Wkano

Hvordan finne ut om en person du er interessert i er allerede tatt

En av de viktigste tingene for å finne ut om en potensiell date er om hun allerede er tatt. Dette vil vise deg hvordan du finner ut om de har et forhold uten å faktisk spørre dem.

Trinn

Hvordan finne ut om en person du er interessert i er allerede tatt. Sjekk ut deres myspace, Xanga, facebook eller andre nettsamfunn de måtte ha.
Hvordan finne ut om en person du er interessert i er allerede tatt. Sjekk ut deres myspace, Xanga, facebook eller andre nettsamfunn de måtte ha.
 1. 1
  Sjekk ut deres myspace, Xanga, facebook eller andre nettsamfunn de måtte ha. Hvis du ikke vet om de har ett, søke etter navn, postnummer, skole eller andre attributter.
 2. 2
  Spør hva de har vært opp til nylig. Prøv å trekke ut svar som vil gjøre dem si "Jeg gjorde dette med min kjæreste." Spørre om deres helgen er en god innsats.
 3. 3
  Prøv å finne ut gjennom en av dine venner. De kan være i stand til å finne ut og er ikke like sannsynlig å sladrer at du liker dem.
 4. 4
  Opptre som om du settling en slags argument. For eksempel si: "Liker du når kjæresten din kaller deg mye? Min venn tror ikke han bør ringe kjæresten hans hver dag, men det virker som jenter liker det." Gå videre med det til du finner ut.
 5. 5
  Spør dem på en date, og da de skulle si om de er i et forhold.

Tips

 • På den annen side, hvis du er komfortabel i forholdet ditt og du er taktfull, kan du prøve å spørre dem direkte. Vær forsiktig, da dette vil nesten helt sikkert fortelle dem at du er interessert i dem.
 • Prøv å ikke være for opplagt. Hensikten er å finne ut uten å faktisk spørre dem, og unngå eventuelle pinlige eller ubehagelige situasjoner.
 • En god måte å finne ut om en person du nylig har møtt (eller møtes for første gang på en fest) er å spørre: "Så hvor er din kjæreste / venninne?" eller "Hvordan er din kjæreste / venninne gjør?" Hvis personen har en kjæreste / venninne, vil de svare på spørsmålet, men hvis de ikke gjør det, vil de være litt forvirret eller le og si: "Å, jeg har ikke en kjæreste / venninne." Det gir deg en mulighet til å si noe sånt som: "Vel, jeg antok bare en jente / gutt som <insert here="" adjective="" nice=""> som du ville allerede har en kjæreste / venninne." Denne tilnærmingen gjør det mulig å kompliment person og begynne å flørte med dem hvis de ikke har en kjæreste / kjæreste, men hvis den gjør det, kan du finne ut uten å se tåpelig eller desperat.
 • Den enkleste løsningen er å være rett fram bare spør.

Advarsler

 • Sørg for at du kjenner dem, hvis du går opp til en tilfeldig jente / gutt de kan være litt krøp ut.