Wkano

Hvordan gjøre et godt inntrykk på læreren din

Å gjøre et godt førsteinntrykk på læreren din er en viktig del av å ha et godt skoleår. Du trenger ikke å være smart for å få en lærer å sette pris på deg.

Trinn

Hvordan gjøre et godt inntrykk på læreren din. Slå på oppdrag på gang.
Hvordan gjøre et godt inntrykk på læreren din. Slå på oppdrag på gang.
 1. 1
  Introduser deg selv ved første anledning. Prøv å finne noe dere begge har til felles. Snakk med dem i et minutt eller så hvis du vil. Dette viser at du ikke er redd for å sosialisere og at du har tillit til. De fleste lærere som en student med mye selvtillit.
 2. 2
  Være lydig, spesielt for de første ukene av skolen. Alltid heve hånden før du snakker. Ikke nøl med å stille spørsmål hvis du ikke forstår noe. Læreren din vil være mer enn gjerne hjelpe deg. Dette innebærer at du ønsker å lære og at du streber etter å gjøre det bra på skolen. Bare sørg for at du ikke stille spørsmål for ofte. Det er bra å stille spørsmål, men i andre tilfeller skal du bruke en lærebok eller annen referanse for å hjelpe deg. Du kan alltid spørre en annen elev, selv om det ikke blir oppmuntret så mye.
 3. 3
  Smile. Lærere elsker glade studenter. Det er viktig å se ut som din koser deg (selv om du ikke er!) Og holde en positiv holdning også.
 4. 4
  Deltar. Deltakende viser at du forstår hva læreren snakker om. Det vil virke som du er forberedt og lytte i klassen.
 5. 5
  Hør. Vite når det er viktig å ta hensyn. Å måtte spørre læreren om å gjenta seg selv kan være pinlig.
 6. 6
  Slå på oppdrag på gang. Late arbeidet kan resultere i straff og læreren vil ikke være fornøyd heller. Snu i ditt første oppdrag er sent ikke en god måte å gjøre et godt førsteinntrykk.
 7. 7
  Study. Jobb hardt i forberedelse til prøver. Hvis du gjør det, vil du scorer stort på den første testen. Opprettholde karakterene dine gjennom hele året (eller semester) er et must. Noen ganger lærere vil gi deg studere teknikker hvis du spør.
 8. 8
  Husk å holde en positiv holdning. Det betyr at ingen klager, klynking, eller rynker pannen. Lærere (samt andre) synes det er lettere å komme sammen med en positiv person. Negativitet sprer seg, å være positive oppslag, også.

Tips

 • Det er også viktig å lytte. Vite når det er riktig å snakke, og når man ikke skal.
 • Si opp. Hvis du har et spørsmål, la læreren vite! De vil gjerne hjelpe!
 • Ikke snakk med folk hvis de prøver å få deg oppmerksomhet selv om de er deg beste venn. fokusere på deg selv og deg selv bare. Bare snakke om det er greit eller om det er par eller gruppearbeid.
 • Alltid, alltid, alltid gjøre ekstra kreditt, spesielt den første ekstra kreditt prosjektet. Læreren din vil se at du er en hardtarbeidende og ønsker å gjøre det bra.
 • Hold alltid en positiv holdning.
 • Prøv å være på tide for class.If du er sent, holde en vane å fortelle beklager.
 • Studere hardt og gjøre det bra på tester.

Advarsler

 • Aldri ringe læreren av hans eller hennes fornavn. Den mest respektable måte å løse en lærer, er å ringe ham / henne sir / miss eller Mr / Mrs / Ms eller også, deres etternavn. Aldri adressen din lærer med slang, for eksempel bro, mann, eller dude. Dette er spesielt respektløst.
 • Late arbeidet kan resultere i straff.
 • Prøver å knekke vitser i klassen er vanligvis ikke verdsatt, med mindre læreren din er easy-going og ikke tankene det av og til. Han / hun bør også ha en god sans for humor.