Wkano

Hvordan man skal håndtere en gjennomsnittlig venn

Kanskje vennen din er slem mot folk og vet det. Men de er ganske, og populære, og ikke bryr seg i det hele tatt. Hvordan takler du det?

Trinn

Hvordan man skal håndtere en gjennomsnittlig venn. Hold ut av kontakten.
Hvordan man skal håndtere en gjennomsnittlig venn. Hold ut av kontakten.
 1. 1
  Hold ut av kontakten. Hvis din venn er ikke hyggelig for mange mennesker, er det vanskelig å si om de tuller. Så hold deg unna for en liten bit. Når han / hun kommer over til huset ditt, eller ringer deg, betyr det at hun egentlig tenker på deg som en venn. Hvorfor bry omsorg hvordan andre folk oppfører seg hvis de ikke engang liker deg så mye?
 2. 2
  Gjør ham / henne klar over hvor forferdelig hun blir. Han / hun ikke kan vare, men du gjør. Og det er det hun vil bry seg om. Når hun sier noe sånt som: "Herregud, jeg hater den jenta / gutten. Han / Hun bety så til meg på IM og jeg har ingen anelse om hvorfor", bør du minne ham / henne: «Kanskje det er fordi du sølt en smoothie over brystet hennes og kalte henne feit i kjøpesenteret. "
 3. 3
  Bruk omvendt psykologi dersom han / hun opptrer så slem mot deg, spiller det samme spillet du likte å spille da du var åtte år gammel, omvendt psykologi. Når hun starter opp, starter sikkerhetskopiere med henne. Når han / hun sier: "Hvorfor er du så slem mot meg?" så du svare: "Jeg må forholde seg til dette hver gang jeg ser deg."
 4. 4
  Hold ham / henne i en "bare normal venn sone" husk at hvis din venn alltid fungerer slik de gjør, er det best å holde henne i en "bare en vanlig venn" sone. Har du en bestevenn? Det er en god idé å ikke gjøre det henne.

'# Også en annen fantastisk idé er: Fortell dem i en situasjon når du er alene og de ​​ikke føler ubehag. Presentere fakta, og minne dem på tider da de gjorde dette. Vær konkret!

 1. 1
  Du trenger ikke alltid å være veldig optimistisk når han / hun er rundt. Prøv å være lavmælt. Det vil mest sannsynlig gni på ham / henne, og de vil roe ned og snakke med deg som en normal person.

Tips

 • hvis hun styrer hver bevegelse eller er alltid taler for at du gjør ting for deg selv, vise henne at du kan snakke og trenger ikke henne å være din guide for alt.
 • Ikke være akkurat som henne. Hvis du bruker de samme typer klær hun gjør, prøve noe annet. Ellers vil hun tror du er akkurat som henne, og du liker å gjøre narr av folk og ødelegge liv hele dagen lang.
 • Denne jenta bør ikke være din venn. Hvis noen setter deg ned eller gjør du føler deg dårlig, la dem vite at de blir mener, og hvis de fortsetter, ikke være deres venn lenger.
 • Hvis de blir bety for deg å drepe dem med vennlighet. de vil bli forvirret og back off!
 • hvis de blir bety for deg, drep dem med vennlighet. De vil bli forvirret og tilbake av.
 • Hvis vennen din ender opp med å si noe sånt, så du ikke tar det lenger. Bare svare: "OK". Eller... "Whatever".
 • Ser ikke for annerledes. Hvis du gjør det, vil hun si at noe om måten du ser at dagen er irriterende henne.