Wkano

Hvordan man skal håndtere kontor sladder

Ingen sladder om andre folks hemmelige dyder. ~ Bertrand Russell
Gossip er like gammel som kommunikasjon og ingen arbeidsplass er immune mot det. Denne artikkelen tar for seg noen av de måtene som du kan håndtere og utfordre en kultur på arbeidsplassen sladre.

Trinn

Hvordan man skal håndtere kontor sladder. Ikke ta kontor sladder til hjertet.
Hvordan man skal håndtere kontor sladder. Ikke ta kontor sladder til hjertet.
 1. 1
  Vet hva sladder er. Vennlig kontor småerte og sladder er verdener fra hverandre. Men hvordan kan du fortelle forskjellen? Tenk på følgende:
  • Diskusjon: En vennlig kontor diskusjon som snakker om andre holder referanser til andre mennesker generelt, vennlig og støttende. Høyttaleren er ikke besatt av å plukke hull i en annen persons karakter, men er bare å formidle informasjon om hva en annen person eller folk har gjort i løpet-av-faktum måte, for å fremme en objektiv, arbeidsrelaterte samtale og å opplyse lytteren om kontoret relevant informasjon;
  • Gossip: Gossip en tendens til å bli snakk om at gevinster oppmerksomhet for høyttaleren. Høyttaleren vil ofte vedta en fortrolig tone og bruker informasjon om noen andre å være sentrum for oppmerksomhet og vil formidle detaljene på en måte som forsøker å undergrave troverdigheten eller likability av en annen person. Detaljene kan gis med moraliserende undertoner og karakter drapet kan være toppen av gossiper agenda. Ofte du blir fortalt mer personlige detaljer enn du har lyst til å vite om. Motivasjonene bak sladder inkluderer oppmerksomhet-søkende, selv-inflasjon, overdrivelse og en me-versus-dem mentalitet;
  • Grapevine sladder: Dette er sladder knyttet til generell endring skjer innenfor en arbeidsplass. Noen startet det, og nå er det kjører rundt som ild i tørt gress. Vanligvis dette skjer i et usikkert miljø og er drevet av frykt, dårlig kommunikasjon fra styringsnivåer og vill gjetning av ansatte. Det er mindre personlig enn sladder angriper en annen person, men er så like ødeleggende og demoraliserende.
 2. 2
  Ikke ta kontor sladder til hjertet. Mange kontor sladder er nettopp det - sladder. Det er fylt med insinuasjon, rykter, feil og selv bevisst ondsinnet tull. Ta det med en klype salt fremfor å reagere personlig eller defensivt. Det er ingen tvil om at sladder behandles sterkt og umiddelbart, men det vil ikke hjelpe din situasjon som teamleder eller kollega til å ta det personlig. Fokuser i stedet på det faktum at det er en underliggende årsak eller serie av årsaker som forårsaker sladder og fokusere på å håndtere det objektivt som en oppgave snarere enn som et personlig angrep for å bli hindret i en emosjonell eller sint måte.
 3. 3
  Utstyr deg selv med fakta. Er det sannhet til de høye historier? Noen ganger er det en kjerne av sannhet, og dette skal bli avdekket før å ta opp problemet slik at du er godt plassert til å svare med fakta fremfor følelser. Dette er spesielt viktig i forhold til å endre forvaltningen sladder der ville ideer slå rot raskt og spres enda raskere, se etter faktiske svar ved å stille spørsmål til de rette menneskene, nemlig de som er i en posisjon til å gi definitive og nøyaktige svar. Du kan også trenge å søke ytterligere fakta fra pålitelige kilder som interne bulletiner, offisielle publikasjoner og møtereferater hvis det er sladder om endringer eller oppsigelser som kan sideswipe svaret ditt.
 4. 4
  Vurdere sammenhengen. Hvilken type sladder er du arbeider med - personlig sladder eller arbeidsplass endring sladder? Begge krever rask og fast behandling for å hindre ansatte moral fra stuper. De følgende to trinn adressere hver type.
 5. 5
  Adressere arbeidsplassen endring sladder med fart, supportiveness og ærlighet. I tider med raske endringer og usikkerhet på en arbeidsplass, vil sladder naturligvis øke på grunn av frykt og forventede negative utfall. Det er viktig å innse dette, og å sortere frykten faktor fra fakta. Hvis du er en teamleder, være en kilde til oppmuntring til laget ditt ved å anerkjenne deres frykt og bekymringer. Bevæpnet med tidligere undersøkt fakta, fortell dem hva du vet, like fortelle dem hva du ikke vet og ikke gjøre ting opp. Når du ikke vet noe, fortelle dem at du vil finne ut. Bli den stein som støtter dem og avleder sladder tilbake på seg selv.
 6. 6
  Utfordre en personlig gossiper direkte. Noen folk sladder fordi de liker det eller føler de usikre om andre på arbeidsplassen. De fleste gossipers er rene oppmerksomhet-søkere. En vedvarende og langsiktig gossiper må stoppes i sitt spor ved å ringe deres bløff. Vis slike folk som oppmerksomhet-søkere og gi dem litt oppmerksomhet innenfor grensene ved å høre dem ut i en lukket dør møte:
  • Informer gossiper at du ønsker å vite hva som egentlig plager dem. Spør dem hvorfor de forteller deg den informasjonen (som du oppfatter som sladder). Tvinge dem til å forklare vil føre dem til å innse at du har sett gjennom sine muckraking for hva det er.
  • En annen taktikk er å informere gossiper at du er forberedt på å følge opp sladder med målrettet person. Dette vil la gossiper vite at informasjonen kommer tilbake til målrettet partiet og gossiper vil trolig trekke eller be om unnskyldning.
  • Vær positiv og oppriktig søke å bistå gossiper. Engasjere gossiper i en samtale som lar dem lufte sine reelle klager og være forståelsesfull, men fast i dine svar. Kanskje de blir irritert at de gikk glipp av en trening eller markedsføring mulighet, kanskje de er irritert på at offer for sladder har en spesiell jobb avtale eller arbeidstid at de også ønsker å ha. Grave litt dypere og se om det er en rettferdig løsning som kan nås.
  • Vær realistisk. Hvis gossiper ser din direkte tilnærming av virkelig diskusjon som truende og nekter å være imøtekommende i det som virkelig plage dem, være fast i å la dem vite at sladder må stoppe. Ofte konfrontere en gossiper i dette direkte måte er nok til å varsle dem om å stoppe, eller de kan velge å gå videre under sin egen damp. På slutten av dagen, kan det imidlertid være nødvendig å være gjøre det klart at sladre tolereres ikke i det hele tatt på kontoret, i den grad å gi slipp på en person som vedvarer i denne oppførsel.
  • Husk på "kjerne av sannhet" nevnt ovenfor. Mens det ikke er hensiktsmessig å anta at målet for sladder er fortjener den muckraking, noen ganger gossiper er løst snakk kanskje har påpekt en svakhet i en arbeidspraksis eller en persons ferdigheter som må ivareta. Gjør noen diskret lekser å se om kanskje det er behov for bedre kommunikasjon, noen ansatte opplæring eller andre midler for å forbedre kontor moral som kan ha blitt oversett generelt. Med andre ord, se etter noe positivt midt i det negative situasjonen som gjør at laget ditt og arbeidsplassen til å selv øke som et resultat.
 7. 7
  Ikke delta i kontor sladder. Hvis du deltar i kontor sladder, opprettholder du det og bagatelliserer deg selv. Spesielt hvis du har lederskap ambisjoner, eller er du allerede i en lederposisjon, vil enhver deltakelse i kontor sladder av deg bli sett negativt og som anti-teamet energisk. Alltid spørre deg selv om din motivasjon når man diskuterer andre på en personlig måte i jobbsammenheng, hvis du snakker om dem til å innynde deg med andre, eller for å gjøre deg vises bedre, så er det sannsynlig at du sladre.
 8. 8
  Gjør det selskapets policy å motvirke sladder. Det er viktig at ansatte er klar over hvordan sladder er behandlet i din bedrift. Gjør dette til en konstruktiv og positiv politikk, men ved å vise hva ansatte skal gjøre i stedet for å fortelle hva som ikke skal gjøre. For eksempel, gi eksempler på hva din arbeidsplass anser for å være sladder og gi eksempler på hvordan du kan unngå denne typen negativ interaksjon.

