Wkano

Hvordan handle på ditt første rave

Hvordan bli med inn i den fantastiske nattelivet i raseri, og bli ett med Kandi mengden.

Trinn

Hvordan handle på ditt første rave. Bli helt klar av "rave verden".
Hvordan handle på ditt første rave. Bli helt klar av "rave verden".
 1. 1
  Bli helt klar av "rave verden". Skape en bedre forståelse av hvordan ravers er i livet. De pleier å være folk som liker nattelivet uten clubbing, de med en interesse for andre, eller som ønsker å bruke sin tid danse og ha det gøy
 2. 2
  Forstå hva P. LURR er. PLURR er en forkortelse for "Peace, Love, Unity, Respekt, Ansvar". Mange ravers følger denne regelen, som ulydig det vanligvis fører til shunning inntil atferd stopper og folk har en tendens til å holde seg borte fra deg. Hvis du følger PLURR, kan du vanligvis får sammen med publikum.
 3. 3
  Lær stoffet myten innen splitter. Når ordet "rave" er sagt, de fleste tenker på narkotikamisbruk. Dette er ikke sant. "E" eller ecstasy, blir brukt av noen festglade mennesker og dansere, men de som ikke doper seg og fantasere / danse for moro skyld tar det som en fornærmelse.
 4. 4
  Tenk på hvorfor du kommer til et rave. Test det ut og se hvordan du liker det. Er vennene dine til det? Liker du musikk? Å finne ut en av grunnene til ditt interesserte forhånd kan spare deg for mye trøbbel i mellomtiden.
 5. 5
  Har du en interesse for ulike typer musikk. Det er et bredt utvalg av forskjellige stiler av elektronisk dansemusikk, slå opp "ishkurs guide til elektronisk dansemusikk" for en god lå ut av de ulike sjangrene. Spør dine venner for anbefalinger eller søk på YouTube for å høre noen av den verdensomspennende trance / techno artister. Være forberedt med det før du går en rave, det er ikke morsomt for noen hvis du ikke liker musikken når du er på et rave.
 6. 6
  Lære noen dans tips. Finne en dans å gjøre på en rave er alltid den vanskeligste. Den beste måten å lære på er ved eksempel: se på de rundt deg og følg det de gjør. Lag din egen stil og være unik. Begynn sakte og fremgang ved å gå raskere etter hvert som du blir vant til det. Det kan ta en stund å lære noen kule dansetrinn knyttet til rave scene før du går, for eksempel Melbourne Shuffle.
 7. 7
  Bruk komfortable klær. Du er på en rave å ha det gøy... ikke å vise frem kroppen din, for å få en person nummer, eller å flørte. Bruk klær som du føler deg komfortabel i, og hva du kan bevege seg fritt uten å bli tatt på ting eller andre mennesker. Når du blir vant til plass, vil det være litt lettere å lage din garderobe mer eksentriske.
 8. 8
  Finn en stil du føler deg komfortabel med. Noen ravers som kandi. Kandi (også kjent som Kandii eller Candi), er en håndlaget og beaded armbånd som mange ravers pryder håndleddene med. Dette er en samarbeidende ting og snart kan bli avhengighetsskapende hvis du kommer inn i det. Bytte noen med andre hvis du bestemmer deg for å lage din egen. Vær forsiktig at løs kandi kan slenge ut fra armen din mens du danser. Noen ravers liker ikke kandi ravers grunn av forbundet stereotypen av umodenhet. Det er ulike grupper av mennesker i rave scene som abonnerer på ulike stiler av splitter, MOT av dem som er definert av forskjellige stilarter av musikk, dans, eller mote.
 9. 9
  Unngå å være redd for å introdusere deg selv til andre. Mange ravers elsker å få venner, de som ikke vil gjøre det åpenbare. Finne en felles interesse med mennesker og dusj alle med klemmer.

Tips

 • Få din egen stil og være komfortabel med det. Alltid være deg selv med en positiv holdning. Alle danser og går til raves å ha det gøy.
 • Ha det gøy, det gjør ting enklere, og slapp ingen kommer til å dømme deg for dressing din, vær deg selv og ha det kjempegøy.

Advarsler

 • Ikke forårsake problemer med hvem som helst, det er ikke verdt å gjøre fiender. Ikke vær frekk.
 • Når du tilfeldigvis treffer noen, beklager med en dyptfølt unnskyldning. Når noen beklager til dere, ta det, det var bare en ulykke, tross alt.
 • Ta noen ørepropper. Du kan finne en stor dans plass i nærheten av en stabel med høyttalere, men det kan være smertefullt å ørene. Med noen ørepropper, vil du være i stand til å nyte det!

Ting du trenger

 • Komfortable klær
 • Water Bottle
 • Ekstra penger
 • Noen Kandii armbånd.
 • Glowsticks