Wkano

Hvordan fortelle en fyr du ikke liker ham tilbake

Dette er en av de vanskeligste ting å gjøre, spesielt hvis du ikke er den type jente som liker å bryte av et forhold eller kjenner smerten han kan gå gjennom. Fortelle noen du ikke liker dem tilbake er noe du vil gå gjennom minst en gang i livet ditt! For å unngå å gi ham feil meldinger, forårsaker et argument eller gjøre samtalen vanskelig. Forhåpentligvis etter at du tar rådene fra denne artikkelen bør du være i stand til å være venner og ikke noe mer.

Trinn

Hvordan fortelle en fyr du ikke liker ham tilbake. Først må du vurdere situasjonen.
Hvordan fortelle en fyr du ikke liker ham tilbake. Først må du vurdere situasjonen.
 1. 1
  Først må du vurdere situasjonen. Sett deg ned, alene, og tenke på følgende things.Don 't lytte til friends.This din handler om deg, ikke dem, og du ikke vil at noen skal være presser deg til noe du ikke ønsker å gjøre.
  • Vet du at han liker deg? Eller har du bare TROR han gjør? Hvis det er det første, så du trenger ikke å gjøre noe med det, men hvis ikke så er du best å la situasjonen og bare unngå fører ham videre.
  • Er du sikker på at du ikke vil at det skal skje noe mellom dere. Du kommer til å angre hvis du skyve ham vekk, og da skjønner du ønsker å være med ham. Når du er sikker på at ting aldri ville ordne seg mellom dere to, så det er på tide å snakke med ham
 2. 2
  Bestem hva du vil si, unngå ting som kommer til å såre hans følelser som han kommer til å bli opprørt uten fornærmelser inkludert. Skriv ned de problemene du har med å være i et forhold med ham og finne ut hvilke ting du synes er verdt å bringe opp for for ham å bedre forstå hva som gikk galt. Det er ikke rettferdig å la ham gå uten en anelse om hva som skjedde. Også tenke på problemer med selv heller enn bare tingene han har gjort galt, for eksempel er du klar for et forhold? Er du over eksen? Ikke gjør ting opp, vil du bare får tatt ut og så vil han føle seg forrådt, være ærlig.
 3. 3
  Velg rett sted. Når du er sikker på at du ikke ønsker å være sammen med ham så må du sortere ut en tid da dere to vil være i stand til å snakke privat. Prøv ber ham om å møte deg for en kaffe, eller spratt over til huset hans. Ikke gå for et måltid eller noe som kunne forveksles som å være romantisk som du trenger for å unngå å være misvisende.
  • Du må snakke med ham alene. Hvis det er noen av hans eller dine venner rundt så han vil forlate følelsen ydmyket. Også kan hvis det er andre ører rundt deg ikke sjansen til å snakke om situasjonen og de virkelige følelsene på den.
 4. 4
  Starte samtalen forsiktig. Prøv noe som; "Jeg har tenkt mye, og jeg tror ikke det er en god idé for oss å være noe mer enn venner", snarere enn "jeg ikke liker deg". På denne måten kan overbevise ham om at det er til det beste stedet for ham å forlate med såre følelser. Ved å overtale ham rundt til samme mening som deg, kan du komme til en gjensidig avtale heller enn du bare fortelle ham hvordan det er. Også, ikke slå rundt busken, få rett til det: nei, "uhm... vel... uhm... Jeg tror ikke...." Det drar bare situasjonen ute.
 5. 5
  Nevne de problemene som du trodde om tidligere. Fortell ham at du ikke ønsker å være sammen med ham. Spør ham om ikke å avbryte før du er ferdig, slik at du kommer til å si alt du trenger til uten å bli side-sporet. Vær forsiktig, men bestemt med hva du sier. Nevn noen feil om deg selv så godt slik at han ikke føler seg så ille om seg selv, tross alt det trolig er et problem med deg selv som også påvirker ting.
  • Vær konsekvent. Ingen backtracking, ingen re-vurdering. Være fast. Hvis du ikke liker ham så det er bare hvordan det er. Hvis han prøver å ombestemme deg så du trenger bare å stå på bakken og fortelle ham at han ikke kommer til å ombestemme deg fordi du vet at du ikke ville fungere som et par. Hvis du begynner å vurdere de tingene han sier å overtale ham, så er du bare fører ham på og bare bygge ham opp til å bryte ham ned. Psykologi viser at den beste måten å være overbevisende, er å være konsekvent med argumentet ditt.
 6. 6
  Lytt til hans side. Etter at han har snakket du kan innse at han har tatt det dårlig og kan trenge å snakke med ham videre. For å roe ham ned fortelle ham den gode poeng om seg selv: "Du er en god jakt fyr, kan du få noen jente du vil, du trenger ikke meg" eller "Du har en fantastisk personlighet, og en forferdelig mye å gå for du, jeg er bare ikke klar for dette ". Dette vil hjelpe ham fra å miste sin tillit eller kritisere seg selv for strengt.
 7. 7
  Hvis du ønsker å prøve og være venner med ham: Nevn det på samme tid som å fortelle ham at du liker ham ikke, ved å si noe slikt som "jeg ting du er en fantastisk fyr å være venner med, men vi ville ' t være et godt par ", men ikke presse den på ham. La den stå noen dager opp til en uke, og deretter sende ham en tekst eller IM spør hvordan han er i en uformell tone. Hvis han får morsomt om det, og ønsker å vite hvorfor du fortsatt snakke med ham, fortell ham at du ønsker å være venner fordi du får på vel. Det vil ta tid, og du er nødt til å være forsiktig med å lede ham på, men noen ganger dine beste venner kan være ex kjærester eller noen som brukes til fancy deg, tross alt må du har fått på godt for ham å like deg i første omgang.
 8. 8
  Bli kjent med ham før du forteller ham: Du kan bestemme deg som ham, eller hvis du ikke vil du kjenne hans personlighet slik at du vet hva du skal si (og det vil ikke høres tøffe).

