Wkano

Hvordan jag et brorskap

Så du er i college, og du har besluttet å grenen ut og bli involvert. Det er mange måter å utvide din horisont på college, men går Gresk, i hvert fall for de fleste studenter, er de første som kommer til tankene. Denne artikkelen ble skrevet av en gresk for potensielle grekerne.

Trinn

Hvordan jag et brorskap. Bestem deg hvorfor du er rushing.
Hvordan jag et brorskap. Bestem deg hvorfor du er rushing.
 1. 1
  Bestem deg hvorfor du er rushing. Dette er den viktigste delen, fordi hvis du ikke vet hvorfor du er der, så vil du mest sannsynlig være svært misfornøyd med avgjørelsen din nedover veien. Jag folk for mange forskjellige grunner, noen vil ha en CV booster, noen ønsker å finne en familie, noen gjør det fordi foreldrene vil at de skal. Ikke jag et brorskap for andre mennesker, gjør det fordi du ønsker å stresse. Finn noen gode grunner, og hold deg til det. Du ønsker ikke å fortelle en brorskap en grunn og fortelle en annen grunn til en annen brorskap, til tross for rivalisering, brorskap fortsatt cross-referansepotensialer med hverandre. Og fremfor alt, ikke si at du ønsker å delta i et brorskap "å feste og møte jenter".
 2. 2
  Innse det engasjementet et brorskap innebærer. De fleste brorskap har fortsatt et løfte system (det er noen som har gjort unna med det og skapt et helt nytt system) og pantsettelse er en stor forpliktelse. Vanligvis innebærer pantsettelse obligatoriske timer, ukentlige møter, prosjekter, kanskje til og med en gruppe tur. Det er en belastning på en høyskole student tid, så sørg for at du har nok tid til å begå. Det kan også tappe bankkontoen din, fordi noen parter, prosjekter, hus gaver, etc., er betalt for av pantet klassen 'lommer, for ikke å nevne brorskap kontingent. Hvor mye du bruker avhenger av hvilken brorskap du bli med, og de fleste er villige til å hjelpe deg å finne en jobb eller en lav interesse lån for å hjelpe deg i trange økonomiske situasjoner, så ikke snu seg bort fra et brorskap bare fordi avgiftene er høyest på gresk rad.
 3. 3
  Ignorer campus stereotypier. Ikke la folk ta avgjørelser for deg. Noen mennesker kan referere til en viss brorskap i et positivt lys, noen kan referere til den i et negativt lys, poenget er, folk er upålitelig og det er ingen bedre kilde enn din egen dømmekraft.
 4. 4
  Gjør din forskning. Finner sted på campus din der brorskap annonsere for sine påtrykket hendelser. Den beste tiden å gjøre dette ville være den første uken av skolen, i høst, fordi alle brorskap vil være der. Finn ut hvor mange det er, hva slags brorskap hver og en er, og hva rush hendelser er for hver enkelt. Selv om du har ingen interesse i rushing en bestemt brorskap, ta et rush flyger anyways, din mening kan endres senere.
 5. 5
  Begrense dine muligheter. Mest sannsynlig vil det være altfor mange brorskap hus for å treffe på en uke (med mindre din skole har et formalisert rekruttering). Lag en rask karakter dømmekraft når du plukker opp påtrykket løpesedler, og bestemme hvilke du vil mest sannsynlig komme sammen med. Ikke plukk et brorskap fordi de holder de beste partiene eller trekke flest jenter eller fordi de kler best, plukke et brorskap fordi du liker karakterene.
 6. 6
  Vær deg selv. Dette er en av de viktigste delene. Til tross for sitt rykte for å være kjøtt-hoder, "frat guys" kan oppdage overfladiskhet veldig enkelt. Vær komfortabel, trygg og slappe av! Hvis en brorskap ikke liker personligheten din, finne en som gjør.
 7. 7
  Være forhånd. Ikke lyv, av samme grunner som nummer tre. Det kan bare skade sjansene dine for å få et bud.
 8. 8
  Snakke med alle. Ikke alle i et brorskap er den samme. Det er mange forskjellige personligheter i hver brorskap, og hvis du ikke liker en persons personlighet, finne en annen person. Hvis det viser seg at du ikke liker noen i en bestemt brorskap, så er det to muligheter: enten den person du gjerne komme sammen med ikke er der, eller brorskap ikke er riktig for deg.
 9. 9
  Stille spørsmål om brorskap. Stille spørsmål lar et brorskap vet du er interessert, og dessuten brorskap snakker om deres kapittel eller nasjonal historie. Finn ut tidsbruk, finansiell forpliktelse, perks, ulempene, uansett. Gode ​​spørsmål er "Hva var din favoritt minne i kapitlet?" og "Hvorfor ble du med denne brorskap?".
 10. 10
  Begrense dine muligheter igjen. Når du har vært på hver brorskap som du tror du kan komme sammen med, velg de som du vet du får sammen med. En god idé er å begrense det ned til to, mindre enn det kunne føre til en skuffelse når du ikke tilbudt et bud, og mer enn det vil lede brorskap du vil tro du ikke er seriøs om å bli med. Dessuten har to beste valgene gjør et brorskap konkurrere om deg. Når du har hentet disse to, tilbringer resten av tiden rushing dem. Hvis de liker deg så mye som du liker dem, er sjansene, du får et bud på en av dem.
 11. 11
  Husk at hvis du ikke får et bud til en av de to øverste, og du fortsatt ønsker å bli med, holde rushing. Henge med dem utenfor rush uke, på et mer personlig basis. De få som du henger ut med vil mest sannsynlig overbevise resten av kapittelet som du er en rett passform. Og mesteparten av tiden, er et bud ikke tilbudt fordi de bare ønsker å vente og se om du er seriøs. Det er ikke slutten på verden.

