Wkano

Hvordan fransk flette

Den fransk flette er en vakker og klassisk frisyre. Det kan synes å se komplisert ut, men det ferdige effekten vil være verdt innsatsen.

Trinn

Hvordan fransk flette. Skill håret inn i seksjoner.
Hvordan fransk flette. Skill håret inn i seksjoner.

Del én: å forberede håret

 1. 1
  Børste eller kam håret grundig. Fjern eventuelle knuter eller floker med et bredt-tannet kam eller børste. Gre ut hver del, gre håret rett.
 2. 2
  Skill håret inn i seksjoner. Skille en del av håret fra resten av håret på det punktet der du ønsker å starte flette. En høy fransk flette, for eksempel, bør starte helt på toppen av hodet ditt.
  • Det er en god idé å forestille seg å gjøre håret seksjon V-formet, med poenget med V går mot baksiden av hodet ditt.
  • Selv om høye franske fletter er vanlig, gjerne variere plasseringen og start plassering av flette din. For eksempel kan du velge å starte lavere på hodet med en seksjon som inneholder alt håret over ørene. Selv om dette vil gjøre det enklere (mindre pyntebånd å gjøre), vil det resultere i en tykk (heller enn en intrikat) flette.
 3. 3
  Slip den delen av håret i tre og med tråder. Pass på at trådene er helt atskilt hele veien til endene, eller de vil bli viklet inn i hverandre mens du arbeider.
  • En måte å dele opp håret i tre tilnærmingene er å holde den delen av håret i den ene hånden og bruke indeksen og midtre fingrene på den andre hånden til å skille det inn tre strenger, som vist. Legg merke til at mens denne artikkelen gir deg noen forslag, kan du finne din helt egne varianter som fungerer mer komfortabelt for deg, eller lage mer ønskelige resultater. Med praksis, vil du få følelsen for det.

Del to: å gjøre flettingen

 1. 1
  Kryss lengst holdt tråden over midten strand. Hold lengst til venstre tråd med venstre lillefinger mens du flytter lengst tråd fra høyre hånd til venstre. Skift den nye lengst til høyre strand (pleide å være midt strand) fra venstre hånd til høyre.
  • Hvis du er fransk pyntebånd ditt eget hår, vil fingeren plassering avhenger av størrelsen på hendene, lengden på fingrene, og tykkelsen på håret ditt.
 2. 2
  Kryss lengst til venstre tråd over midten strand. Ta tak lengst til høyre tråd med høyre lillefinger, og roter venstre hånd, slik at du kan forstå lengst til venstre tråd i høyre hånd. Skift det som pleide å være midt strand (og er nå lengst til venstre strand) til venstre hånd. Du har nå begynnelsen på en vanlig flette.
 3. 3
  Legg litt hår fra høyre side av hodet til den (ny) lengst til høyre strand. Bruk høyre pekefinger for å plukke opp en del av håret fra høyre side av hodet og legge den til den nye lengst til høyre strand.
 4. 4
  Kryss lengst til høyre strand over midten strand. Ta tak lengst til venstre tråd med den venstre lillefingeren, og roter venstre hånd, slik at du kan forstå lengst til høyre strand. Skift den nye lengst til høyre strand til din høyre hånd.
 5. 5
  Legg håret fra venstre side av hodet til den (ny) lengst til venstre strand. Bruk venstre pekefinger for å plukke opp en del av håret fra venstre side av hodet og legge den til den nest siste tråd.
 6. 6
  Kryss lengst til venstre tråd over midten strand. Ta tak lengst til høyre tråd med høyre lillefinger, og roter din høyre hånd, slik at du kan forstå lengst til venstre strand. Skift den nye lengst til venstre strand (pleide å være midt strand) fra høyre hånd til venstre.
 7. 7
  Legg litt hår fra høyre side av hodet til den (ny) lengst til høyre strand og krysser den over midten strand. Bruk høyre pekefinger for å plukke opp en del av håret fra høyre side av hodet, og legger det til helt til høyre strand tiden holdt i venstre hånd.
 8. 8
  Legg litt hår fra venstre side av hodet til den (ny) lengst til venstre strand og krysser den over midten strand. Bruk venstre pekefinger for å plukke opp en del av håret fra venstre side av hodet og legge den til den nest siste tråd i høyre hånd.

