Wkano

Hvordan handle smart foran vennene dine

Før du fortsetter, tenke på hvorfor du ville ha å fake å være smart for alle. Spesielt venner. Hvis du bare prøver å imponere en midlertidig bekjent lese på, men husk, hvis vennene dine ikke liker deg for din virkelige selv det er på tide å finne nye. Mer-over, du ville være bedre å investere den tiden du ville sette inn å følge disse tipsene i utdanning selv. Men husk at du bør tenke smart også.

Trinn

Hvordan handle smart foran vennene dine. Snakk med tillit og snakke tydelig og med stolthet, men ikke innbilskhet (tror ikke du er mer verdifulle enn andre).
Hvordan handle smart foran vennene dine. Snakk med tillit og snakke tydelig og med stolthet, men ikke innbilskhet (tror ikke du er mer verdifulle enn andre).
 1. 1
  Snakk med tillit og snakke tydelig og med stolthet, men ikke innbilskhet (tror ikke du er mer verdifulle enn andre). Å gjøre dette, være klar som du sier sanne ting. Gjør din forskning og bare si ting du vet er riktig. Folk lærer fort hvem de kan stole på og som de ikke kan. Hvis du ofte si ting som viser seg å være usanne, vil dine ord begynne å bære mindre vekt over tid. Hvis vennene dine snakker om noe du ikke vet så mye om da bo stille og lytte. Ikke vær redd for å gi en kort mening til tider, men hvis du ikke ser velkommen til å bare holde seg rolig. Når du kommer hjem ser opp hva det er som du ikke visste om (se artikler, wikier og blogger om det, eller lese bøker) og utdanne deg selv på det før du har en mye bedre ide hva vennene snakket om og til du er veldig sikker på at du har nok kunnskap til å gi bare meninger og forslag om temaet. Bare dobbelt sjekke og kontrollere at alt er riktig!
 2. 2
  Lytt oppmerksomt og vente på en mulighet til å legge til samtalen med noe relevant til emnet. Gjør det av interesse, ikke hvis du prøver å bevise noe sosialt. Ikke bortkommen eller styre emnet, la det flyte naturlig. Din oppmerksomhet og bevissthet om samtalen vil forbedre oppfatninger av de rundt deg.
 3. 3
  Snakk om ting som interesserer deg. Later ikke til å ha noe i en trist forsøk på å passe inn, og unngå negative emner.
 4. 4
  Kjøp en synonymordbok, og bruke det regelmessig for å lære nye ord. Adjektiver og adverb kan lett erstattes med bedre, sterkere og mer passende ord. Ikke overdriv det selv, prøve å holde det til én per setning.
 5. 5
  Abonner på ord om dagen nettsteder. Også bygge og øke ordforrådet ditt. Bare ved hjelp av et enkelt ord gjør deg ikke smart, men å forstå dens betydning og bruk hjelper. Du kan konsultere en ordbok eller leksikon for å virkelig forstå etymologi av ord.
 6. 6
  For å bli kunnskapsrik du må være interessert i å lære. Prøv og slippe late vanene. Skriv ned ting du ønsker å lære om, og ikke se på bare en kilde-mange fakta varierer, og det er viktig å forstå de ulike syn på det. Det er der lytting lønner seg. Hvis du ikke vet mye om et emne, er det så enkelt som hopper på datamaskinen og skrive emnet i Google, eller gå til et bibliotek og finne en bok om det, eller spør noen kunnskapsrik om emnet for deres syn på det. Å være smart er ikke så mye om å vite, som det er å være villig til å lære, og å vite hvor du skal lære.
 7. 7
  Være "i vet." Les avisen og se på nyhetene hver dag og nevner artikler til venner og kolleger som du tror vil være interessert. Ikke nevn ting med vanskelige tider, for eksempel i klassen, tester, eller mens en hendelse som skjer, finne den rette gap for å hente den opp og gnist folks interesser. Være interessant med nyheter til dine venner, og hvis de synes interessert, holder på å fortelle dem mer. Bare sørg for at alt er legit. Husk det er mange og massevis av artikler liggende rundt på Internett venter på å bli lest. Det er som regel en del å kommentere de fleste moderne blogger, slik at du kan uttrykke ditt syn etter å observere artikkelen og forske fakta nevnt i det litt for å rettferdiggjøre deg selv. Kanskje forfatteren vil svare og dele mer med deg. En flott måte å skaffe kunnskap.
 8. 8
  Ikke vær sarkastisk. Heve øyenbrynene som en hilsen eller som en anerkjennelse av noe. Vittige uttrykk vurderes når det gjøres bra. Lær av andre som er flinke til å uttrykke vittige ting og forstå hva som er attraktivt og hva som ikke er attraktivt om det. Pass på at du fortsatt ærlig, men ikke spytte ut for mye.
 9. 9
  Snakk tydelig og unngå "um" 's og slutte å bruke ordet "like" (spesielt samtidig som det gir en rapport), du kan si "aa-og" eller "bu-ut" for å holde gulvet. Det verste av alt kan si "vet du hva jeg sier?" alle andre ord. Pust dypt stedet for å fylle plassen med en ubrukelig "som jeg sa."
 10. 10
  Sitte i et rom fullt av venner. Bare sitte og være veldig stille om dette er ikke måten du vanligvis handler. Være en rolig person mesteparten av tiden, men noen ganger nikker og smiler bevisst slik at du ikke synes uvitende. Dette kan føre dem til å tenke at du observerer (eller erting) dem, og de kan handle annerledes. Dette kan gjøre dem føler selvbevisst, så prøv ikke å gjøre folk føler ubehag for mye, eller du kan risikere å miste vennene dine.
 11. 11
  Lær sitater brukt av kjente mennesker og bruke dem i situasjoner som krever dem. Sørg for å fortelle vennene dine som sa at (men ikke for tidlig), slik at de vil tenke på tanken og tenke grundigere ved å kjenne den personen som sa det. Dette kan skape historie og enda aktuelle hendelser mer provoserende.
 12. 12
  Bruk "store" ord som utdannede mennesker burde, men ikke unødvendig. Ved hjelp av en synonymordbok for å slå opp synonymer for "stor" og deretter spytter dem ut en gang eller to når du husker dem ikke hjelper deg. Men konsekvent bruker de mer spesialiserte ord med jevne mellomrom, enten det er i en samtale eller bare generelt sett, viser at du vet hva du snakker om.
 13. 13
  Forholde situasjoner eller folks personligheter til historiske hendelser / personer. Start en beskrivelse, som "Se det er derfor Tolkien gikk til Oxford, han ble først en filolog" og deretter halvveis gjennom setningen din sier, ".. never mind, det er ikke viktig. Du bare minnet meg på den". Så ler og sier "Bare tuller!"
 14. 14
  Vær forsiktig med å vise følelser av mindreverd som betyr noen som er "sultne for oppmerksomhet" eller er "tigge etter komplimenter". Noen mennesker kan si: "Du må en kompleks!" Men, du kan "bli kvitt" et mindreverdighetskompleks og seile på å være så smart som alltid. Ikke alle kan være over gjennomsnittet, men du kan prøve!