Tips

 • Lær det greske alfabetet. Hvis du er en matte person, bør du vite det meste allerede, og dessuten alle grekerne gjør lære sine pantsette klasser det anyways. Det vil komme godt med når du prøver å huske om at fyren hadde en pi eller en psi på collegegenser hans.
 • Ikke stol på legater. Hvis du er en arv, betyr det at far eller bestefar var i et brorskap, og myten er at hvis du er en arv fra den brorskap, vil det få deg et automatisk bud. Ikke sant. De fleste kapitlene ignorere arven regel fordi det bare fører til arrogante stikk løfter.
 • Ikke stol på legater. Bare fordi din far eller bestefar var i et brorskap, betyr det ikke nødvendigvis at du passer i samme brorskap eller i et brorskap i det hele tatt. Du er din egen person med en personlighet forskjellig fra dine forfedre. Velg et brorskap basert på hvem du er, ikke hvem din far eller bestefar var.
 • Ikke bli et brorskap ditt første semester eller kvartal i college. Det er bedre å ha en pust i bakken periode hvor du blir vant til dine nye omgivelser og miljø.
 • Langs de samme linjene, ikke stole på dine eldre venner fra high school som allerede sluttet seg til et brorskap.
 • Være alvorlig når du får rushed. Ikke opptre som om du liker det hvis du ikke gjør det. Du vil bare gjøre det vanskeligere for deg selv og brorskap.
 • Hvis du ønsker å delta i et brorskap til fest, re-evaluere situasjonen. Hvert college klubb eller organisasjon parter. Noen organisasjoner bare gjøre det litt mer opplagte enn andre.

Advarsler

 • Disse retningene er for rushing et brorskap, ikke en Sorority. Sororities har en helt annen Rush system.
 • Aldri noensinne referere til et brorskap som en Frat. Begrepet "frat" holder negative konnotasjoner, og de fleste brorskap er svært fornærmet. Enkelte personer kan ikke bryr seg, så sørg for å bli kjent med den personen du snakker med først. Men generelt, er begrepet "frat" tabu, så bare spille det trygt.