er alltid behagelig, med mindre du er "tøye grensene". Et hint av trussel eller fare er svært attraktive, når brukt dyktig. Jeg mener ikke å treffe henne, eller oppfører seg truende, men heller gjøre henne føle seg sårbar rundt deg. Dette gjør du enkelt med din evne til å lese ansikter, kroppsspråk og efemeridene, men det må brukes når det er hensiktsmessig. Riktig brukt (vanligvis best på kvinner du har bare kjent for en kort tid, og kvinner som har en tendens til å gjemme seg, i likhet med kvinner med tung Scorpio innflytelse), kan du fortrylle og bedazzle dem på denne måten. Å gjøre henne føle seg sårbar, men likevel trygge, viser du er en mester i dine omgivelser, og dermed en sterk, ønskelig mann.
 • ALDRI BREAK HER TRUST! Jeg kan ikke understreke dette nok. Trust vil gjøre eller ødelegge deg, uansett hvor mye hun liker deg, synes du er hot, eller elsker sex. Hvis hun ikke kan stole på deg, er det av. Det betyr at du trenger å:
 • Nesten alle kvinner finner selvtillit, selvfølelse, selvrespekt og en positiv følelse av selvtillit verdt svært attraktive i en mann. Hvis du ikke har disse ennå, kan du jobbe med dem. Jeg har sett og brukt en subliminal program som heter "Livet Tune-Up" som fungerer på alle disse på en gang. Du kan oppnå samme effekt ved å nekte å gjøre noe som vil føre til en lavere selvrespekt, selvfølelse, selvtillit eller følelse av selvtillit verdt, og med hensikt å gjøre de tingene som gjør dem øker.
 • Hvis typen kvinnen du er interessert i går etter dominerende / alfa typer, og det er ikke deg, det er hypnose og subliminal programmer der ute som kan hjelpe med det også. Det beste, mest omfattende jeg har funnet er en seks volum ultralyd subliminal opplæring sett. Det er dyrere enn de andre (som er ett bind hver) og tar seks måneder å arbeide gjennom hele veien, men det produsert noen fantastiske resultater for meg og noen av mine venner.
 • I stedet, finne måter å gjøre henne ønsker deg. Hvis hun ønsker å kysse, vil hun ikke slå deg ned. Gjør ha henne til å kysse, hvis det er det du vil gjøre.
 • Menn er veldig visuell, men kvinner er ikke - hvis du kan fortelle henne en historie og føre henne inn i en dagdrøm eller fantasi hun liker, vil hun knytte denne glede med deg. Det er veldig effektivt å gjøre dette for å få henne opphisset, men hun er nødt til å stole på deg for at det skal fungere.

Advarsler

 • Ikke klag og sutre. Whiny klagende bitchy gutter ikke får jenta. Eier dine erfaringer, du liv, dine valg og dine beslutninger.

ii

 • Breaking hennes tillit vil vanligvis være en showstopper. En av de tingene du trenger å lære å gjøre er å være helt ærlig med henne, til alle tider. Dette igjen betyr at du må være en god mann, og være sterk nok til å enten ta det sh * t hun gir deg for å være så ærlig, eller bare gå bort. Hvis en kvinne kommer til å vite at hun alltid kan tro deg, vil du være i stand til å gjøre ting de fleste gutta aldri drømt om.
 • Ikke la henne prøve å fange deg med skyldfølelse, skam eller frykt. Avvise disse og slippe henne som en varm potet hvis hun begynner med disse, fordi de er manipulasjoner. De er, som noen gutter si det, søppel tester. Ikke bli fanget, og ikke spille sine spill.
 • Ikke legg alle eggene i én kurv. Ikke satse gården på denne jenta. Hun er bare en kvinne, og det er MILLIARDER mer der hun kom fra - så uansett hva du gjør, spiller det lett. Nyte hennes selskap, men nærer forventninger. Bare ha en god tid med henne, og la det som skjer, skje. Forventningene er en KILLER.
 • Ikke la henne få deg sint. Forbli rolig, kjølig, og i kontroll. Alt er en test. Bare bli underholdt på slike påfunn, og alltid ringe henne på det når hun oppfører seg dårlig. Hun kan ikke liker det, men hun vil respektere deg for det, og som er verdt mer enn gull, hvis du ønsker å lykkes med henne.
 • Sa jeg nevne, ALLTID være helt ærlig? Selv om hun prøver å fange deg med "ser min rumpe stor?" dritt - være ærlig. Hvis hun ikke kan håndtere det, gå videre.
 • Hvis du skal bruke disse teknikkene, kan du forvente å bruke litt tid på å lære og mestre dem før de vil være nyttig. Læring kroppsspråk kan gjøres på noen få uker, lese ansikter i et par måneder, og astrologi vil trolig ta 6 til 12 måneder eller mer for å komme til det punktet hvor du kan bruke det på sparket. Ikke gå av halvparten skeivt og gjør narr av deg selv, og dette betyr ikke bruke dem som mer enn samtale stykker før du har litt dyktighet og nøyaktighet med dem.
 • Bli kvitt noen trang. Trang er også en morder. Det siste du vil at hun skal gjøre er å føle synd for deg, for da, i beste fall, vil hun ønsker å være din skulder å gråte på. I verste fall vil hun tro du er bare en sutrete liten bitchy gutt.

Ting du trenger

 • Selvtillit.
 • Selvfølelse.
 • Selvrespekt.
 • Selvtillit tillit.
 • Messing baller.
 • Hjerne nok til å vite når du skal holde kjeft.
 • Tålmodighet til å bygge opp dine ferdigheter på å "lese" henne med disse metodene.
 • Styrke nok til å stå opp for deg selv og selv gå bort hvis hun begynner dårlig oppførsel.