Tips

 • Ikke fører ham på (hvis du vil at han skal vite at du ikke liker ham ikke flørte eller gjøre det virke som din bare spille hard to get...) *-Øv linjene dine dagen før.
 • -På dagen fortelle deg denne fyren har du ingen interesse for ham, være trygg.
 • Du ville ikke ønsker å bli sittende fast i mellom ord, så det er best å vurdere om hva du vil si. Unngå: "Jeg liker deg ikke, beklager. Bare gå bort,". Det vil gjøre fyren føler hatet, og han tror kanskje at du er frekk og han kan spre ordet. En beroligende «Jeg beklager, jeg ikke føler det samme om deg" er et godt eksempel på hva jeg skal si.
 • Ikke ha hastverk. Det vil dimme alle ordene, må du starte på nytt med en mer engstelig følelse.
 • Legg til litt smil og hengivenhet, men ikke for mye fordi han vil få blandede signaler fra deg.
 • Dette er tiden for å være spontan. Forklar hvorfor du ikke liker ham, rett fra hjertet. Hvis du ser han får litt vondt, si at du foretrekker å være venner (hvis du virkelig ville). Det vil minske spenningen.
 • Riktig sted er nøkkelen.
 • Fyren vil tro du har ikke noe hat mot ham. Det gir ham en god følelse å vite at jenta han liker er fint og at han kunne finne noen som deg og forhåpentligvis henge på henne, men på en måte som han liker henne fordi hun minner ham om deg.

Advarsler

 • Du kommer til å såre hans følelser, det er ingenting du kan gjøre med det annet enn å prøve å gjøre det litt mer skånsom.
 • Hvis du har ledet ham på, forvente seg å bli sint.
 • Gjør det i offentligheten er tryggere som han er mindre sannsynlig å få voldelige.