Wkano

Hvordan jukse på eksamen ved hjelp av en ti 86 kalkulator

Hvis du har problemer med matematikk og naturfag eksamener, kan du bruke TI grafisk kalkulator for å lagre ligninger eller svar. Noen lærere slette minnet før en test, og noen ikke. Bare i tilfelle, vil dette vise deg hvordan du kan arkivere ting å lure systemet.

MERK: Dette er ikke oppmuntret, det er heller ikke tillatt. Du kan komme i alvorlig trøbbel hvis du blir tatt, og dette er ikke en god idé. Følg disse tipsene på egen risiko.

Trinn

Hvordan jukse på eksamen ved hjelp av en ti 86 kalkulator. Trykk på "program" og deretter gå over til "nye" og trykk "enter".
Hvordan jukse på eksamen ved hjelp av en ti 86 kalkulator. Trykk på "program" og deretter gå over til "nye" og trykk "enter".
 1. 1
  Trykk på "program" og deretter gå over til "nye" og trykk "enter".
 2. 2
  Kalle programmet ved hjelp av grønne bokstaver, vil alfabetet modus allerede være engasjert, trykk "enter" for å fortsette.
 3. 3
  Skriv inn formler eller hva ikke. Ved å trykke "Enter" vil gjøre en ny linje slik at du kan holde organisert.
 4. 4
  For å lese notatene bare gå til "rediger" i programmet og velg den du ønsker.
 5. 5
  Bare i tilfelle læreren prøver å hindre deg ved å slette ram, kan du arkivere det. Trykk andre, deretter + da og gå til "All". Deretter gå ned i notatene / juks program og trykk Enter på det. Det bør være en "*" ved siden av det nå. Det vil ikke jobbe mens stjernen er der, så etter at Ram har blitt slettet, gå tilbake til den menyen og ta stjernen ut av det. Nå kan du bruke det igjen. Ikke prøv å trekke dette hvis du tror læreren din vil sjekke det uansett grunn.
 6. 6
  Hvis en risiko taker prøve å skrive formler på baksiden av kalkulatoren.

Tips

 • Et annet alternativ er å skrive ligninger på innsiden av trekket. Hvis du skriver med blyant det er vanskelig å se, og det skyller av med en sveip fra tommelen.
 • Som nevnt før, enten skrive det i blyant eller måle ut en fred i løs-blad til passer i bredden med kalkulatoren og tape den flatt på omslaget. Pass på at det ikke er noen humper og kanter stikker opp. Herfra kan du skyve kalkulatoren inn og ut. Bare sørg for at du ikke skille kalkulatoren fra dekselet i ditt tilfelle læreren går forbi.
 • Hvis du ved et uhell ut av skjermbildet vil det bli lagret, bare gå på programmer-menyen og flytte over til "Edit" for å fortsette å lage eller endre notene.
 • Du kan også lagre et notat kort mellom kalkulatoren og dekselet.
 • Å skrive bokstaver, trykker du på "Alpha". Dette vil bare fungere for en bokstav, som skift. Å sette på brev-lås, trykker du på "andre-Alpha". For å gå tilbake til tall, trykker du på "Alpha".

Advarsler

 • Hvis du blir tatt, kan du komme i alvorlig trøbbel. Dette kan resultere i suspensjon eller, hvis det er et viktig undersøkelse, eksklusjon.
 • Skrive ting inn i kalkulatoren tar en stund, se "tips"-delen.

Ting du trenger

 • Ti86 grafisk kalkulator
 • Notecard (valgfritt)
 • Ti 84 plus virker like bra
 • Ti 83 Plus grafiske kalkulatoren fungerer også