Wkano

Hvordan få kjæresten til å flytte ut

Så du og kjæresten din bare for å finne ut at du ikke er rett for hverandre. Problemet er, hun skal dra, men ikke gjør det, og synes å ha en million unnskyldninger opp ermet. Her er noen skritt du kan ta for å oppmuntre henne til å flytte ut.

Trinn

Hvordan få kjæresten til å flytte ut. Sjekk din leieavtale.
Hvordan få kjæresten til å flytte ut. Sjekk din leieavtale.
 1. 1
  Sjekk din leieavtale. Hvis du co-signert på leieavtalen, hun har en juridisk rett til å fortsette bosted der om hun betaler sin halvdel av husleie eller ikke. Dette problemet kan løses ved å nærme seg din leilighet manager og ber om en ny leieavtale med bare ditt navn på den. De fleste leilighetene vil ikke kreve din ex å være til stede når du skriver opp en ny leieavtale.
  • Gjør dette selv om du er å være høflig til hverandre. En breakup kan være uforutsigbare og volatile. Sørg for at du er dekket. I tilfelle at hun fortsatt nekter å forlate etter at alle trinnene nedenfor, kan du alltid ringe politiet eller sende et besøksforbud. Uansett, er hennes juridiske adresse ikke lenger den ettertraktede leiligheten.
 2. 2
  Tilby all den hjelp du kan. Fortell henne at hun kan ha sofaen. Fortell henne at du og dine venner vil flytte henne. Fortell henne til å ta det hun vil, bare fortelle deg først hva hun tar. Hvis hun tar noe kjære deg bare ta det tilbake dagen du hjelper henne flytte.
 3. 3
  Kaste penger på henne. Gi henne et par hundre dollar for å få henne til å flytte enklere. Dette vil vise at du A: Er og ikke bli hatet. B: Er seriøs om å bli kvitt henne. C: Det også gir henne ingen økonomiske unnskyldninger for fortsatt bor der.
 4. 4
  Være borte hele tiden. Ikke henge rundt i leiligheten. Ikke sove i leiligheten. Gjør det til en ensom, øde, ubehagelig sted. Kanskje, bare kanskje hun stikker rundt fordi hun fortsatt vil ha deg. Dette vil gi henne noen grunn til å bo.
 5. 5
  Koble fra alle hjelpemidler og statister. Ingen Internett, ingen telefon, ingen makt. Ring dine verktøy selskaper og be dem om å suspendere tjenesten på grunn av det faktum at du vil være "ut av byen". Hun ønsker å drepe deg etter dette.
 6. 6
  Pakke sin opp og forandre låsen. Ta en dag fri fra jobb og har en av vennene dine hjelpe deg å flytte henne ting til en offentlig stuverom. Når hun kommer hjem låsen bør endres og et notat bør være på døren med plasseringen av hennes eks. Dette trinnet fungerer best hvis du har lyktes i å ta hennes navn av leieavtalen.
 7. 7
  Begynn dating igjen. Ta en date hjem til middag, DVD titting, etc. Forklar daten din (før du inviterer henne over) at din ex-kjæreste fremdeles bor der, og at det er definitivt over. Advare din ex at du bringer en date hjem. Din ex vil trolig finne ny motivasjon til å forlate. Hvis, derimot, er din ex ganske catty eller dramatiske type, kan det være lurt å unngå dette scenariet, med mindre du ønsker å bryte opp en katt kamp.

Tips

 • Prøv å være hyggelig før de blir drastisk. Vær vennlig og høflig, når hun er roping og skriking på deg bare sitte der og bli enige. Gjør det til en jevn transaksjon.
 • Merk at disse trinnene vil generelt arbeide på en sta kjæreste, så vel!

Advarsler

 • Hvis du og din ex har en gutt sammen, ikke koble verktøy. Dessverre i denne situasjonen er det best hvis du flytter.
 • Besøksforbud vare bare to uker før retten dato hvor det vil bli kastet ut. Hvis du gjør fil for et besøksforbud sørg for å flytte henne ut i løpet av disse to ukene.