Wkano

Hvordan oppgradere tidlig fra videregående skole

Hoppe en klasse i videregående skole er annerledes enn å hoppe over en karakter i barneskolen eller middels skolen. Hoppe en klasse i videregående skole betyr uteksaminert tidlig, så lenge du har alle de nødvendige kreditter for din konfirmasjonen program. Selv om du ikke kan hoppe over en hel klasse, kan du sannsynligvis oppgradere et semester tidlig. Du kan gjøre dette avhengig av studiepoeng.

Trinn

Hvordan oppgradere tidlig fra videregående skole. Snakk med din høye skolens rektor eller rådgiver.
Hvordan oppgradere tidlig fra videregående skole. Snakk med din høye skolens rektor eller rådgiver.
 1. 1
  Snakk med din høye skolens rektor eller rådgiver. Spør om eksamen tidlig er også mulig, og hvis det har vært andre i det siste som har uteksaminert tidlig. Dette vil hjelpe deg med å utvikle en plan og forstå nøyaktig hva du må gjøre for å oppgradere tidlig.
 2. 2
  Spør om samtidig innmelding og lignende programmer som som lar deg ta klasser på din community college mens immatrikulert ved en videregående skole. Disse klassene kan telle både mot en høyskole grad og din high school diplom.
 3. 3
  Vurdere å ta GED eller california high school ferdigheter eksamen. Sistnevnte spesielt brukes av (California) high school-studenter til å tjene en juridisk tilsvarer en high school diplom tidlig, noe som gjør dem i stand til å avverge til community college eller handel skolen noen år tidligere enn vanlig.
 4. 4
  Vurdere hjemmeundervisning eller online high school. Du kan være i stand til å hoppe over et år eller mer hvis du er selvdreven.
 5. 5
  Forstå hva videregående skole krever å oppgradere.
  • Hvor mange studiepoeng trenger du?
  • Hva kreditter trenger du, for eksempel matematikk, engelsk, naturfag, PE, historie, etc.?
 6. 6
  Vurdere hvor mange kreditter du kan tjene i løpet av sommeren.
  • Hver skolekrets har sin egen ordning. Noen har to økter per sommer, med en klasse tilgjengelig per sesjon. Noen har to økter tilgjengelig, med to klasser per sesjon.
  • Finn ut hva kurs tilbys i løpet av sommeren skolen. Sjansene er det vil være mer vanlig algebra, geometri, historie og engelsk klasser. Du kan sannsynligvis få disse ut av veien i sommermånedene og lagre skoleåret for kurs som ikke tilbys i sommer. Sommerskole kan også være en måte å tjene valgfrie studiepoeng ved å ta kjøreopplæring eller andre populære valgfag.
  • Noen skolekretser tilby kun avhjelpende kurs i løpet av sommeren. Spør om det er en annen (i nærheten) skolekrets hvor du kan ta ekstra kurs.
  • Dersom rådgiveren ikke vet om andre distrikter, be ham eller henne til å kontakte en kollega i de samme kommunene for informasjon. Du kan også kontakte de andre distriktene selv.
  • Du kan sikkert begynne å ta high school sommer skoleklasser i løpet av sommeren før første året på videregående skole. Sette en avtale om et møte med den videregående skolen rådgiveren helt i begynnelsen av sommeren for å utvikle en plan.
  • Husk at noen sommerskole koster penger å delta. Du bør diskutere den finansielle forpliktelsen med foreldrene dine og planlegge fremover.
 7. 7
  Finn ut om du kan ta noen kurs på nettet. Mange skolekretser tilby videregående kurs online. Du vil sannsynligvis måtte betale et gebyr.
  • Kontroller (skriftlig fra skolen din) at kurset (e) du ønsker å ta vil bli gjenkjent av din skolekrets.
 8. 8
  Vurdere hva slags kurs du tar før de bestemmer seg for å ta det i sommer skolen eller på nettet. Avhengig av dine sterke sider, kan enkelte kurs bli bedre tatt i personen slik at en lærer kan gi personlig veiledning og svar på eventuelle spørsmål.
 9. 9
  Vurdere forutsetningene. Forutsetninger kan hindre deg fra å ta øvre nivå klasser, så avgjøre om du er i stand til å omgå disse kravene. For eksempel, krever AP Calculus BC kunnskap om pre-kalkulus. Likevel kan du være i stand til å hoppe over en pre-kalkulus klassen hvis du kan vise til den skolen som du allerede har lært det, enten det var på egen hånd eller gjennom en sommer klasse.
 10. 10
  Har din rådgiver gjennomgå og evaluere fremgangen din på en jevnlig basis.
 11. 11
  Undersøke selvfølgelig krav for noen college du ønsker å delta. For eksempel, mange universiteter krever fire år i ett fremmedspråk. Fremmedspråk er vanligvis ikke lært om sommeren skolen eller på nettet, så det kan være nødvendig for deg å lære et språk på egen hånd og demonstrere ferdigheter i dette språket til høgskoler.
 12. 12
  Opprettholde karakterene dine! De fleste videregående skoler har et par ekstra studiepoeng innebygd i sitt program. Uteksaminert tidlig krever flere studiepoeng enn vanlig.

Tips

 • Prøv å ikke ha lesesalen perioder. De gir ikke noen kreditt og du kan ta en kreditt-klassen i stedet.
 • Se etter klasser som vil tilfredsstille dine behov uten å risikere å falle bak eller sviktende fordi det er for vanskelig. Ikke bekymre deg om dine venner ler av deg fordi du tar mindre vanskelige klasser. De vil ikke være ler når de er eldre og du er "borte".
 • Spør om å ta høyskole nivå kurs på kveldstid på en lokal junior college. Ikke bare kan du oppgradere videregående skolen tidlig, men du kan være i stand til å tjene college kreditter og komme ut av college tidlig. Mange videregående skoler har avtaler med lokale høyskoler for high school-elever til å delta. Ulike stater, deriblant California, Minnesota og Washington, sette studentene i stand til å ta community college klasser under 11 enheter per semester undervisning-free.
 • Hvis du delta på privat skole eller en mindre videregående skole du kanskje ikke har så mange sommerdager alternativer. Se på de større videregående skoler i byen din. Flere studenter betyr vanligvis flere alternativer for sommeren klasser.
 • Spør om testing ut av videregående skole. Noen stater har pilot programmer som gjør det mulig å teste ut av videregående skole klasse etter klasse. California har CHSPE, noe som kan gi en juridisk tilsvarer en high school diplom til de med tilstrekkelige score.
 • Ikke anstrengt deg faglig. Husk at du skal ta et stort volum av intensive klasser. Du må kanskje ofre ved ikke å ta ekstremt vanskelige klasser. Du ønsker ikke å tilbringe et år i skolen fordi du trenger å gjenerobre en super vanskelig klasse. Æresbevisninger klasser kan være mer intensiv enn en College Prep eller vanlig klasse. Gå med enklere alternativ hvis det er nødvendig.
 • Ikke rotet rundt. Ikke snakk mye.

Advarsler

 • Sjekk med din skolekrets politikk.
 • Sjekk med foreldre / foresatte, som de er pålagt å delta i denne prosessen.