Wkano

Hvordan lage din garderobe nytt uten å kjøpe noe

Vi ønsker alle nye klær. Vi ønsker alle å være "kremen av beskjære" når det kommer til mote. Men, de fleste av oss, ikke har penger til å investere i å få disse klærne. Hvis din garderobe blir kjedelig, eller du bare ønsker forandring, vil følgende råd være stor-for tenåringer til voksne!

Trinn

Hvordan lage din garderobe nytt uten å kjøpe noe. Vi merker våre skap får uorganisert.
Hvordan lage din garderobe nytt uten å kjøpe noe. Vi merker våre skap får uorganisert.
 1. 1
  Vi merker våre skap får uorganisert. Det første trinnet er for deg å pent ta alle dine klær og så videre ut av skapet. Deretter satte de du ikke vil ha i en haug for å donere eller selge et sted.
 2. 2
  Se på klærne! Dette er det viktigste steget i prosessen. Se på dem og tenker "slitasje jeg det samme mønster av drakter igjen og igjen? og "Du skal se alle disse det samme, bare i forskjellige farger? Sette klær som du enten har en kopi av, eller er du bare lei av det i en haug SEPARAT av din kast-out haug.
  • Den separate haugen vil bli spiffed opp ved å gjøre noe så enkelt som å bruke saks til å klippe av ekstra perler, så det vil ikke se det samme som den andre skjorte ligner på det.
 3. 3
  Koble opp antrekkene du normalt slitasje. Ex. Jeg normalt ha en grønn t-skjorte med en logo på den og jeans. Det ville være et par. Prøv å finne ut hvor dine svakheter er. Kanskje du alltid bære en rød bluse med sort cardigan. Når du har dem alle sammen i de grunnleggende hauger, gå inn på trinn 4.
 4. 4
  Prøv sammenkobling dine klesplagg opp med forskjellige dem fra vanlig. Ta ut dine sko og smykker. Lag en rap outfit pop med en fantastisk kjede. Eller, på make-up side, ha en annen farge på lipgloss, øye-skygge, leppestift, eller blush med et antrekk som ikke har en masse gnist.
 5. 5
  Hvis du er i et kreativt humør, kanskje gjøre ett av følgende: Du kan få stoff maling og splatter forskjellige farger på en topp du kan slites ut til kjøpesenteret. Eller, få noen jern-ons, og stryke dem på en annen følelse. Kanskje kan du få noen gamle og stygge smykker look ny igjen ved å rense den off-en enkel ting som som kan gjøre det slitasje-stand!
 6. 6
  Se på mønstre på nettet, hvis du har litt sy ferdigheter du kan enkelt endre de fleste klærne. Hvis ikke, kan du alltids ta dem til en syerske eller skredder.
 7. 7
  Sette klærne tilbake. Når du putter klærne tilbake, sørg for å vaske resten av skapet (Ja, som å få ekstra useriøs ut, støvtørking, etc). Det vil gjøre at du ønsker å se på skapet ditt mer, og ikke unngå det.
 8. 8
  Nå, sette deg klærne tilbake. Men ikke la et par jeans med en t-skjorte. Utpeke et område for t-skjorter, og området for bluser, og området for skjørt og jeans, og et område for jakker. Mens du setter dem bort i sine egne områder, prøver å sette dem i farger rekkefølge, så når du vil ha en rød topp, kan du finne en lickety-split.
 9. 9
  Følg ved å sette alt annet tilbake på en organisert måte.
 10. 10
  Skritt tilbake og nyte vidunderlige skapet! Nyt!

Tips

 • IKKE feste med samme nye antrekk. Miks det opp. IKKE komme i vane med å få ut den gule skjorte med blå jeans. Over tid vil disse vanene gjør du kjøpe de samme tingene i forskjellige farger.
 • Prøv å gjøre dette hvert år rett før våren treff, så du kjøre av noen energi blir sittende fast inne. Dessuten er det en god idé å gjøre det midt på sommeren når det er for varmt å være ute, og du ikke får for vane samme par shorts med forskjellige tank topper!
 • Hvis du kommer til å gå shopping, tenk på hva du allerede har. Også, hvis du finner en ekstremt søte skjørtet du vet at du aldri vil bruke, men elsker, finne et skjørt (eller hva) i en stil som er lik, i stedet for å kaste bort pengene dine på noe du aldri slitasje.
 • HOLD skapet CLEAN! Det er den mest viktige spiss! Aldri la det bli for un-organisert, eller du ikke ønsker å se på det og bruke tid på å bestemme på hva du vil ha.
 • Ha det gøy! Ikke gjør dette tvang! Hvis du gjør det uten å "tvinge deg selv", vil du få bedre resultater og vil være mer gjennomtenkt og organisert.
 • Når du legger skoene dine tilbake, prøve å holde støvlene sammen, tennis-sko sammen, og flip-flops sammen. Som skaper en aura for deg at du har mer å velge mellom, og vil ikke gå avfall penger på nye.

Advarsler

 • IKKE komme inn i vanen med seg det samme nytt antrekk igjen og igjen! Slå det opp, også!
 • Ikke kast bort klær i god stand! Bruk ett av tipsene i trinn 5 for å gjøre det annerledes!