Tips

 • Det er bedre å være stille og tenkte en enkel tosk enn å åpne munnen og fjerne all tvil. Bruk stillhet til din fordel, folk vil lure på hva du tenker.
 • Hvis folk bemerke at noe du sa var nerdete eller "hvorfor vet du det?", Har en følelse av humor om det, og si "jeg er bare litt gøy å prøve å bruke kunnskap!" og le det bort... Ikke bli frustrert som det skal vise deg er kort lunte og kan ikke kontrollere sinne, og dermed gjør du ser umoden. Umodne mennesker er vanligvis ikke vises som smart.
 • Faktisk lærer. Tar interesse i prosessen med å finne ut om verden og dele (med ydmykhet - ingen vet alt) hva du synes er interessante. Spør folk om sine egne mentale reiser med interesse. Være villig til å bli undervist. Være opptatt av ideer.
 • Intelligens er som en dyr klokke:. Du trenger ikke ta den ut for å lese tid til alle, du tar den ut hvis bedt Det er også fint hvis informasjonen er veldig nyttig eller nyttig.
 • Ikke vær redd for å innrømme feil når du kan være galt. Hvis noen ringer deg ut på det, og de er irrefutably rett, medgir, og raskt skifte tema. Eller bruke humor for å uskadeliggjøre situasjonen, innrømme at du har ennå å fullføre studere det litt kunnskap.
 • Hvis utfordret av noen som ikke vet hva de snakker om, heller enige om at de har et interessant perspektiv, og at du setter pris på informasjonen. Enig eller uenig.
 • Si noen ord på fransk hvis du vet nok ikke å være pretensiøs. Snakk med sofistikerte ord, snakke om dype temaer, men viktigst av alt, ha det gøy å være der ute med ingen anger.
 • Være grasiøs. Ingen liker en know-it-all som skryter eller fungerer som "jeg er bedre og smartere enn deg!" Fungerende eller å være smartere gjør ikke du bedre enn resten av publikum så vær ydmyk om det.
 • Når noen spørsmål du det er ofte veldig høflig å spørre dem i retur. Dette kan hjelpe deg å starte spennende samtaler med venner du aldri vil glemme. Det kan enten være morsom eller irriterende så vær forsiktig med hvordan du gjør det.

Advarsler

 • Husk at du ikke kan faktisk få reelle vennskap ved å handle smart, men bare bekjente som beundrer fasaden du viser. Ekte innebære åpenhet, tillit, sårbarhet og sannheter.
 • Vær forsiktig hvis du bruker "store ord" trick ellers risikerer du å høres dum hvis du bruker ordet feil. Sørg for at du vet nøyaktig hva ordet betyr og hvordan du bruker den, for eksempel, ikke gi en intransitive verb en direkte objekt: - ". Han bukket under for sykdommen" Wrong Riktig - "Han bukket under for sykdommen." (Bruk "til" gjør det til et indirekte objekt som er rett.) Ikke bland opp et ord med en annen lignende klingende ord heller.
 • Ikke gjør opp fakta - og hvis du gjør det ved en tilfeldighet, prøve å dekke over det ved å si noe sånt som "Jeg leste den for alltid siden i et magasin," "Jeg så det på History Channel", "Å, så Jeg antar at han / hun / forfatter / TV-programleder var feil, "(Ikke si hvem han / hun er.) eller noe annet like vage.
 • Ikke bruk slang eller handle immaturely. Umodenhet kan vises ved å ignorere viktige ting eller la småting uroe deg, så hold et positivt og inkluderende (ikke ignorerer) holdning.
 • Ikke skryte om ting du har det andre, og hvis du i det minste dele dem. Folk kan skryte på bestemte måter om seg selv uten å være støtende - så lytte og lære å lese dem fra dette. Hvis det er bare for show, kan det tyde på en "mangel på tillit."
 • De smarteste menneskene er de som ikke prøver å handle smart! Hvis du prøver for hardt og ofte for å handle smart, vil du komme ut som uvitende og uvirkelig. Ikke tenk på å handle smart, bare prøve å legge det du vet til samtaler.
 • Se opp for folk som kan fange deg i akt din. Fortsette å lære og du vil faktisk være smart i stedet for å handle.