Wkano

Hvordan handle på ditt første skolen dans

Møtende en første skolen dans kan være spennende og nervepirrende samtidig. Ikke vite hva du skal ha, hvordan vi skal handle, eller å være bekymret for at du ikke vet hvordan å danse er noen vanlige bekymringer, men med hjelp av denne artikkelen, vil du vite hvordan du skal oppføre seg mens på dans.

Trinn

Hvordan handle på ditt første skolen dans. Være skeptisk til andre.
Hvordan handle på ditt første skolen dans. Være skeptisk til andre.
 1. 1
  Danse med dine venner, spesielt til raske sanger. Når du er på dans, gå danse med vennene dine! Sendes vennegjenger dans i en sirkel, vendt innover eller mot DJ.
 2. 2
  Være skeptisk til andre. Danse i en gal måte bare hvis andre gjør det samme, ellers vil du se gal. Hvis du ønsker å danse vannvittig, være trygg på det og innrømme at du danser som en tosk. Sprø dans kan noen ganger være smittsom hvis det gjøres med selvtillit.
 3. 3
  Ikke forvent å bli danser med jenta / fyr du liker på raske sanger. Innse at det er nesten umulig å danse med en fyr på raske sanger, men noen ganger de modigere gutter / jenter vil dykke i og dans. Hvis vedkommende er dating noen, ikke komme for nær. Hvis de ikke er dating noen, dykke i!
 4. 4
  Danser ikke på en seksuell måte. Ikke "male", " dirty dance ", eller" freak dans "med mindre du føler deg komfortabel danse sånn. Hvis du er en av de få sliping, vil folk kaller deg en weirdo eller bli creeped ut, og du ikke ønsker det. Også, hvis det er anstand / lærere / voksne tilsyn dansen og du danser i en "seksuell" måte, kan du bli kastet ut av dansen. Lagre som type dans for klubben når du blir voksen.
 5. 5
  Forstå at den beste delen av dansen er bare å være der. Ha det gøy, slappe av, prate og være gal. Feste med venner og nyte deg selv. Ha det gøy!

Tips

 • Hvis du blir bedt om å danse med noen du ikke ønsker å danse med, bare si "Nei takk." Vær høflig og ikke mase om det med dine venner.
 • Du trenger ikke å bremse-danse med noen hvis du ikke vil. Hvis du ønsker å bremse-dance og personen sier nei, bare si "Ok. Ha det gøy!" Og danse veien tilbake til vennene dine., le og danse av nervøsitet.
 • Husk, du kommer ikke til å danse "feil". Sjansene er, kommer ingen til å være å se på deg fordi: A) de bryr seg ikke, de bare ha det gøy, eller B) de er så bekymret for sin egen dans stil som de ikke betaler oppmerksomhet. Hvis du ønsker å blande i, prøve å etterligne hva andre gjør. Hvis ikke, gå gale.
 • Du trenger ikke å delta på hver dans. Hvis du ikke liker dans (noen skoler har ganske lamme de) bare gå til de store som skoleball og hjemkomst og gjøre noe gøy med vennene dine på netter på de andre.
 • Du er på en dans for å ha det gøy. Hvis du ikke har det gøy, la. Det er ingen grunn til å gjøre noe du ikke liker.
 • Sjekk alltid med vennene dine før dansen for å se hva de har på seg, du ønsker ikke å bli altfor kledd opp eller for casual.
 • Hvis danse med noen, ha det gøy! De tenker kanskje at du ikke har en god tid hvis de ser en kjedelig utseende på ansiktet ditt.

Advarsler

 • Ikke tving noen til å danse med deg, de vil hvis de vil.
 • Noen mennesker hater å danse og vil ikke danse med noen, ikke føler seg dårlig hvis du blir avvist.