Wkano

Hvordan gjøre kvinner smelte

Få menn er velsignet med den perfekte Skriptet som inneholder den perfekte ord som vil ha kvinner swooning. Å vite hva du skal si og gjøre for å gjøre en kvinnes hjerte smelte betyr å lytte, tillitsfulle instinktene dine og vite din kvinne innsiden ut. I denne artikkelen vil du lære noen av de måter som kan gjøre en kvinne smelte. Du vil forbli den mest tiltalende mannen i hennes liv, og du vil få henne til å føle seg så spesiell som det er mulig å føle.

Trinn

Hvordan gjøre kvinner smelte. Ta initiativ til å hjelpe henne ut.
Hvordan gjøre kvinner smelte. Ta initiativ til å hjelpe henne ut.

Del 1: behandler henne fantastisk

 1. 1
  Ta initiativ til å hjelpe henne ut. Sett til side definerte kjønnsroller i din husstand, og fordele arbeidet likt. Når du har slått seg ned og gjort ditt kjærlighetsrede sammen, her er noen måter å holde kvinnen i ditt liv smelter:
  • Gjøre henne frokost på sengen i helgen. Du kan også lage frokost eller middag for hele familien. Hvis du ikke allerede matlaging for familien regelmessig, begynne å gjøre dette til en fast rutine. Også. vet hva hennes favoritt mat er. Når du går dagligvarehandel shopping sammen, legge dem til i handlevogn som en automatisk refleks. Du vil sende frysninger av glede nedover ryggen hennes!
  • Gjøre ting uten å bli spurt. Ta vare på støvsuging, kjæledyr eller haug av retter i vasken. Reparere ødelagte elementer rundt huset.
  • Ta vare på barna for en dag. Ta dem ut og ha dem ut så de kommer hjem utmattet og ikke ønsker å hassle henne! Eller gi henne spesiell glede av å arrangere en hel dag med å spille med dem og mater dem hjemme, slik at hun kan bare lene seg tilbake og nyte lyden av hennes barn ler og koser seg hele dagen. Denne kombinasjonen som vil definitivt gjøre hennes hjerte smelter du omsorg for barna mens de ler av glede.
  • Ta vare på henne når hun er syk. Gjør spesielle måltider, hente henne mail, fluff opp sine puter, gni henne tilbake, få temperaturen "akkurat passe", leie hennes favorittfilmer, og hvis du har barn, fortelle henne ikke å bekymre deg fordi du tar vare på alt.
  • Når hun er sliten, kjøre henne et varmt bad med noe parfymert i vannet, eller gi henne en avslappende massasje. Bære henne til sengs om hun sovner noe annet sted.
 2. 2
  Være en kreativ gave giver. Gaver som er unike og gjennomtenkt i naturen er en fin måte å fortelle henne at hun er spesiell.
  • Gi tradisjonelle gaver i begynnelsen av forholdet, som utstoppede dyr, din genser eller genser eller et smykke. Etter at du har vært sammen en stund, begynner å komme opp med noe litt mer personlig, slik at hun vet at du liker henne.
  • Har gaven tilpasset. For eksempel kan du dedisere en spesiell melding på et krus, T-skjorte eller armbånd. Så, gi henne et notat kort som sier: "Jeg vil at du skal vite at jeg setter pris på alt du gjør. Jeg sannsynligvis burde fortelle deg mer. Jeg tror du er den komplette pakken. Så jeg gir deg dette armbåndet for å vise hvordan mye jeg setter pris på deg, "hun vil smelte.
