Wkano

Hvordan overleve high school uten en bestevenn

I tenårene, synes ditt sosiale liv, spesielt væske, og det kan virke som du gjør og bryte vennskap hvert år, fordi alle er i endring, og noen ganger er disse endringene betyr at venner ikke lenger er kompatible med hverandre fra år til år neste. Masse folk gradvis tilpasse seg i livsstilen til en high school student, men kanskje finne seg litt ensom hvis de ikke har funnet seg et vennskap sirkel av de første ukene. Hvis du ønsker å forbli sosial i videregående skole, kan du følge disse trinnene!

Trinn

Hvordan overleve high school uten en bestevenn. Redusere forventningene.
Hvordan overleve high school uten en bestevenn. Redusere forventningene.
 1. 1
  Få litt perspektiv. Selv om du bør prøve og nyte livet i videregående skole, er high school ikke være-all, end-all. Mange vellykkede mennesker har ikke bestevenner, og du trenger ikke å være den smarteste eller mest awesome. Forkynnelse positiv tenkning er litt banalt, men behandle alle som din venn vil legge et godt utgangspunkt for faktisk å få venner med dem.
 2. 2
  Redusere forventningene. Det kan være at du ikke klarer å bli "beste venner" med noen fordi du forvente for mye av en, eller fordi du tror at hver sosial interaksjon må være perfekt. Men i virkeligheten, mange 'bestevenner' begynne med litt keitete småprat, eller ikke liker hverandre. Så hver gang du snakker med noen, vær åpen og avslappet, og når du utvikler et vennskap, være fornøyd med hva det er, snarere enn hva du vil den skal være.
 3. 3
  Husk 'Jeg er OK, du er OK'. Du må alltid ha denne holdningen til å ha givende relasjoner være at med din familie, en venn eller en fremmed. Hvis du tror noe annet du kan fortsatt gjøre vennskap, men de kan være deprimerende seg, eller de som vil raskt utarte. Så ha dette i tankene!
 4. 4
  Identifiser de tingene du føler savner deg eller mangler ved ikke å ha en bestevenn og triggere som gjør at du føler deg ensom, og brainstorm hvordan du kan fylle disse "hull" i andre, positive måter. For eksempel, hvis du hater å være alene på lørdagskveldene, finne en regelmessig aktivitet å gjøre på den tiden som vil bli kvitt din mangel på variasjon.
 5. 5
  Ikke legg deg ned ved negativt sammenligne deg selv til andre mennesker. Ingen er perfekt. Alle har problemer, noen mennesker er bare bedre til å skjule dem. Ms Popularitet kan ha ting ti ganger verre enn deg.
 6. 6
  Vær takknemlig for det du har og nyte "meg" tid, som er dyrebar. Du har fortsatt din helse, din personlighet, din familie og dine talenter, som ikke alle har, og føler meg heldig som har dem.
 7. 7
  Utfordre deg selv ved å prøve noe nytt som du alltid har ønsket å gjøre, kanskje det er å bli med i drama klubben, danner et band, lære å ri en hest eller ta japansk leksjoner etter skolen.
 8. 8
  Vær din egen beste venn. Fokuser på de positive ting om deg selv. Stå opp for deg selv. Ikke vær hard mot deg selv for ikke å ha en "beste venn". Tenk på de tingene som folk liker om deg. Skriv dem ned og minn deg selv, som needed.It kan høres cocky, men å være en "beste venn" til deg selv er viktig. Noen ganger, folk med mye "beste venner" faktisk ikke er veldig fornøyd eller komfortabel med seg selv.
 9. 9
  Fokusere på likhetene mellom andre mennesker og deg selv. Ikke avvis noen basert på hva du ser på et overfladisk nivå, og tror at de ikke vil være i stand til å "få" deg. Gode ​​venner kan komme på overraskende pakker.
 10. 10
  Utvikle interesser utenfor skolen. Prøv ut ting og finne ut hva du virkelig liker. Benytt deg av denne tiden i videregående skole for å finne dine lidenskaper. Et eksempel kan være litteratur, kjæledyr, fotografering filmer fra 1980-tallet, eller du kan begynne å sette videoer på YouTube eller blogging. Du kan finne likesinnede mennesker rundt i byen som deler din entusiasme, også.
 11. 11
  Gresset er grønt på denne siden også. Erkjenner at ikke å ha en bestevenn i videregående skole kan gjøre deg trist eller ensom til tider. Det er helt greit, fordi beste venner årsaken hjertesorg mange ganger. Du vil få mer tid til deg selv på den måten, og du kan studere for matte prøven og ess det i stedet for å snakke tilfeldige ting på telefonen for en time med din venn. Vi trenger personlig indirekte plass også.
 12. 12
  Bruk tiden til å komme nærmere dine eldre familiemedlemmer (og utvidede familie). De er eldre og klokere, og alle er verdt å bli kjent. Dette spesielt gjelder slektninger som dine besteforeldre, bør du prøve og tilbringe mer tid med dem fordi de har mer erfaring.
 13. 13
  Bruk dine lærere som mentorer. Lærerne ofte vil ha mentees også, så dra nytte av hva lærerne har å tilby. Å være vennlig med lærere gir også bonus av dem er bedre for deg, med mindre læreren er en alvorlig anti-partisk person.
 14. 14
  Vær hyggelig mot folk som er dine klassekamerater, venner eller bekjente eller noen som kunne bruke støtte, for eksempel en utenlandsk utvekslingsstudent. Å ha mange positive sammenhenger kan virkelig legge opp.
 15. 15
  Snakke med noen om problemene dine. Venting er terapeutisk. Finn noen du kan stole på som en eldre søsken, foreldre, familiemedlem, en prest medlem eller en profesjonell terapeut, helst din skole psykolog.
 16. 16
  Henge ut med folk som ikke er i din klasse eller som går til en annen skole. Prøv å gjøre et godt inntrykk med alle du møter.
 17. 17
  Fokus på skolearbeid, det å komme inn i college og få en jobb. God ytelse i videregående skole vil virkelig lønne seg! Så du bør prøve og gjøre så mye som du kan for å gjøre den neste delen av livet ditt så godt som mulig.
 18. 18
  Vær åpen og tålmodig. Ikke se deg selv som "en som ikke har en beste venn". Holde sinnet åpent for potensielle vennskap, men husk at nære vennskap ofte tar mer tid å bygge. Du har kanskje ikke en beste venn akkurat her akkurat nå, men før eller senere vil du finne noen som du virkelig komme overens med, så du bør holde sinnet åpent for når de snubler inn i livet ditt.

