Wkano

Hvordan fjerne hår fra bikinilinjen med nair

Vil du ha en hårløs, glatt bikini området? Det er enkelt. Nair er en enkel og smertefri alternativ til voksing.

Trinn

Hvordan fjerne hår fra bikinilinjen med nair. Sørg for at bikini området er rent.
Hvordan fjerne hår fra bikinilinjen med nair. Sørg for at bikini området er rent.
 1. 1
  Sørg for at bikini området er rent.
 2. 2
  Har en vask, håndklær, bomull pads og vaselin i nærheten.
 3. 3
  Påfør Nair lotion på området ovenfor skjeden din (ikke i sprekken).
 4. 4
  Vent 3-5 minutter. Jo tykkere hår, desto mer tid. Ikke mer enn 10 minutter skjønt!
 5. 5
  Få et vått håndkle og tørk av lotion. Håret kommer rett ut med det, og knapt forlater skjeggstubbene. (Når du begynner å bruke det mer vil det ikke være som halm).
 6. 6
  Skyll av bikinilinjen i dusjen og du er klar!

To produktet metode

 1. 1
  Kjøp to produkter til bruk med trinnene ovenfor: Nair for sensitiv hud og Epil-Stop Perfect Finish Neutralizing Etter Wash (i en lilla tube). After Wash fjerner Nair og lindrer huden.
  • Du kan bruke Nair for sensitiv hud på perianum (slå det opp), men ikke inne. Få det på de sensitive områdene er ok, så lenge du ikke gni hardt for å fjerne det. Det er der etter vask er til stor nytte, fjerner det forsiktig Nair.
 2. 2
  Dusjen etter nair behandling ved hjelp av epil-stop perfekt finish nøytralisere etter vask med varmt vann på en våt vaskeklut. Ikke gni hardt, og ikke bruke noen såpe.
 3. 3
  Epil-stop perfekt finish nøytralisere etter vask blir rosa når de brukes på Nair. Denne fargen vaskes ut, ikke skam ditt vaske tøy. Den viser deg om det er noen Nair igjen på kroppen din. Det fjerner også Nair lukt.
 4. 4
  Denne prosessen kan gjøres annenhver dag, om nødvendig, med nair følsom produktet.

Tips

 • Hvis håret av din bikini området er svært lang og / eller tett, er det nyttig å trimme håret til en kortere lengde med kosmetiske saks før du bruker Nair.
 • Hvis det fører til rødhet og irritasjon, og deretter kvele vaselin langs berørte området og dekke den med bomull pads (så det gjør ikke trusene fettete).

Advarsler

 • Mange oppgir å ha en ubehagelig reaksjon på Nair da satt i bikinilinjen. Dette området er svært følsom, og du bør alltid teste på et lite område før du gjør hele bikinilinjen!
 • Les boksen etiketten nøye.