Wkano

Hvordan lage noen innrømme at de lyver

Det er opplagt. Noen ganger vet du at noen lyver, men kan ikke bevise det. Dette er en teknikk som fungerer praktisk talt hele tiden, så det har blitt prøvd på foreldre, søsken, venner, familie, lærere og mer.

Trinn

Hvordan lage noen innrømme at de lyver. Finn løgner svake punkter.
Hvordan lage noen innrømme at de lyver. Finn løgner svake punkter.
 1. 1
  Finn løgner svake punkter. Kanskje de ikke liker det når andre snakker om hvordan deres bestemor gjør klær for ham / henne, eller kanskje løgner hater å snakke om sine dårlige matlaging. Har mer enn to for backup.
 2. 2
  Finne ut hvordan du kan knytte det svake punktet til løgnen du vil ha ham / henne til å innrømme. (For eksempel hvis den personen var lyver om hvordan han / hun ikke fornærme din venn, så kanskje sette "og også fornærmet denne lille gutten fordi han kunne spille fotball bedre enn ham / henne" vil være noe som faktisk er fornuftig)
 3. 3
  Det er lettere å ha løgneren innrømme det til en voksen, helst ikke et nært forhold, siden hvis det var en venn til venn type ting, ville dere ikke være sikker på hvem som lyver eller ikke.
 4. 4
  Forbered din lille svake punktet + løgn oppskrift og gjør deg klar til å bruke den!
 5. 5
  Samle løgner og personen du vil løgneren å innrømme sin løgn til sammen en gang i løpet av dagen.
 6. 6
  Hvis du skulle bruke eksempelet ovenfor, prøv å si noe sånt som "mia fornærmet johnny og også mobbet denne lille gutten bare fordi han kunne spille fotball mye bedre enn ham!"
 7. 7
  Det er innholdet i mennesker, vil "johnny" trolig si, "jeg ikke mobbe ungen!". Her er da de hadde innrømmet det. Morsomt hvordan "John" nektet ham si den delen av mobbing ungen, men ikke nekte fornærmende "Mia".
 8. 8
  Få opp (nei bare tuller, bare få din beste mistenkelig 'innrømme-det "se på) på løgner og si noe som trolig vil sinne meg, som" innrømme det john, la oss si du spurte litt ben hva som skjedde, og mia didn ikke si noe om du ikke fornærme henne! "
 9. 9
  "John", desperat å unnslippe vil nok si, "Jeg lover, jeg sa ikke noe til Ben!" (Som er sant) Ok, men han sa ikke noe om "Mia" ikke sant? Etter en ny sjanse. Vise dette til den personen du vil løgneren å innrømme, og... Ta-da! Løgnen hadde vært innlagt!

Tips

 • Gjør det svake punkt løgn noe sannsynlig at løgneren vil gjøre, ingenting gale.
 • Prøv å ikke gjøre det på en travel tid på dagen. Mest sannsynlig en av dere vil overse innrømme av løgnen.

Advarsler

 • Pass på at personen virkelig hadde fortalt en løgn. Hvis du begynner å anklage OG lyve om ting de ikke har gjort, som kan få deg inn i masse trøbbel!