  • Ikke bare kjøpe det første bunt av blomster som blomsterbutikken har å tilby. Gå ut av din måte å enten velge blomster som du vet hun elsker eller for å finne mindre vanlige, for eksempel fioler eller fresia. Du kan også plukke villblomster og gi dem til henne selv - she'll definitivt smelte.
  • Velg håndlaget sjokolade fra en hard-to-find håndtverker sjokolade butikk. Eller hvis du er god på det, går alle ut og lage dem selv!
  • Husk dine jubileer og ordne unike måter å feire dem. Og kile henne rosa ved å nevne en kommende jubileum før hun gjør!
 3. 3
  Si ting som gjør kvinner smelte. Si ting som gjør henne smelte avhenger av hvem hun er og hvor godt du kjenner henne. Selv om du ikke finner en en-size-fits-all formel, har en verktøykasse full av generelle søte somethings som du kan bruke til du kjenner henne litt bedre. Her er noen av dere kanskje har lyst til å prøve:
  • Kvitter henne. Fortell henne at hun gjør deg til å le.
  • Spør henne: "Hvordan var dagen din?" Det er overraskende hvor mange ganger folk glemmer denne enkle nicety. Likevel, det betyr mye fordi det gir henne en åpen invitasjon til å snakke om seg selv. Stille konkrete spørsmål om jobben sin eller om hennes dag oppdra dine barn.
  • Hvis du har vært fra hverandre noen dager, fortell henne at du savner henne. Noe sånt som: "Kan ikke vente å se deg, føles som det har vært en evighet siden vi har vært sammen."
  • Hvis ting har vært flagging litt i det siste i romantikk avdeling, fortelle henne: "Kjære, jeg ønsker å øke romantikk i våre liv."
  • Fortell henne at det er ingen andre som henne. Hun er unik, og ingen andre i verden er like riktig for deg som hun er. Alle liker å bli fortalt hvor spesielle de er. Å gjøre dette fungerer som en spesielt kraftig tonic hvis hun føler seg usikre. Når du er klar til å foreslå, fortelle henne: "Jeg kan ikke vente med å tilbringe hvert øyeblikk av hele mitt liv med deg."
 4. 4
  Bruk endearments regelmessig. Dine egne spesielle ord for hverandre er en påminnelse om den unike kjærlighet til hverandre, og det er viktig å fortsette å bruke disse selv som forholdet blir til hverdagen.
  • Ring henne ved et kjælenavn. Noen av de søte navnene kvinner som kan omfatte kattunge, kjærlighet, kjæreste, kjæresten, babe, nydelig, elskling / Darlin ', prinsesse eller en søt kallenavn som du kom opp med på egen hånd.
  • Fortell henne at du elsker henne regelmessig. Få av oss fortelle hverandre ofte nok til at vi elsker hverandre. For eksempel, i det offentlige, sier "Sweetie, jeg elsker deg" høyt nok for folk rundt deg å høre med, og deretter kysse henne. Eller ringe henne eller tekst henne for ingen annen grunn enn å si "jeg elsker deg."
 5. 5
  Ta henne på en romantisk ferie. Book alt, lage en liten portefølje av turen og be henne om å "lukke øynene" og deretter "åpne øynene og se hvor jeg tar deg" før du legger reiseruten i hendene. Hvis hun er ein slitar som bekymrer tid tilgjengelighet, prøv å fjerne ferietid med sjefen hennes første.

