Wkano

Hvordan ta vare på krøllete hår

Misunner dere de jentene som hoppe ut av dusjen med pinne rett hår? Skulle ønske du var rundt i 1980 fordi det å ha fuzzy håret var trenden? Syk av å sitte der i timevis brennende dyrebare låser med flat strykejern og curling tryllestaver, kaste bort tid og penger på å prøve å bekjempe de krøller med rettetang kremer og varme styling verktøy! Vel stedet for å prøve å bekjempe de krøller, hvorfor ikke jobbe med dem. Du er ekstremt heldig som har krøllete hår som de har potensial til å bli helt nydelig med riktige produkter og teknikker. Jenter med rett hår sitte der i timevis med curling strykejern prøver å smi hva som kommer naturlig for deg. På jakt etter den perfekte krøller kan ikke være lett, kan det ta en stund før du finner de riktige produktene og teknikker for å oppnå den perfekte krøller, men det vil være verdt det til slutt. Så akkurat nå kan det se ut som en ball av fuzz og problemfri til deg, men når du har funnet ut behovene til håret ditt, vil du være takknemlig for at din begavet med disse krøllene. Så les videre for å få slippe inn på skjønnhet hemmeligheter som hver krøllete jente bør følge.

Trinn

Hvordan ta vare på krøllete hår. Ikke vask håret hver dag.
Hvordan ta vare på krøllete hår. Ikke vask håret hver dag.
 1. 1
  Grøft varmen. Varme styling verktøy som flat strykejern og curling strykejern gjør ingenting, men skade låser og slå håret i et tørt, sprøtt, usunn rot siden du er i utgangspunktet steking håret når du bruker dem. Så det første du bør gjøre er å få flisete tupper avskåret, kan du få dette gjort hos din lokale håret stylist for selv gjøre det selv hvis du tør.
 2. 2
  Ikke vask håret hver dag. Du tror kanskje at det er bra for håret ditt å vaske det daglig. Men når du vasker håret hver dag, din faktisk stripping det av sin naturlige oljer som resulterer i at det blir tørt og krusete. Krøllete hår krever mye mer fuktighet enn rett hår, så det er faktisk ganske dårlig for det å bli vasket daglig, bør du bare vaske håret 2-4 ganger i uken. Du kan tilstanden håret mellom hver vask hvis du liker.
 3. 3
  Finn riktig sjampo og balsam. Du kan ikke tro det teller mye om hva sjampo og balsam du bruker. Vel det gjør faktisk. Den type sjampo og balsam du bruker har en stor innvirkning på håret. Alles hår har ulike behov, slik at den type sjampo og balsam du bruker alt avhengig av personlige valg og hva du føler etterlater håret ser og føler sitt beste. Hvis du er på en svømmetur team, etc og svømme i en klorert basseng jevnlig bør du bruke en avklarende sjampo og balsam som klor i bassenget kan være skadelig for håret ditt.
 4. 4
  Når condition håret, påfør balsam starter omtrent en tomme ned fra roten helt ned til tuppen av håret ditt, ikke bruk for mye balsam, fordi dette kan føre til at håret blir fettete, bare gjelder nok slik at håret er silkeaktig og glatt. Vent ca 1-3 minutter før du skyller den balsam ut av håret ditt, i løpet av denne tiden børste håret med fingrene til de fleste av knutene er ute, deretter bruke et bredt tannet kam jobber opp fra tips til røttene slik at håret doesn 't bli skadet.
 5. 5
  Du bør dyp tilstand håret minst en gang i uken for å holde det hydrert. Det er mange dype condition behandlinger tilgjengelig som Garnier Fructis Nutri-Repair 5 Minute Ultra Nourishing Butter Mask.
 6. 6
  Detangle håret nå. Som en krøllete håret jente, forhåpentligvis du allerede vet at med mindre det er halloween og du er i behov av en afro, bør du unngå å børste håret når det er tørt, fordi det vil bare gå POOF! Bruk en detangling spray på noen knop, og nøye arbeide gjennom dem med fingrene eller en bred tannet kam, IKKE BRUK EN VANLIG BRUSH fordi dette vil føre til brekkasje til håret ditt.
 7. 7
  Unngå håndkle tørking av håret. Når du skrubbe på dine tråder med håndkle, dette fører til friksjon som øker mengden av frizz i håret når det er tørt. Mens i dusjen, forsiktig vri håret for å få litt av vannet ut av det. For å unngå at håret blir dryppende våt, pakk den opp i et håndkle på toppen av hodet ditt i ca 5-10 minutter.
 8. 8
  Hvis du har det travelt og har ikke tid til å la håret lufttørke, bruk en diffuser (blow-tørketrommel vedlegg), fordi vi alle vet at en hårføner er en krøllete håret jenter verste mareritt, fordi det rett og slett gjør håret gå POOF! Mens peker diffusoren i retning av ujevnheten, holder curl i hånden og forsiktig presse den under tørking, men du bør ikke bruke et hår blåser i håret for ofte, og når du sørge for å bruke en varme protectant.
 9. 9
  Ikke kake på håret produkt på en gang. Som du bør vite sitt beste for å bruke produkter mens hårene fortsatt fuktig, men du bør ikke være å sette lag på lag av ulike produkter på håret, fordi som oss, våre krøller trenger å puste, for mange produkter i håret ditt vil bare føre fet og frizz, anbefales det at du kun bruke ca 1-4 produkter i håret ditt, og sørg for at du venter ca 3-5 minutter mellom søker produkter slik at produktet du nettopp brukt har tid til å sette inn i håret ditt. En flott metode for å bruke produktet til håret ditt er ved forsiktig scrunching det inn, stopper dette krøllene fra å bli flat.
 10. 10
  Bruk de riktige produktene. Krøller er utsatt for frizz, for å forhindre dette frizz du bør bruke en anti-frizz serum. Også å legge til ekstra glans til håret ditt og hjelpe i reparasjonsprosessen et flott produkt å bruke er Organix kokosmelk. Hvis du ønsker å legge til litt mer fuktighet til håret ditt kan du bruke en permisjon i conditioner. Trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe dyre high end hår behandlinger for å holde håret ditt ser bra ut, er det noen gode produkter tilgjengelig på drugstores og mål som fungerer utrolig.
 11. 11
  Curling mousse og geleer er gode produkter for å gi krøllene definisjon og for å skape de sammenkrøllet Beachy bølger. Men hvis for mye gel / mousse brukes det kan gi håret som stiv, crunchy følelse, så sørg for å bruke riktig mengde og fordele det jevnt ved scrunching den gjennom håret ditt. Herbal Essenser Tousle Me Softly Linje har et stort utvalg av styling produkter som mousse og geleer som gjør underverker uten å gjøre håret sprøtt og stinkende.
 12. 12
  Forme håret ved scrunching det litt mer og tvinne brikkene rundt en finger.
 13. 13
  Elsk dine krøller. Du er veldig heldig å være begavet med disse nydelige låser, så komme ut der og omfavne dem!

Advarsler

 • Vær forsiktig når du bruker avklare sjampo. De sulfater i dem kan være skadelig for krøllete hår og vil etterlate håret selv tørke.