Del tre: etterbehandling flettingen

 1. 1
  Fortsett fransk-pyntebånd. Legg håret til og veksler mellom høyre-og lengst til venstre tråder til det ikke er mer hår å legge til.
 2. 2
  Braid resten av håret som normalt så langt ned som du kan nå. Hvis du har lengre hår, bringe flette frem over skulderen og flette i motsatt retning (i stedet for å brette trådene mot deg, vil du være folding dem bort fra deg).
 3. 3
  Feste eller klippe enden av fletten med hår tie eller klipp. Du er ferdig!
 4. 4
  Ferdige. Brette de løse endene eller baby hår inn i flette med en Bobby pin. Hårspray eller gel de virkelig korte.
 5. 5
  Prøv flere andre varianter. En nederlandsk flette er en fransk flette der du flette henhold stedet for over midten strand. En fransk Over er en fransk flette fra det ene øret til det andre, la ut den bakre delen av håret. Dette ligner på en fransk flette hodebånd også.

Tips

 • Hvis du fransk flette håret mens det er vått, og deretter la det tørke, tar flette ut vil gi deg naturlige bølger.
 • Legge til den samme mengden av hår til den tråd hver gang, som å endre tykkelsen kan gjøre flette utseende skjev. Tykkelsen av seksjoner påvirker også stilen på flette. Skinnier seksjoner lage en flette ser mer intrikate og fetere seksjoner vises forenklet.
 • Dette er mye lettere å gjøre hvis du sitter ned. Sjekk at du ikke lener seg på noe hår og at armene er ikke begrenset.
 • Sørg for at du virkelig vet hvordan du gjør en enkel flette før du eksperimenterer og prøver ut en fransk flette. Ellers vil mer komplisert franske teknikk være vanskelig for deg.
 • Prøv et pannebånd hvis du starter flettingen lav, som holder den lille ekstra hår vekk fra ansiktet.
 • For et elegant utseende, prøve pyntebånd noen bånd i håret eller legge til tilbehør som hår buer og pannebånd.
 • En fransk flette er vanskeligere å gjøre på egen hånd med kort hår. Så hvis det er mulig, spør noen til å gjøre det for deg.
 • Hold håret tettsittende, men ikke for stramt, til hodet som du flette det. En løs flette vil ikke se så godt presentert og risiko løsne hele dagen. Det kan være lurt å trekke litt stramt som du fester hver del mens pyntebånd.
 • Stå vendt bort fra et stort speil. Ta med et mindre speil opp til ansiktet ditt og vinkle det slik at du kan se baksiden av hodet ditt i speilet. Du bør være i stand til å se fransk flette.
 • Hvis du ikke kan få det resultatet du ønsker med den nederste delen av braid din, eller det bare ikke ser riktig ut når den festes eller bindes fast, bør du vurdere ikke pyntebånd forbi nakken din og i stedet, bare knytte den av tidlig. Eller, flette hele veien ned og brette enden flette under fransk flette på nakken din og skyv det opp så langt du kan, og fest med Bobby pinner, dette sikrer en svært profesjonelt utseende og er praktisk hvis du trenger håret av halsen eller ut av ansiktet ditt.
 • Det kan være lurt å sette litt lys på flette når håret er fuktig, for å sikre det varer hele dagen. Du kan også spray flette med litt vann for fly-away-tallet.
 • Vanligvis er dette lettere med lengre hår.
 • Sørg for at du vet hvordan du gjør en grunnleggende flette før du prøver dette.
 • Legg hårspray til håret ditt. Som vil holde alt på plass.
 • Vær kreativ, legge til noen sparkles og enda litt farget gel for å gi håret at galskapen du ser etter. Du kan selv sette noen falske diamanter gjennom håret ditt for at formell utseende.
 • Øve på en dukke, så håret ditt til å sørge for at det er perfekt.
 • Påfør olje hver dag hvis mulig. hvis ikke da gjelde når gratis eller i helgene. Olje jevner og mykgjør håret. Det gir også en naturlig glans.
 • Påfør eggehvite til håret ditt, så smoothe over med våte hender. Dette vil gi håret naturlig glans og vise frem høydepunkter.

Advarsler

 • Vær forsiktig med å gi slipp på håret ditt mens fransk-pyntebånd det, eller du kan ha for å starte på nytt!
 • Det er lettere å flette langt eller mellomlangt hår i denne stilen. Tenk fransk flette musefletter for kortere hår. Hår som ikke kan gripes til strimler ikke kan være flettet i det hele tatt.
 • Armene kan bli sliten mens pyntebånd håret. Bøye seg fremover for å frigjøre spenninger eller hvile armene på en flate bak deg (ex. en sengegavl eller rygg).
 • Bare bruke gel på vått hår, som det vil gjøre tørt hår klissete. Det kan ha en negativ virkning på fett hår.