Wkano

Hvordan holde seg varm og stilig i løpet av vinteren

Så mye du vil i vinter, kan det hende du tror at dette er rett og slett ikke mulig, spesielt når det er negativt fire grader ut. Det er frustrerende, men! Selv om det krever litt mer omtanke og innsats for å forbli stilig i vintermånedene, er det meget mulig og enkelt å oppnå, når du først får taket på det. Så, hvis du virkelig ønsker å snag den perfekte kaldt vær stil, kaste ut de gamle strikkegensere allerede, og komme til artikkelen!

Trinn

Hvordan holde seg varm og stilig i løpet av vinteren. Stick med sko som dekker mer hud.
Hvordan holde seg varm og stilig i løpet av vinteren. Stick med sko som dekker mer hud.
 1. 1
  Investere i en solid og moteriktig vinter jakke. Velg en som ser bra ut på deg, ikke utstillingsdukke. Sørg også for å kjøpe en frakk som passer for ditt område været. For eksempel vil noen som bor i Quebec trenger en tyngre jakke enn en person som bor i Arkansas. En nøytral farge er best siden nøytrale er ultra-bærbar, og vil holde deg ser stilig. Farger som svart, grått og brunt egentlig ikke kan slå. Velg hvit bare hvis du er villig til å investere arbeid i å sikre pelsen forblir. Selv om hvit kan se flott ut når du først kjøper den, det har ikke så hyggelig av en kontrast mot snø og skitt fargen så lett samler vil bare gjøre deg og din stil ser trist og snusket.
 2. 2
  Kjøp en allsidig og søt lue. Selv om det er bedre hvis du har forskjellige stiler og farger av hatter, har en hoved-opphold kan umiddelbart trekke sammen ditt utseende. Ideelt sett bør du kjøpe en nøytral-tonet lue som utfyller din frakk. Menn bør unngå iført hatter som umiddelbart bringer tankene til bilder av bums i stedet, bør du velge classy, ​​vinter versjoner av dine favoritt hatter. Prøv en fin newsboy eller en isolert fedora.
 3. 3
  Legg et skjerf! Spesielt vindfulle dager vil ha deg til å ønske du hadde på tre par lang undertøy og hvis du ikke er kledd på en måte som kan beskytte deg mot vinteren elementer. En måte du kan beskytte deg selv og holde deg selv på jakt fasjonable er med et skjerf. Ikke bare er de ganske billig, kan de kjøpes i en rekke stoffer, farger og stiler. Med et skjerf, kan du vise din personlighet og holde kroppen varme i jakken din. Skjerf vil gjøre at du ser satt sammen, og mange kan også brukes inne. Menn bør feste med enten skjerf som er enten en farge eller i et enkelt mønster som brede striper for å holde utseendet maskuline. Prøve seg en farge som vil enten aksenten din frakk eller matche hatten.
  • En svart frakk kunne bli koblet sammen med et skjerf som er mørk eller lys grå, burgunder, marine, eller en morsom, blandet mønster eller print. Svart vil fungere godt sammen med nesten hva som helst, men beholde utseendet stilige og ikke barnehage ved å unngå farger som helt sammenstøt.
  • De iført en brun frakk bør prøve skjerf som er burgunder, en mørkere eller lysere nyanser av brunt, krem, lilla, eller en ikke-fluoriserende nyanse av oransje. I utgangspunktet brune frakker fungere godt med komplementære nøytrale eller varme toner skjerf. Kvinner kan prøve en morsom mønster eller skrive ut å blande det opp litt!
 4. 4
  Bruk hansker. Ingenting er mindre elegant enn tørre, sprukne hender, som er nøyaktig hva du får hvis du ikke bruke hansker! Selvfølgelig ville iført votter eller ekstremt tykke hansker bli varmere, men tynne, strømlinjeformede hansker er mer chic. Finn et perfekt medium som passer antrekket og været for maksimal komfort. Hanskene må stemme du lue eller skjerf, eller passe fargevalget på yttertøy din på noen måte.
 5. 5
  Slitasje lag. Lagdeling dine "inside" klær vil bidra til å holde deg varm uten å tvinge deg til å ty til som strikket genser din tante ga deg for tre år siden til jul.
  • Kvinner, bør du prøve seg en camisole under en t-skjorte, eller din favoritt tank top under en tynn, langermet skjorte.
  • Men, har du dette trinnet litt enklere, siden de beste verktøyene for lagdeling i henhold herreklær er billig, hvit bomull t-skjorter tilgjengelig på butikker som Wal-mart i pakker på fem. Henley-stil skjorter ser flott med vanlig hvit t-tallet.
 6. 6
  Stick med sko som dekker mer hud.
  • Kvinner - Selv om de kan være søt, du virkelig bør lagre flip-flops og strappy-sko for våren og sommeren. I løpet av senhøsten og vinteren, din beste spill for å holde varmen er forskjellige stiler av støvler, søte røde roser og ballett leiligheter. Selvfølgelig vil ditt antrekk diktere hva slags sko du slitasje. Du ville ikke ha røde roser med din formelle skjørt og tights.
  • Menn - Tyngre støvler eller vanlige tennissko med tykkere sokker er en fyr beste venn når du prøver å holde føttene varme. Shoppe litt rundt for å finne sko som er litt mer elegant at den typiske vinter tilbud. Gå med naturlige materialer med aksenter snarere ren gamle gummistøvler.
 7. 7
  Bruke tights og termiske leggings når du bærer et skjørt eller kjole. Istedenfor å gå barbent, bør damene vurdere iført tights eller leggings under deres skjørt eller kjole. Ikke bare ser det mer klima-aktuelle i formelle situasjoner, vil bena forbli mykere siden de ikke vil være så utsatt for elementene. Akkurat som skjerf, leggings og tights kommer i mange forskjellige varianter, så det er nesten umulig å ikke finne et par som vil jobbe med ditt antrekk og mesh med din personlighet. Også legge en veske og annet tilbehør. Hvis du ikke ønsker å bruke tights Det er noen flotte stilige fleece foret jeans du kan kjøpe, de kalles vinterdepresjon Jeans og de kommer i den nyeste stiler og ulike størrelser.
 8. 8
  Lags tynne klær. For mange, store, voluminøse kåper er skjemmende og ubehagelig. Begynne lagdeling mer sommerlige klær. Du kan bære en neon t-skjorte under en lang ermer, blek toppen, og deretter laget en tynn hettejakke, deretter fullføre utseendet med en lang, åpen cardigan. Hvis du er tolerant for kulde så er dette perfekt for deg. Hvis, derimot, kan du ikke engang stå en liten chill, så du kan bli kaldt.

Tips

 • I stedet for å stole så tungt på klærne for å gjøre det første inntrykket, bruke tilbehør. Det er en stor forandring av tempo og nyttig når det blir veldig kaldt - tross alt, som virkelig ønsker å ha en søt kjole eller stilig dress når det er så kaldt at du ikke kan føle fingrene?
 • Pass på at du fortsatt er varm og koselig!
 • Hold yttertøy innen ett fargevalg.
 • Bruk nok slik at du ikke ser ut som en sommer besatt freak, men også ikke bære så mange tykke gensere og jakker som du ser "større" og ikke så elegant (Ikke at jeg er noen slanke).