Wkano

Hvordan kjøpe perler

Når du ønsker å kjøpe perler, vil du finne mange forskjellige størrelser, kvalitet og farger. Det er mange ting å ta hensyn til, bortsett fra prisen, så ikke mas i et kjøp. Du kan sammenligne perler etter størrelse, farge, overflate kvalitet og perle type.

Trinn

Hvordan kjøpe perler. -Ferskvann perler er kjent for sine off-runde former unntatt i de høyeste kvaliteter.
Hvordan kjøpe perler. -Ferskvann perler er kjent for sine off-runde former unntatt i de høyeste kvaliteter.
 1. 1
  Størrelse: Dette avhenger av hvor stor implantat ble brukt i pode prosess, hvor lenge perle var inne i østers, eller type østers som produserte den. Perler er målt ved vinkelrett på bore hull i millimeter. Større perler er vanligvis dyrere. Den klassiske størrelse er 7 millimeter.
 2. 2
  Farge: Den klassiske kremet-rosa hvit er ment å være smigrende til lysere hudtoner. Svart eller grå er fantastisk på alle hudtyper, og sølv smigrer mørkere hudtoner.
 3. 3
  Surface kvalitet: Pass på at det ikke har støt, riper, eller variasjoner i farge.
 4. 4
  Type: De tre hovedtyper av perler er; Akoya (dyrket i Japan, Vietnam, Korea, Australia og Kina), ferskvann (dyrket i Kina), tahitisk eller svart South Sea (dyrket i Fransk Polynesia, The Cook Islands og Fiji), og South Sea (dyrket i Australia, Indonesia, Filippinene og Malaysia.
 5. 5
  - Akoya perler er de klassiske, runde perler som er hovedsakelig hvit med overtoner av rose, sølv og elfenben Akoya perler er også produsert i blå og gule farger og ofte farget svart Akoya perler varierer i størrelse fra 2 mm til 10 mm...
 6. 6
  -Ferskvann perler er kjent for sine off-runde former unntatt i de høyeste kvaliteter. De er verdens mest utbredte perle. Den kommer i alle pastellfarger, men først og fremst hvitt, fersken og lilla. Ferskvannsperler vokse fra 2 mm til så store som 20 mm.
 7. 7
  -Tahitian perler er store og mest ofte mørke med farger som spenner fra grønt til svart, og kirsebær til gull. De vokser fra 7 mm til så store som 18 mm.
 8. 8
  -South Sea perler er produsert av verdens største perle-produserende mollusk, den Pinctada maxima. Perlene "farger varierer fra hvit til sølv og rosa, til champagne og gull.

Tips

 • Inntil nylig, så ferskvannsperler som misdannet ris og var veldig billig. I dag, fin kvalitet ferskvannsperler er helt rund.
 • For en kunstnerisk utseende, vurdere barokk perler som er dannet i varierte organiske former.
 • Ferskvannsperler er vokst inne i hyriopsis cummingi mollusk i 2-4 år.
 • For et utrent øye, noen ferskvannsperler ser akkurat ut som de klassiske Akoya perler.
 • Perfekt runde ferskvannsperler er ganske vanskelig å gård og kan utgjøre mindre enn 1% av en ferskvann perle gårdens produksjon.
 • Akoya perler er dyrket inne i Pinctada fucata mollusk 9 måneder til 2 år.
 • Mens ferskvannsperler kan være mer holdbar enn Akoya, og de ​​er kanskje ikke så skinnende sammenlignet side ved side, til din fordel, er prisforskjellen mellom sammenlignbare ferskvannsperler og Akoya perler vanligvis én desimal, for eksempel Akoya = 375€ ferskvann = 40€).

Advarsler

 • Før du gjør din beslutning, be om å se flere tråder av perler med forskjellige overflate kvaliteter for å hjelpe deg å forstå fordelene og avveininger.
 • Dyppet eller farget perler bør være relativt rimelig i forhold til perler med ekte farger. Se etter en uttalelse av autentisitet eller en anerkjent merkevare.