Wkano

Hvordan handle ondt

Noen ganger dagen trenger bare å være litt mer ondt. Uansett hvorfor du er her, er dette hva du trenger.

Trinn

Hvordan handle ondt. Forsterke en ond utseende med et ondt uttrykk.
Hvordan handle ondt. Forsterke en ond utseende med et ondt uttrykk.
 1. 1
  Få en ond utseende. Mørke farger er best, svart er alle skurker favoritt. Iført klær som er kantete og litt stive er stor som det tar bort hver snev av mykhet og godhet. Gå for spisse sko, for eksempel. De samme gjerninger for ditt hår og et nytt, mer kantete kutt kan gjøre underverker. Tenk på hva som vil fungere med ansiktet ditt. Se på andre onde mennesker for å få inspirasjon.
 2. 2
  Krangle. Dette fungerer spesielt hvis du ønsker å være irriterende, også. Bruk grovt språk, men ikke usivilisert. Sørg for at du synes overlegen over dem, og du er sikker på å få dem til å føle det slik.
 3. 3
  Manipulere folk! Slå folks venner bort fra dem! Men pass på at du fortsatt har masse venner, ellers spøk er på deg.
 4. 4
  Forsterke en ond utseende med et ondt uttrykk. Det er flere muligheter her, men du bør tenke på hva som fungerer best med din karakter. Noen vil kanskje se ned på andre med avsky og hat, andre skuler fra under øyenbrynene sine som de er i ferd med å angripe. Øv med et speil for å se hva som passer deg best.
 5. 5
  Juster din stemme og måte å snakke. Ingenting er så latterlig som en ond skurk med en squeaky liten baby-stemme, faktisk slike konsepter er hyppige i parodier. Juster din stemme til en mørkere, mer uhyggelig tone. Kreve respekt og injisere frykt med hvert ord du snakker. Også kontrollere hva du snakker om, og når.
 6. 6
  Være hemmelighetsfull. Folk vil alltid tro det verste. Hvis noen kommer opp til deg og spør "er det sant at du har [sett ekstremt ond gjerning her]?" du bør bare smirk og gange. De vil definitivt tro at du gjorde det.
 7. 7
  Omgi deg med det onde. Ikke bare din personlige utseende og oppførsel er viktig, men også hva ting og personer du omgir deg med. Gjør ditt hjem se onde (oppussingsarbeider er alltid gøy, selv om du spiste hjerner til frokost), og spise onde mat. Vær forsiktig med mennesker skjønt, hvis du er heldig vennene dine vil være onde akkurat som deg, hvis ikke bør du vurdere å enten konvertere dem eller, hvis det ikke virker, forkaster dem.

Tips

 • Ikke snakk for mye. Være mystisk.
 • Bruk onde uttrykket så mye som mulig.
 • Ikke gå over og faktisk være onde, bare gjøre folk tror du er.
 • Få en ond kallenavn.
 • Bruk mer ondt make-up.

Advarsler

 • Bli kvitt dine venner er nær alltid et permanent tiltak. Ikke gjør dette med mindre du har tenkt å være onde i svært lang tid.