Tips

 • Gode ​​ting å si for å stoppe en gossiper i deres spor inkluderer:
  • "Jeg føler ubehagelig å snakke om X mens hun ikke er i rommet. La oss vente til hun kan være med oss ​​å fortsette denne diskusjonen."
  • "Jeg tror ikke det er hensiktsmessig å diskutere Y på denne måten. Han er ikke her for å gi oss sin side av historien, og det er ikke vår plass å være å gjøre opp en historie for ham."
  • "For å være veldig ærlig, misliker jeg høre om en annen person på denne måten, det også gjør meg lurer på om du snakker om meg som dette når jeg ikke rundt."
  • "Vil du snakke som dette hvis Z var her?"
  • "Ingen er bedre enn noen i dette kontoret, ingen er" bare en "alt Hvis vi ikke kan snakke positivt om hverandre, la oss ikke snakke om en annen person i det hele tatt.".
  • "Som den spanske ordtaket sier:" Den som slarver til deg vil sladre om deg. "
  • "Ikke fortell alt om din personlige og private virksomhet på kontoret / andre avdelinger (spesielt i åpne og offentlige områder) og hvor du går og hva du gjør i din egen tid for eksempel når du er i permisjon / helg / fridag / flexi dag - Husk, du vet aldri hvis ører lytter.
  • La noen private og konfidensielle samtaler til når det er deg og at personen på egen hånd, og når ingen andre er rundt og lytter. Hold private og konfidensielle samtaler og saker PRIVATE.
  • Ikke betro seg til hvem som helst på arbeidsplassen, du vet aldri hvem som er troverdig og lojale, og som er den store kontor sladder gjør du?
  • Hvis du er i et kontor romantikk - hold det for deg selv, være svært forsiktig - ikke gi noen ammunisjon for alle, spesielt kontor sladder og være profesjonell når på jobb. Det er best å la noen private samtaler, utseende og kysser private borte fra nysgjerrige øyne. Husk kontor romantikk er en veldig god måte for sladder (som når haier lukter blod)
 • Vær profesjonell om det. Prøv å huske at det er en arbeidsplass.
 • Dokumentere hva samtalene du har med gossiper. Du vet aldri når hun vil vri det du sier og ta det med til sjefen, hevder du er "trakassere" henne.

Ting du trenger

 • Område å ha en lukket dør møte
 • Opplysninger fra pålitelige kilder og mennesker
 • Bedrift eller arbeidsplass politikk