Tips

 • Til tross for ikke å ha en bestevenn, alltid forbli positiv. Bukke under for bitterhet vil bare gjøre livet verre.
 • For å unngå å bli "bitter", se komedie og holde ler hver dag.
 • Ikke vær redd for forandring.
 • Bare være hyggelig mot alle. Noen ganger har et dusin gode venner er enda bedre enn å ha en "beste venn", og det er mindre egoistisk, også.
 • Hvis du ønsker å være åpen for muligheten for å gjøre en bestevenn, spør noen du stoler på hvis de tror det er måter du kan være en nær venn til folk. Noen ganger, hvis vi føler håpløs (eller for ivrig) om å finne en bestevenn, har vi ikke ta hensyn til de tingene som virkelig betyr noe.
 • Bli med programmer etter skoletid / klubbene er trolig den beste / enkleste måten å få nye venner og være mer sosial.
 • Mange sosiale quirks eller funksjonshemninger kan hindre deg fra å ha en bestevenn i videregående skole, slik som depresjon, bipolar lidelse, psykisk utviklingshemming, ADHD, schizofreni eller autisme. Mange elever med autisme eller schizofreni spesielt har et problem fordi de "se verden" litt annerledes enn andre mennesker. Du bør se en lege, skole psykolog eller rådgiver hvis ting kommer ut av hånden - du kan ha en funksjonshemming.

Advarsler

 • Ikke anta at du er en dårlig person bare fordi du ikke har noen venner. Det er mange fine og kjente mennesker som anses som "einstøinger". Husk at du passer inn best med deg. Også har du kanskje bare ikke funnet de riktige personene som du er kompatible med.
 • Ikke anta at å få en makeover eller iført fancy klær vil automatisk få deg flere venner. Opptatte av, mesteparten av tiden, fail.Even hvis folk begynne å akseptere deg, betyr at de er imot deg på grunn av utseendet ditt, ikke din personlighet, som er galt. De sannsynligvis ikke ville være slik en god venn å ha. Det kan hjelpe litt, men det hjelper mer uttrykker dine interesser og hobbyer til andre mennesker.
 • Ikke la ikke å ha en bestevenn gjøre deg bitter. Hvis det gjør deg bitter, finne et sunt utløp for sinne.
 • Tenk at definisjonen av "beste venn" blir noen ganger misforstått. Tenk om folk du kjenner bytter som bestevenner med noen måneder. Pålitelig, konsistent venner er viktigere enn en "beste venn" som du kan dele hemmeligheter i tre måneder, men deretter har ingen tilkoblinger.