Wkano

Hvordan oppføre seg rundt dem du ikke liker

De fleste mennesker har på ett eller annet tidspunkt blitt møtt med det vanskelig situasjon å håndtere noen som liker dem mye mer enn de liker den andre personen. Her er noen forslag til hvordan man skal håndtere situasjonen, forhåpentligvis uten å såre følelsene sine. Målet ditt er å minimere interaksjon med målet person med så mye vennlighet og takt som du har råd.

Trinn

Hvordan oppføre seg rundt dem du ikke liker. Spør deg selv om du kan ha oversett noen kvalitet eller egenskap i den personen som du kan beundre eller være interessert i.
Hvordan oppføre seg rundt dem du ikke liker. Spør deg selv om du kan ha oversett noen kvalitet eller egenskap i den personen som du kan beundre eller være interessert i.
 1. 1
  Spør deg selv om du kan ha oversett noen kvalitet eller egenskap i den personen som du kan beundre eller være interessert i. Vi kan ofte avvise noen før vi har virkelig gitt dem en fair sjanse, og det ville være et tap hvis det var tilfelle. Alle av oss gjør feil og kanskje du kan være i stand til å finne noen felles med dem. Men selv så kan du bestemme det, eller at du bare ikke har tid til å dyrke et nytt vennskap akkurat nå.
 2. 2
  Ikke føl deg skyldig for at du ikke deler de samme følelsene som den andre personen. Vi ikke klikker det samme med noen folk som vi gjør med andre, og før du kan riktig håndtere situasjonen er det viktig at du innser at det er OK at du ikke liker dem. Det gjør deg ikke en dårlig person, og det betyr ikke nødvendigvis at du tror de er en dårlig person heller.
 3. 3
  Vær veldig subtil ved første, dette fungerer oftere enn ikke. Hvis noen ønsker å komme sammen med deg, for å tilbringe tid med deg, eller å henge sammen, bare fortell dem at du ikke er tilgjengelig. Hvis dette gjøres hver gang de spør deg, vil de fleste få hintet og flytte på. Dette strekker seg til telefonsamtaler også. Hvis denne personen ringer deg, være høflig, men holde det kort. Ikke frivillig veldig mye informasjon om hva du er opp til, eller hva det skjer, bare fortell dem at du er veldig opptatt akkurat nå, eller i midten av noe, og at du ønsker å snakke med dem på en annen tid. Du trenger ikke å lyve til dem og fortelle dem du vil ringe dem tilbake senere eller neste dag, hvis du ikke har tenkt å gjøre det.
 4. 4
  Unngå situasjoner der du vet at du blir nødt til å tilbringe tid med denne personen. Hvis du finner deg selv i en slik situasjon, prøv å unnskylde deg selv og gå til en annen gruppe mennesker, eller prøve å bringe en annen person inn i situasjonen for å avlede fra ubehag.
 5. 5
  Fortell dine mål at selv om du tror han eller hun er en hyggelig person, du egentlig ikke føler at du har mye til felles, og du ikke ønsker å kaste bort sin tid. Dette er ikke å være sårende, er det å være ærlig. Det er først etter at du har forsøkt å gi denne personen hintet og de har ikke tatt den, eller har ignorert det helt, at dette trinnet gjelder. Til syvende og sist denne type ting er litt harde, og blåmerker folks egoer. Dette vil muligens ha motsatt effekt av å ha mål ende opp mislike deg, men det er viktig å kommunisere hva du føler hvis alle andre ikke har fungert.
 6. 6
  Kommunisere hva som skjer med andre rundt deg hvis samtalen fortsatt ikke får jobben gjort. Samle sympatier og kollektive tanker fra de som er nær deg og utvikle en strategi for å håndtere den personen. Mest sannsynlig at du har noen til felles med denne personen som kan hjelpe forbønn på dine vegne. Selv om folk flest ikke alltid handle med de beste intensjoner og trodde de fleste av oss ønsker å gjøre det, og det kan ta mer enn deg selv å gjøre slike ting skjer. Med litt hell, vil din person flytte sammen med noen andre som kan gi dem den vennskap som de trenger og ønsker.

Tips

 • Behandle folk med samme respekt som du ønsker ikke bare for deg selv, men for din sønn eller din datter, din mor eller for din beste venn.
 • Det er ok å ikke like alle, men jeg tar det som et kompliment.
 • Hvis de gjør noe galt med deg, ikke la dem komme unna med det. Vis dem at du ikke er til å bli rotet med.