Wkano

Hvordan man skal håndtere din sjenert fyr

Så enten du bare spurte ham ut eller han bare ba deg ut. Og han ikke snakker til deg? Her er hvordan man skal håndtere:

Trinn

Hvordan man skal håndtere din sjenert fyr. Gi ham en uke eller så for å få stillhet ut av sitt system.
Hvordan man skal håndtere din sjenert fyr. Gi ham en uke eller så for å få stillhet ut av sitt system.
 1. 1
  Gi ham en uke eller så for å få stillhet ut av sitt system. Enten du er det eller ikke, er han sannsynligvis flau!
 2. 2
  Begynne å snakke om ham! Gutta liker å snakke om seg selv, som alle andre gjør. Hvis du ikke ønsker å snakke om ham, starte en samtale som ikke vil bli besvart av 'ja' eller 'nei', og det er avsluttet. Du kan prøve å snakke om TV-programmer, skoleprosjekter, venner, osv. Bruk fantasien!
 3. 3
  Har du noen gang tror han ønsker å være i nærheten av deg? Noen gutter ønsker ikke å gjøre det første trekket i frykt for å bli avvist eller gjort narr av. Be ham om å gå til han filmer eller en fest med en gruppe av venner og sine. Også, hvis han sitter alene eller med en gruppe, gå sitte med ham! han kan være for sjenert til å komme med deg.
 4. 4
  Spør ham ut igjen hvis det har vært en stund, og han fortsatt ikke snakker til deg. Hvis det mislykkes, gi ham litt mer tid til å håndtere. Han kommer over det snart nok hvis han virkelig liker deg.
 5. 5
  Fortell ham hvordan du føler deg! Hvis han bryr seg om deg en bit, vil han forstå.
 6. 6
  Spurte du ham ut eller gjorde han spør deg ut? Spør deg selv om dette-det gjør en stor forskjell
 7. 7
  Noen ganger, og dessverre, kan han ikke liker deg så mye som du trodde han gjorde. Hvis du spurte ham ut, han kan bare ha vært redd for å si nei.
 8. 8
  Tenk deg selv, hvis det har kommet til dette punktet, "jeg er fornøyd med ham?" "Hvis vi bruddet, vil jeg fortsatt ønsker å være med ham?" Hvis du har virkelig svarte ja på begge, henge på litt lenger. Ting vil mest sannsynlig bli bedre. Hvis du svarte nei til en av dem, er det nok på tide å slippe bomben.

Tips

 • Være sosial med ham. Han tror kanskje du er den sjenerte en og unngå å snakke med deg.
 • Ikke vær altfor eiendomspronomen.
 • Hvis du begynner å se negativer i forholdet, skrive ned hva du kan gjøre for å forhindre at disse cons blir verre, og sette den på prøve. Sjansen er, vil han se de samme ulemper i forholdet.
 • Minn guy av hvor spesiell han er til deg. Prøv å smør ham opp, men ikke for mye. Du vil at han skal føle seg komfortabel rundt deg, ikke sant?
 • Alltid gi gutta sin plass. Hvis du er over ham, ringe og tekste ham hvert minutt, kommer han til å føle seg kvalt og vil etter hvert slå opp med deg for plass.

Advarsler

 • Noen gutter ble født sjenert, så ta det sakte. Han vil etter hvert vokse på deg.
 • Ikke handle nervøs. Selv om du skjelver innvendig rundt ham, vil dere begge føle klosset.
 • Ikke prøv å være for flørtete rundt en sjenert fyr. Når du nettopp har startet dating ham, kan han ønsker å være borte for å bygge grenser for litt. Kommer på for fort vil skremme ham!
 • Ikke snakk om noe som ville gjøre ham føler ubehag eller har mindre selvtillit, for eksempel at han ikke gjøre teamet.
 • Når du snakker til ham, sørg for at han forstår hva du snakker om. Du trenger ikke at han skal bli lei eller irritert på deg!
 • ALDRI NOEN GANG jukse på en fyr fordi han ikke vil snakke med deg. Hvis du tenker på å gjøre dette, har du sannsynligvis ikke liker ham så mye som du trodde du gjorde.