Wkano

Hvordan finne ut om noen er en gutt eller jente

Hvis du har møtt noen, eller vet om noen, hvis kjønnsidentitet perplexes deg, men du er for redd for å spørre direkte, kan finne ut ta litt sleuthing. Foreslåtte metoder er skissert neste.

Trinn

Hvordan finne ut om noen er en gutt eller jente. Hvis du ikke allerede vet navnet deres, spør dem hva det er.
Hvordan finne ut om noen er en gutt eller jente. Hvis du ikke allerede vet navnet deres, spør dem hva det er.
 1. 1
  Hvis du ikke allerede vet navnet deres, spør dem hva det er. Hvis deres navn er et navn som bare gutter vanligvis har (som "Bob" eller "John"), så kanskje de er en gutt, og vice versa for jenter, vanligvis bare jenter kalles Cynthia eller Melissa. Dette er ikke en idiotsikker forutsetning for å gjøre, som noen navn passer begge kjønn (som "Sam" eller "Pat") og noen mennesker rett og slett bestemme seg for å kalle barnet sitt et navn vanligvis forbeholdt det motsatte kjønn.
 2. 2
  Se deres bevegelser. Hvis de har å bruke på badet, se om de går i guttens eller jentas bad.
 3. 3
  Sjekk at frisyre! Dette kan virke innlysende, men noen ganger kan du fortelle fra frisyre den sannsynlige kjønn på personen du ser på. Hvis de har musefletter eller en ponni-hale, men ikke et "kult" antrekk, for eksempel, er de sannsynligvis ei jente.
 4. 4
  Sjekk at antrekket med mindre du mistenker dem for å være "kul" noen drakter er gi-aways av hvorvidt faget i spørsmålet er mann eller kvinne. Dessverre er dette ikke idiotsikker, så mange antrekk kan bæres av begge kjønn (spesielt guttenes klær).
 5. 5
  Spør noen andre. Finn noen du kan stole på og spør dem om de vet svaret. En god venn, en lærer, en forelder, etc., er egnede personer å stille. Denne typen spørsmål bør være lett å håndtere.
 6. 6
  Stille dem spørsmål som ville avsløre deres personlighet for eksempel, spør dem om deres hobbyer, ideelle aktiviteter, og ting som er mer relatert til kjønn. Hvis de liker å male neglene sine, er de sannsynligvis kvinnelige. Hvis de liker skitt sykling, sannsynligvis mindre.
 7. 7
  Dette høres kanskje litt skummel, men se på kroppen sin. Avhengig av hvor gammel denne personen er, kan de ha tegn på brystene eller kurver og hofter. Jenter vanligvis pleier å ha "mykere" ansikter med rundere kjever mens gutter kan ha en mer firkantet ansikt. Skuldrene er også viktige. Hvis de har ganske brede skuldre med en tykkere hals, kan det være en gutt. Leg hår er også svært viktig. I lom år, ikke hver jente vil barbere, men de fleste gutter vil begynne å få mye mer hår på bena enn jenter. Hendene er et annet tegn. Jenter kan ha malt neglene eller kan ta vare på sine negler på en bedre målestokk. Det vil mest sannsynlig være mindre hår på hendene og være mindre enn hendene på en gutt.

Tips

 • Når de kommer i puberteten, forskjellene mellom kjønnene blir mye mer opplagt.
 • Hvis personen har gått gjennom puberteten, undersøke deres adamseplet.
 • Noen ganger snakker med personen avslører nok om dem til å finne ut om de er mann eller kvinne. Noen ganger er deres stemme er den beste indikatoren.
 • Prøv å sjekke sin frisyre. Noen frisyrer er mer opplagt til ett kjønn enn andre skjønt, så dette er ikke idiotsikker.
 • Sjekk deres øyenbrynene. Gutter har en tendens til å ha tykkere bryn enn jenter.
 • Snakk med et søsken! Yngre søsken er mye mindre sannsynlig å bli fornærmet av en feil, og du kan alltid gi det ut senere. Prøv å lage en kommentar om et bemerkelsesverdig trekk som "Jeg liker håret" eller noe. Vær forsiktig imidlertid ikke å sette deg selv over som merkelig. Teste vannet først.

Advarsler

 • Ikke spørre personen direkte! Et slikt spørsmål er sannsynlig å fornærme.
 • Husk at hvis du ringer en gutt en jente, eller omvendt, kan du støte dem. Vær forsiktig.