Wkano

Hvordan fjerne øyesminkeHer er en stor spiss på hvordan du fjerner øyesminke trygt med baby shampoo, uten smertefull brennende forårsaket av såpe komme inn i øynene.

Trinn

Hvordan fjerne øyesminke. Fukt området av øynene med litt vann fra springen.
Hvordan fjerne øyesminke. Fukt området av øynene med litt vann fra springen.
 1. 1
  Bruk baby shampoo. Tror det er bare for bading den lille? Den "rive gratis" baby shampoo er en fin måte å fjerne mascara (selv vanntett), øyenskygge og eyeliner. Øyesminke fjerning kan bli ganske dyrt, spesielt hvis man bruker øyesminke ofte, så dette er en rimelig og en smertefri måte å fjerne makeup, uten brenning.
 2. 2
  Fukt området av øynene med litt vann fra springen.
 3. 3
  Påfør en liten mengde av baby shampoo og massasje det så noen skum vises.
 4. 4
  Vask av med lunkent vann.
 5. 5
  Hvis baby shampoo ikke fungerer for deg, kan du kjøpe en billig, men god makeup remover fra en merkevare som nivea. Hold en bomullspad med makeup remover på den over øyet i noen sekunder før du tørker - det bidrar til å fjerne makeup lettere.
 6. 6
  Hvis du har veldig sensitiv hud og verken baby shampoo eller billig makeup remover som fungerer for deg, kan det hende du trenger å investere i en god makeup remover. De er dyre, men hvis du bruker det rimelig at det vil vare i lang tid. Artisteri øye makeup remover er et godt valg, som du kan kjøpe online fra Amway. Det er dyrt, men det fungerer svært godt.

Tips

 • Vaselin er et mirakel arbeideren på øyenskygge, så hvis du ikke liker væsker eller er bekymret for at det kan svi, bare sette den på, så ta vev eller noe, og tørk det av. Det kommer av umiddelbart.
 • Hvis du søker eyeliner og gni det (men har ingen skygge på), kan du ta en Q-Tip og få litt vann eller lotion på den. Bruk den til å rette opp en blyant slip.
 • Hvis du ikke liker risiko for å få disse væsker i øynene dine, kan du også bruke vaselin-det vil ta makeup av umiddelbart (all sminke, ikke bare øyesminke). Bruk en liten mengde på en bomullspinne.
 • For å fjerne eyeliner fra nedre vippekanten, bare dyppe en bomullspinne i øyet make remover (eller lignende) og tørk forsiktig. (Ikke gni, da dette kan føre til rynker.)
 • Alternativt kan du prøve å bruke små mengder olivenolje. DAB litt olje på et stykke vev eller bomull ball og forsiktig letthet over øyelokket ditt. Sammensetningen vil umiddelbart forsvinne.
 • Hvis du ikke er komfortabel med å bruke baby shampoo på øynene dine, prøv å bruke baby kluter! Selv om de er designet for bunnen, vil disse milde våtservietter lett fjerne makeup uten tilstopping porene. Bare lukke øynene og massere klut på vippene og under øynene.
 • Hvis verre kommer til verre, bare ta en liten dråpe av uparfymert lotion og gni over øyelokkene. Prøv å ikke få lotion i øyet ditt, så har øynene lukket mens du gjør dette.

Advarsler

 • Do ett øye av gangen. Vennligst ikke prøv å sette vaselin på begge øynene, og deretter prøve å tørke den av
 • Ikke bruk normal eller ikke-"rive gratis" shampoos fordi de vil føre til svie. Hvis du ikke har et valg, når du vaske av sjampo, tørke øynene med et håndkle.
 • Noen mennesker er veldig allergisk mot vaselin i nærheten av øynene, så vær forsiktig.
 • Ikke bruk baby kluter nær dine øyne kunne de svi de øynene, gjør dem irritable, og de kan ende opp med rød og hoven hvis det inneholder alkohol.
 • Ikke gni for hardt når du fjerner vaselin som irritasjon kan forekomme.