Wkano

Hvordan få noen til å være din beste venn igjen

Det blir vanskelig å prøve å få folk til å være våre beste venner etter en periode eller etter en kamp. Denne artikkelen vil lære deg hvordan. Les videre.

Trinn

Hvordan få noen til å være din beste venn igjen. Finne interessante og morsomme ting å si.
Hvordan få noen til å være din beste venn igjen. Finne interessante og morsomme ting å si.
 1. 1
  Ta kontakt! Hvis du har deres telefonnummer eller e-postadresse. De åpenbart ikke vil være din beste venn hvis du aldri snakke med dem! Dette er en tid med sosiale nettverk nettsteder. Så chatte med dem jevnlig gjennom disse.
 2. 2
  Oppdatere dem. Fortell dem hva som har skjedd i livet ditt nylig. Ikke stønn om hvor ille livet er skjønt, hold det for når du er nær igjen.
 3. 3
  Finne interessante og morsomme ting å si. Dette vil holde dem snakker til deg. Hvis du stønne eller sutre om hvor mye du savner dem, vil de bli lei av deg. Del en morsom hendelse som fant sted nylig.
 4. 4
  Prøve og arrangere et møte. Kanskje et sted dere begge pleide å elske? Gjør ting som du brukte for å finne artige moro. Snart vil du være følelsen lykkelige sammen og er enige om å møte opp mer.
 5. 5
  Hvis vennen din nå går til en ny skole, spør om sine venner der. Det kan være en god idé å møte dem og bli kjent med dem alle, så din venn vil være glade for at de slipper å velge mellom gamle venner og nye.
 6. 6
  Gjør en innsats for å få dem og deres nye kamerater å møte opp med deg og sine gamle kamerater! På den måten vil alle ha tonnevis av nye venner.
 7. 7
  Nyt din nye vennskap. Ved å tilbringe tid med dem. Ved å hjelpe dem som, og når det trengs.
 8. 8
  Gjør dem spesielt som, svært spesielle aldri ignorere den personen hvis du vil at vennskap å forlenge aldri ta det for gitt

Tips

 • Hvis de virker fjernt og besvarer de fleste spørsmål med "OK" "Sure" "Ja" og "Nei" da de muligens ikke ønsker virkelig å være din beste venn. Akseptere at kanskje de har flyttet på.
 • Fortell dem hva alle har vært opp til og foreslår at kanskje neste gang de kunne komme sammen også. Eksempel: "Jeg og jentene svømte her om dagen, vil du bli med oss ​​neste uke?" Igjen, holde et åpent sinn og spør om de ønsker å ta med noen av sine kamerater også.
 • Alltid være der hvis de trenger å snakke fordi hvis de ikke kan bli sint og aldri ignorere dem fordi de kan ignorere deg tilbake fordi deres sint og gå og henge ut med noen andre.
 • Ikke gå på og om hvor forferdelige ting er uten dem, og hvor mye som alle hater ikke å ha dem rundt. Dette vil trolig gjøre dem føler virkelig skyldige og ikke ønsker å snakke med deg.

Advarsler

 • Ikke beg!
 • Ikke spør direkte om du fortsatt bestevenner. Dette vil gjøre at du ser klengete og ting kan bli vanskelig.
 • Hvis de ikke egentlig ønsker å være din venn, det er greit, er det opp til dem, må du akseptere det.