Wkano

Hvordan gjøre øynene ser større ut med eyeliner

Store øyne er attraktive - og for å oppnå så lett vakkert utseende - les denne artikkelen!

Men husk alltid at du ikke trenger sminke for å være vakker! Alle er vakre på sin måte, dette er fordi alle ansikter er unikt og one-of-a-kind!

Trinn

Hvordan gjøre øynene ser større ut med eyeliner. Bestem hvilken farge og hva merkevaren eyeliner du ønsker.
Hvordan gjøre øynene ser større ut med eyeliner. Bestem hvilken farge og hva merkevaren eyeliner du ønsker.
 1. 1
  Bestem hvilken farge og hva merkevaren eyeliner du ønsker. Ett alternativ er Cover Girl selvslipende eyeliner som kommer med en smudger på spissen for en ekstra naturlig look. Det vil ikke smelte ned til øynene, men etter en lang periode på noen timer, vil det løse seg opp av seg selv! Svart og mørk brun er gode valg selv om svart kan noen ganger komme ut ser tacky.
 2. 2
  Du bør ha tre forskjellige typer eyeliner. En som er i en mørkere tone (svart til brun) Og en annen i lysere nøytrale farger (lys sølv, gull, rosa, fersken) og den tredje skal være hvite.
 3. 3
  Alltid rense ansiktet og tørke før du gjør makeup. Du kan sette lotion eller solkrem på hvis du ønsker selv om dette gir en glatt skritt til denne rutinen. Også la tørke.
 4. 4
  Grip hvit eyeliner og påfør på din rive duct (som er den indre delen av øyet). Dette gjør at øynene ser lysere og mer våken.
 5. 5
  Nå bruke lys farge eyeliner til å tegne tynne streker på øvre øyelokk linje. Du bør trekke den på tykt som det går videre til lengre vipper og tynnere til den indre delen av øyet.
 6. 6
  Med den mørke fargen eyeliner, glatt inn på den nederste linjen i øynene. Prøv å gjøre tykkere linjer som det nærmer seg rive duct.
 7. 7
  For en naturlig uskarpe utseende, gni med vev eller smudger lett børsting eyeliner påføres. La den hvite rive duct skjønt.

Tips

 • Hvis du bruker øyenskygge, hold deg til lyse farger. Hvis du er modig, ha hvit skygge rundt hele øyet. Dobler bokstavelig talt størrelsen på øynene dine. Men vær advart, det er ikke riktig utført, ser det klebrig og klumpete!
 • Når du søker eyeliner på nedre del av øynene, bruke én hånd til å gripe eyeliner og den andre til å justere øynene for enkel påføring.
 • Vask og skyll øynene dine før du går til sengs. Den enkle måten å som spruter vann på øynene dine og tørk under linjen under øyet med en tørr klut.
 • IKKE bruk mascara eller øyenvippe curler. Hvis du ikke har doble øyelokk (krøll over øyet som gjør øynene virke større!, Vil det gjøre øyelokk ser crampy og små.
 • For ekstra doble store øyne - prøv doble øyelokk clippers, doble øyelokk lim eller tape! De kan gjøre eller definere allerede eksisterende doble øyelokk.

Advarsler

 • Avhengig av eyeliner du bruker, kan det gi deg forskjellige resultater. Noen etter gang, vil drible ned til mørke sirkler av øynene dine slik du ser ut som en panda! Hvis du gråter, svette, og ha kontakt med væske, og eyeliner er ikke vanntett - du vil ha panda øyne.
 • Du kan prøve flytende liner, men noen ganger kan det se svært unaturlig og malt på. Børsten Stokes er vanskelig å lage. Og når du bruker flytende liner, bruke vanntett.
 • Ikke prøv å bruke eyeliner til dypt inn i bunnen av øynene dine - du kan dytte øynene - og det er ikke behagelig.

Ting du trenger

 • 3 Eyeliner (noe slag vil fungere!)
 • Bad og et speil
 • Vev