Del 2: setter pris på henne

 1. 1
  Fortell henne hvor mye du setter pris på henne. Du kan aldri undervurdere kraften av å verdsette en annen person for hvem de er, særlig den spesielle kvinnen i ditt liv. Det er ikke nok å bare si at du er takknemlig for å ha henne i livet ditt, det er viktig å stave ut hvorfor. Detaljene rolle fordi de går til kjernen av hvem hun er og hvordan hennes essens gjenspeiles i øynene.
  • Legg merke til hva hun gjør for å hjelpe andre, inkludert deg, og gjøre en kommentar om hvor mye du verdsetter hennes gavmildhet og godhet. Fortell henne at du virkelig setter pris på hennes evne til å hjelpe og ha omsorg for andre.
  • Ta hensyn til hennes utseende endres. Fortell henne at du elsker henne ny frisyre eller hennes nye klær.
  • Verne om de små tingene. Når du merker noe lite som minner deg hvor mye du setter pris på henne, si det i stedet for bare å tenke det.
 2. 2
  Gi henne komplimenter ofte. En viktig måte å la henne vite at du setter pris på henne er å kompliment henne. Komplimenter tjene som øyeblikkelig humør-boosters og er et viktig virkemiddel for å minne henne hvor mye du bryr deg om henne. Ikke kompliment henne så mye at hun begynner å stille spørsmål ved din oppriktighet, men på samme tid, ikke komme inn i en rutine som får deg til å glemme hvor mye hun trenger å vite at du legger merke til henne.
  • Vær konkret i dine komplimenter. I stedet for å lage en generell bemerkning om hvor vakker hun er, finne konkrete sider ved henne som forbløffer deg, for eksempel øynene hennes, hennes hår eller måten hun smiler. Peke ut en spesiell grunn for hvorfor du liker eller elsker en person er langt mer effektiv enn en generalisert grunn.
  • Still spørsmål som er et kompliment. For eksempel: "Jeg elsker dine øredobber, de er perfekt med antrekket ditt Hvor fant du dem.? " Et spørsmål som dette viser at du legger merke til, at du synes hun ser flott ut og at hun har god smak.
  • Være oppriktig. Hvis komplimenter eller kommentarer er ikke ment oppriktig, vil de ikke bære en ekte følelse, og hun vil ta seg opp på denne mangelen på oppriktighet. Dale Carnegie sa en gang: "" smiger er fra tennene ut. Oppriktige takknemlighet er fra hjertet ut. "Derfor, bare si ting du føler i ditt hjerte og tro med all din makt.
 3. 3
  Respekter hennes kropp. Fortell henne hva du liker med det. For eksempel: "Darling, du har en så utrolig kroppen Er du sikker på at vi har hatt tre barn og 10 år sammen.?" La henne vite at hun er vakker, men være konkret om hva du liker. Ikke bare fortelle henne at hun er den vakreste kvinnen i verden, fordi hun vil ikke tro at du er oppriktig.

