Wkano

Hvordan unngå å få inn i en farlig situasjon


I denne dagen og alder, ser det ut til at flere og flere mennesker blir overfalt og seksuelt misbrukt når de er i en sårbar situasjon. Det er mange ting som kan gjøres for å ikke bare stoppe noen fra å angripe deg, men for å unngå å få til at situasjonen i første omgang.

Trinn

Hvordan unngå å få inn i en farlig situasjon. Hvis du føler at noen er stalking deg på gaten, ikke vær redd for å bare skrike "back off" øverst i stemmen din.
Hvordan unngå å få inn i en farlig situasjon. Hvis du føler at noen er stalking deg på gaten, ikke vær redd for å bare skrike "back off" øverst i stemmen din.
 1. 1
  Vises trygg. En potensiell angriper ville heller angripe noen som er ute på bakken, og ser usikker. Du vil være mindre sannsynlig å bli angrepet hvis du opprettholde en god holdning, og ser rett foran deg.
 2. 2
  Hvis du føler at noen er stalking deg på gaten, ikke vær redd for å bare skrike "back off" øverst i stemmen din. Selv om de er uskyldige, er det bedre å være safe than sorry.
 3. 3
  Pass på at hvis du går hjem alene om natten, du enten ha håret opp i en bolle eller er iført den ut. Kvinner kan lett bli manipulert av håret sitt, og mange mennesker ville målrette kvinner med håret i en flette eller en hestehale, og kontrollere dem ved det.
 4. 4
  Når de går hjem, gå slik at du er vendt mot trafikken. Det er lett for en potensiell voldtektsmann å trekke over bak deg og drar deg inn i hans / hennes bil.
 5. 5
  Unngå å ta snarveier gjennom mørke smug-måter, spesielt når det nærmer seg natt-tid. Hvis noe skulle skje, er det en mindre sjanse for at noen kan høre deg. Det er bedre å gå den lange veien rundt enn å risikere å bli ranet på en øde sidegate.
 6. 6
  Hvis noe skjer og du er i en farlig situasjon, skrike og lage så mye støy som mulig. Ikke vær redd for å trekke oppmerksomhet til deg selv - det kan spare deg fra å bli banket opp / voldtatt.
 7. 7
  Ikke vær redd for å kjempe tilbake. Gode ​​steder å satse på er templet og lysken. Ikke gjør bevegelsene fancy, og kaste komplekse sekvenser - selvforsvar er ikke pen. Gjøre alt som er praktisk og effektivt.
  • En av de mest effektive måter å bekjempe tilbake er å bruke en palm hæl streik. Håndflaten hæl er den harde bein mellom håndflaten og håndleddet. Du finner den ved å trykke deg håndflaten hardt på et flatt underlag: det området som blir hvit er håndflaten hæl. Utfør håndflaten hæl streik ved å holde fingrene tilbake og stakk håndflaten hel fram.

Tips

 • Hvis noen har en kniv strategisk plassert på halsen eller lysken, lytte til dem og ikke risikere å bli trassig. Dine viktigste arteries er lokalisert i halsen og lysken, og hvis de kutte disse arteriene, vil du være bevisstløs i åtte sekunder, og døde i tretten. Vent til de har fjernet kniven fra disse områdene før du prøver å kjempe tilbake.
 • Bare generelt være klar om dine omgivelser. Det er bevist at de fleste angrepene skjer i offerets hus, og 86% av disse er av folk som er kjent av offeret. Vi sier ikke at du må tilbringe resten av livet ditt på kanten og ikke behandle alle som en potensiell morder, men du trenger å være skeptisk om dine omgivelser.
  • En av de mest sårbare posisjoner som du kan være i er i en minibank. Forskning har vist at når du har ryggen til alle bak deg, det gjør deg til et lett mål. Mens hente pengene dine, med noen sekunders lete rundt for å sjekke ut dine omgivelser.
 • Hvis du mistenker merke noen mistenkelige aktiviteter rundt deg ser for skygger som kan avsløre noen gjemmer seg rundt hjørnet venter på å overraske deg. Hvis du oppdager noen nær deg, og hvis du er ganske langt unna, stoppe og lytte. Hvis du har rett der, ikke snu ryggen, men ta skritt tilbake sakte, så hvis det er en angriper, snu ryggen og kjøre.
 • Hvis en situasjon føles ubehagelig, fjerne deg fra det. For eksempel, hvis du ikke stoler på en bestemt person, ikke henge rundt! Gå med din første tanke om denne situasjonen, og stole på magefølelsen.