Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg bytte skoler

Tror du virkelig ikke liker skolen du er på og er desperate etter å forandre seg, men foreldrene dine er ikke overbevist? Les dette, og du kan være i stand til å gjøre noe med det.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg bytte skoler. Tenk på alle grunnene til at du ønsker å forlate, enten det dreier seg mobbing, problemer med utdanning, ingen forstår deg, (eller mangel på dem), osv..
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg bytte skoler. Tenk på alle grunnene til at du ønsker å forlate, enten det dreier seg mobbing, problemer med utdanning, ingen forstår deg, (eller mangel på dem), osv..
 1. 1
  Tenk på alle grunnene til at du ønsker å forlate, enten det dreier seg mobbing, problemer med utdanning, ingen forstår deg, (eller mangel på dem), osv.. Tror dette gjennom i detalj og huske dem. Skriv dem ned hvis du vil. Vær sikker på at du ikke bruker noen av disse grunnene mindre de er faktisk sant.
 2. 2
  Gjør et mentalt notat av hva du skal si til foreldrene dine. Hvis du ikke allerede har fortalt dem, så si det rett ut. Si til dem: "Jeg ønsker å bytte skole." Ikke gjør noen hint på dette stadiet, men legg merke til hvordan de reagerer. Hvis de virker som de forstår deretter forklare hvorfor du ønsker å forlate din nåværende skole. Hvis de synes sint så la den for nå, og komme tilbake til det senere.
 3. 3
  Hvis du allerede har fortalt dem, men de blir sta, bør du vurdere sympati stemme. Gjør dem synd på deg. Ikke oppfinne problemer, men overdriver de eksisterende. For eksempel, når du kommer hjem fra skolen begynner å gråte om det er ekte eller falske. Hvis du ikke kan falske gråte så bare virke veldig opprørt og deprimert. Hvis de spør deg hva som er galt si: "Jeg har allerede fortalt deg, men du ville ikke høre." Deretter minne dem om hva det egentlige problemet er.
 4. 4
  Forklar dem i detalj alle dine grunner deretter si ting som det er det som hindrer deg fra å konsentrere seg om skolearbeidet, med hensikt unnlater ett eller flere av dine eksamener hvis du må hvis det betyr så mye for deg med mindre de er faktisk viktige eksamener. Si at du ikke får nok sove lenger. Men lyver ikke - basere det på fakta. Husk, du lyver ikke, du bare overdriver på det som allerede er ekte.
 5. 5
  Finn ut informasjon om andre skoler du vil vurdere å gå til. Snakk med foreldrene dine om dem og kanskje få et prospekt for å vise dem slik at den kan hjelpe deg å forklare det bedre og bevise for dem at du ikke gjør det. Gjøre dem høres bedre enn den skolen du allerede er på.
 6. 6
  Hvis du allerede har nevnt dette til foreldrene dine før, men de har vært avvisende, så må du ta en annen tilnærming. Hvis de ikke ser det som mye av et problem du må gjøre dem tror at det er. Bruk noen av forslagene fra trinn 3 og 4. En annen idé er å nevne folk du kjenner fra andre skoler og snakke om sine skoler til foreldrene dine og gjøre dem høres virkelig verdt å gå til.

Advarsler

 • Ikke fortell noen før det er endelig
 • Hvis det er et alvorlig problem som må behandles eller stoppet, fortelle foreldrene dine om det selv om det er flaut.
 • Lyver ikke for mye og ikke gjør en vane for å lyve eller manipulere folk andre steder i andre situasjoner. Det er galt, og folk vil ikke like deg for det.
 • Fortell dem sannheten hvis du hater det, ikke lyve og si at jeg ønsker å flytte fordi jeg ønsker å få nye venner. De vil bare la deg for reelle problemer.
 • Hvis penger er en familie problemet, må du ikke trykke det.