Del 3: kommunisere med henne

 1. 1
  Lytt til henne. Dette betyr egentlig å lytte, slik at du lærer om hennes dypeste frykt, overbevisninger, ønsker og håp. Husk hva hun forteller deg, og noen ganger gjøre noe som viser at du har hørt hva hennes dypeste ønsker er.
  • Alltid være forberedt på å lytte til utsiktspunkt henne. Selv om du ikke er enig, og forsøker å forstå hva hun sier, slik at du kan nå et kompromiss. Still spørsmål som provoserer henne til å si mer i stedet for bare å spørre "ja" eller "nei" spørsmål.
  • Lytte uten å debattere, fikse eller svare. Unngå uenig når hun endelig stoler på deg nok til å åpne opp for deg.
 2. 2
  Bruk kontakten for å gjøre henne smelte. Husk at ikke-seksuell berøring er svært viktig for kvinner og er noe du kan putte inn i spille hver dag du ser hverandre.
  • Stroke, gni eller bare ta hennes armer, hender og nakke. En enkel berøring som du går på do og gå tilbake igjen når du er på middag sammen kan gjøre underverker.
  • Stryke henne håret. Hvis det er vind, børste håret ut av øynene og på ansiktet hennes.
  • Stå bak henne, vikle armene rundt henne og klemme henne. Du kan kysse nakken, hviske i øret hennes eller bite ørene også. Hold hoftene med hendene.
  • Når hun ruller over å gå i dvale, kysse henne i mellom skulderbladene. Det er en erogen sone.
  • Klem hånden hennes tre ganger for "I - love -. Deg"
  • Kysse henne øyelokkene, eller gi butterfly kisses (med øyevippene) på kinnene.
  • Ved innføring av henne til venner og familie, legger armen rundt henne. Hvis du snakker med en venninne, dra kvinnen nærmere deg. Kysse hennes hånd rundt dine beste kompiser for å vise henne at hun er verdt det.
  • henne. Hugs er stor for å heie henne opp, for å si hei og for betryggende henne hvis hun føler seg sjalu.
  • Gi henne tilfeldige kyss.
 3. 3
  Flørt subtilt i offentligheten. En offentlig show av din hengivenhet og kjærlighet for henne er en utstilling av stolthet i å være sammen med henne.
  • Hvis du bruker tid på å lete opp generiske pick-up linjer, sile gjennom dem for å forkaste banal, lamme, det åpenbare, det upassende og slett dumme. Du kjenner din kvinne best - gjør henne en tjeneste ved å reflektere din kjærlighet, ikke dine klisjeer.
  • Hold flørting gjennom måneder og år som du bor sammen. Ikke la krydderet krype ut av forholdet.
 4. 4
  Be om hjelp henne. Når du ber om hennes hjelp, du viser at du stoler på henne nok til å la ned maskuline vakt og vise litt sårbarhet. Det er et hjerte-smelting gest.
 5. 5
  Ring henne når du føler deg trist eller ned. Hun vil sette pris på at du søker trøst i hennes kjærlighet. Alternativt, hvis du ringer henne på telefonen og hun gråter, gå rundt og se henne heller enn å prøve å muntre henne opp på telefonen alene.
 6. 6
  Være humoristisk og vittig. Humor smelter lett en kvinnes hjerte fordi du viser henne at du kan slappe av lett og se morsommere siden av livet. En følelse av humor viser henne at du ikke tar deg selv så høytidelig, og at du er klar for en humoristisk ta på de mest utfordrende spørsmålene i to av dere kan møte sammen. Ler mye, og holde de varme smilene for henne. Når hun føler ned, gjør ditt beste for å få henne til å le.
 7. 7
  Nyte hverandres selskap og ha det gøy sammen. Noen ganger kan det være fristende å gjøre et forhold for seriøs i sitt fokus, eller å prøve og være en seriøs par på en måte du tror samsvarer med samfunnets forventninger, og dermed lyddempende spontaniteten i deres liv. Alltid ta deg tid til å re-injisere moro i din tid sammen, uansett hvor lenge du har vært et par.
  • Gjøre hva hun ønsker å gjøre,. Tilbringe tid å gjøre ting hun finner moro er en ferdig måte å gjøre henne smelte. Sett til side hva du heller vil gjøre, og unne henne, selv om det betyr å se en chick flick en gang i blant.
  • Ta henne til din favoritt sport. Bruk mer tid på å snakke med henne (selv det er å forklare sport) enn å se på spillet.
  • Gjøre gale ting sammen en gang i blant for å riste ting opp. Uventede overraskelser vil spenningen hennes hjerte!
 8. 8
  Respekterer henne. Respektere en kvinnes intelligens viser at du holder henne i høy personlig forhold. Sett til side de corny pick-up linjer, kjønn vitser eller put-downs. Flørte med henne intelligens så mye som hennes skjønnhet og sexy, og du vil få henne til å smelte.
 9. 9
  Demonstrere ekte vennskap. Sanne viser at du vil være ved hennes side uavhengig av status som partner eller kjæreste. Å være en venn viser at du er villig til å være der gjennom tykt og tynt, at du er troverdig og at du stoler på henne med dine dypeste betroelser. Kvinner ser på vennskap som å være i sentrum for ethvert godt forhold, og blir hennes beste venn vil gjøre henne smelte.

Tips

 • Vær snill mot henne kjæledyr og være ekte - de er ikke en kilde til konkurranse.
 • Syng til henne. Akkompagnere en kvinne er en gammel tradisjon som smelter hjerter. Enda bedre, be henne om å danse med deg.
 • Be om å få se et bilde av henne fra hennes barndom hvis du ikke har sett det allerede. Be om å se hele albumet!
 • Noen kvinner smelter når de hører en aksent enn det som omgir dem daglig. Skotsk, irsk, fransk og sørlige europeiske aksenter er tilsynelatende forførende. Naturligvis er dette sannsynlig å arbeide i din favør hvis dialekten i spørsmålet er innfødte, selv om å sette på en aksent for moro skyld kan fungere for noen humoristiske noen timer.
 • Spill med et hårstrå henne når du ser på en film eller lese en bok og krøllet opp på sofaen eller i sengen.

Advarsler

 • Hold deg unna klisjéfylte gester. På de rette øyeblikkene, jobbe smiger og gaver gjør godt. Men ikke dusje henne med klisjé og banalt komplimenter, grand uttalelser om kjærlighet og generiske gaver som smykker eller blomster. Du kan finne at slike gaver miste sin verdi eller mening over tid.
 • Unngå å flørte med hennes venner eller familiemedlemmer. Når du er sammen med henne, sørge for at hun er den eneste kvinnen som du legger merke til.